® E-bay - тема 66

• 31 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • виртуално
въведи ръчно доставката , за която сте се разбрали и плащай  Peace

# 61
  • Варна
Привет   bouquet

Ако някой има впечатления може ли да ми препоръча тротинетка с три колела, подходяща за 3+?

Благодаря предварително  Heart Eyes

# 62
# 63
Магуса, мерси!  Hug

# 64
  • Варна

Благодаря, а някой да е получавал такава тротинетка и да е доволен?

# 65
Аз не, но имам познати, които са доволни и то много

# 66
Леле нова тема и пет страници. Браво на вас. Аз съм в почивка но след 17.03 ще наваксвам  Joy Joy Joy Joy

# 67
И аз похвал с последните покупки:
за мен
за малчо
за баткото
пак за мен

mmagyca много са хубави. И аз гледах, но ми се вижда рано и не зная на кой номер да заложа от сега Laughing

# 68
  • Стара Загора
Да се запиша и аз с втория си спечелен търгhttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2806366 … true#ht_500wt_949
 и понеже за пръв път ще използвам посредник искам да попитам трябва ли да пиша на продавача английския си адрес или след като е въведен в профила ми като адрес за доставка той го вижда.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 17:05 от suzana63

# 69
Купих  мини двд, което не работи.
Писах на продавача - той отговори да му го върна.
Въпроса ми е :Сега трябва ли да пусна и диспут в Пейпал,  за да съм сигурна ,че ще ми върне парите?
Диспути съм пускала, но стока не съм връщала и не ми е ясно сега какво точно да правя.

# 70
  • Русе
DjastaPrasta, дай  инфо на Лс - какво, що, как, колко и прочие  Praynig

# 71
..........

mmagyca много са хубави. И аз гледах, но ми се вижда рано и не зная на кой номер да заложа от сега Laughing

Ами Иван носи УК 8 от почти всички марки(3-4 де). Та се надявам за есем по скоро за зима да са му ок.

Купих  мини двд, което не работи.
Писах на продавача - той отговори да му го върна.
Въпроса ми е :Сега трябва ли да пусна и диспут в Пейпал,  за да съм сигурна ,че ще ми върне парите?
Диспути съм пускала, но стока не съм връщала и не ми е ясно сега какво точно да правя.

Аз преди време връщах кукла "анабел" и пуснах диспут около 4-5 дни след като бях пратила пратката,но пък внимавах да не мине 44 ден от плащането.Продавача ми върна сумата + тези разходи по връщането!

# 72
И аз тук, да ви следя!

Докато се разпиша и възникна нов въпрос... Сега видях, че единият продавач ми е върнал парите, за нещото което не пристигна. Отбелязано е в Ибей на списъка със спечелените неща и сега ми то стои за плащане.
Само че не мога да видя къде са ми върнати паричките. В пощата си виждам имейл от 01.03.2011 за връщането, но парите ги няма в картата ми, в Пейпал също не виждам нищо отразено.
Та въпроса е къде да видя дали парите наистина са пристигнали при мен?

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 22:38 от ЛУЛУ

# 73
.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 23:40 от Миоки

# 74
  • Пловдив
Линката,аз съм от пловдив-ползвам емпреса ,но има и други-алмуз например.Ако искаш помощ пиши на лс.

Общи условия

Активация на акаунт