® E-bay - тема 66

• 31 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Цитат
CHEST 40 ins  LENGTH 28 ins

Кой елемент от размера е CHEST  newsm78  
Става дума за жакет,транслатора го превежда като "ракла"  Laughing

Намерих-гръдна обиколка май е  Peace

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:49 от Anik@

# 226
Anik@ , гръдна обиколка ( за мъжка дреха ли става дума?)

# 227
Здравейте, знам че не е приятно някой постоянно да задава м.....въпроси, но  Hug
Според вас, дали ще има сметка и дали ще може да се поръча от там, една от тези детските пластмасови къщички/има да кажем по 10п/ . Рових тук -там, но признавам не мога да схвана как точно става номера с тия залагания от куриери и т.н.
Ще се радвам безкрайно ако някой ми помогне   bouquet

# 228
Момичета, харесах си едни обувки, но под обявата продавача е писал "uk bidders only". Може ли да разбере че наддавам от БГ? Ако ги спечеля, ще ги изпратя на англ. адрес на посредник.

# 229
  • София
Не,мисля че няма да разбере и аз така пазарувам и наддавам, досега проблем не съм имала  Simple Smile.

# 230
Anik@ , гръдна обиколка ( за мъжка дреха ли става дума?)

За дамска,не знам жакет ли е точната дума обаче  Embarassed Едно без ръкави,като дългичък елек,но от плат.
Както и да е,не ми достигат 3 инча пълнеж за "CHEST"  Cry

# 231
  • Лондон/Пловдив
И аз да се наредя в новата тема с въпрос . Спечелихме на 8 март един инструмент на мъжът ми пишеше ,че ще бъде изпратен експресно като срок за доставка беше до днес (да добавя в Англия живея). Два пъти писах на човека и не ми отговаря не ми е отбелязано като диспачнато (знам ,че не е задължително )кога мога да пусна диспут най -рано защото инструмента му е необходим ,а след като този продавач не ми отговаря ми намирисва нещо работата .Гледах му фийдбека 100% със 78продажби newsm78.Какво ще ме посъветвате, Thinking

# 232
Може да е възпрепятстван, може да му се е развалил компютъра, може да се е разболял... Просто предполагам.

# 233
  • Лондон/Пловдив
Шушулче и аз това си помислих също ама цяла седмица мина от спечелването на търга newsm78. А и все пак сме платили 100 паунда за машина която ми трябва .Незнам какво да правя за това искам съвет .

# 234
Най-ранният срок за пускане на диспут е 10 дни от датата на плащането.
Т.е ще можете да пуснете диспут на 18 март.
Има вариант да изискате от Ибей телефона на продавача и да му се обадите, за да го питате.
Влизате в www.ebay.co.uk
Advanced search - до нормалния прозорец за търсене се намира.
Вляво, най-долу избирате Find a Contact information.
Попълвате двете полета:
- Enter User ID of member
- Item number you are trading with the above member
След което, ще получите мейл с данните /адрес и телефон/ на продавача.
Той също ще получи мейл, че купувача на дадения артикул е поискал данните му за връзка.

# 235
Може ли да ми кажете какво означава характеристиката Material: PU Leather?

# 236
  • София
Мисля, че беше изкуствена кожа.

# 237
Мисля, че беше изкуствена кожа.
Да, изкуствена кожа е. Simple Smile

# 238
Отдавна не съм се хвалила с нищо, та от снощи това показвам:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1106596 … DME:B:BCA:GB:1123

# 239
  • Варна
Момичета, харесах си едни обувки, но под обявата продавача е писал "uk bidders only". Може ли да разбере че наддавам от БГ? Ако ги спечеля, ще ги изпратя на англ. адрес на посредник.

Аз понеже съм нова в ибей, така изпуснах вчера една чанта. Бях си заредила снайпера, но бидът ми не беше пуснат, защото "праймари" адреса ми не бил от Англия. Това го разбирам впоследствие и много се ядосах, защото щях да спечеля търга. Та сега си смених главния адрес на английски и смятам, че няма да има проблем.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт