® E-bay - тема 66

• 31 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Пловдив
enigmata много хубави неща си си спечелила,дай отзиви като дойдат   bouquet

# 497
Момичета въпрос.Съпруга ми си купи моб.телефон, втора употреба.Тъй като нямаше доставка до Бг. го пратихме на англ.адрес и днес пристигна.Вътре в него, обаче има карта на някакъв техен оператор Оранж.Иначе телефона е отключен и си работи и с карта на наш оператор.Та въпроса ми е, има ли нещо притеснително, че тази карта дойде с телефона и защо пък този го е пратил с картата.И тъй като той смята, че телефона е в Англия, дали няма да има проблеми с тази карта? Нещо се притесних.

# 498
enigmata много хубави неща си си спечелила,дай отзиви като дойдат   bouquet

Непременно! Peace

# 499
Не виждам нищо притеснително.
Хвърляй картата и си ползвайте телефона Simple Smile

# 500
Веси, имаш ли снимка да го видя батута? От ибей ли е?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305929 … IT#ht_1684wt_1139

Ето това е батута.
Не пише да е нов, само това, може ли някой да ми го преведе.
Please note, the item is ex-display and is in excellent condition, but does come in slightly damaged packaging.

Доставката ми излезе 90лв. Не съм го отворила още, ще чакам хубавото време Peace

# 501
  • София
означава, че е бил мостра, в отлично състояние и че опаковката му е наранена  Peace

И честита покупка - прекрасен е. Сега само можеш да погледнеш за предпазна мрежа.

# 502
Мацки, нали никоя от вас не наддава за якето ми  Mr. Green

# 503
Веси, имаш ли снимка да го видя батута? От ибей ли е?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305929 … IT#ht_1684wt_1139

Ето това е батута.
Не пише да е нов, само това, може ли някой да ми го преведе.
Please note, the item is ex-display and is in excellent condition, but does come in slightly damaged packaging.

Доставката ми излезе 90лв. Не съм го отворила още, ще чакам хубавото време Peace

Много е хубав, а за цената да не говорим. Със здраве да се ползва.

Мацки, нали никоя от вас не наддава за якето ми  Mr. Green
Хаха, дай да видим якето ти де първо, после може някоя да си признае. Ама по-добре не го показвай, че наистина може да ти го дръпнат под носа  Mr. Green

# 504
Благодаря ви много Hug

А от предпазната мрежа се отказах, тя по скъпа от батута Thinking

# 505
Хаха, дай да видим якето ти де първо, после може някоя да си признае. Ама по-добре не го показвай, че наистина може да ти го дръпнат под носа  Mr. Green
Да и аз с тая цел не пиша подробности  Mr. Green
Ако някоя наддава за яке, каквото и да било в момента) може да ми пише на лични да се разберем  Wink

# 506
  • Бургас
А какви са новите цени на Еконт?

# 507
Енигма, честито, айде бързо да пристигат, мн хубави работи си спечелила!

Батутът на Веси е страхотен  Party

Аз пък да се похваля с бързо дошли очила за има-няма 5 дни  Shocked Поръчах ги на 15ти по нощите  Laughing
цък
И ми харесаха как стоят, приличат на много от моделите, които съм си купувала от тук с мерене, та заложих на нещо познато като форма  Mr. Green

...тези дни и за детето съм спечелила сума работи, но кога ли ще пристигнат Sad
Габко вече втори пореден курс не ми се обаждат, а съм сигурна, че тр да имам бол работи  Confused

# 508
  • Русе
Здравейте момичета, имам един лек проблем изглежда  Embarassed

Поръчах и платих на 17.02. част за прахосмукачка от топ селър. Имам и тракинг номер. Обаче ето какво инфо има за него:

Label/Receipt Number: LN11 5079 659U S
Class: First-Class Mail International
Service(s): International Letter
Status: Processed through Sort Facility

Your item was processed through and left our OPA LOCKA, FL 33054 facility on February 19, 2011 at 2:04 am. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Detailed Results:

Processed through Sort Facility, February 19, 2011, 2:04 am, OPA LOCKA, FL 33054
 Electronic Shipping Info Received, February 18, 2011
 Processed through Sort Facility, February 17, 2011, 4:43 pm, FAYETTEVILLE, AR 72701

И сега? Ще дойде ли въобще това чудо?

Никой ли няма да ми отоговори? Или не питам, където трябва? Sad

# 509
Поне аз до колкото разбирам са ти изпратили прахосмукачката и пише че пътува към дестинацията. Ако има нова информация, ще бъде публикувана, да провериш по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт