® E-bay - тема 66

• 31 705
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • пловдив
преди няколко дена писах за това как спечелих нещо с доставка, а после при плащането не ми взеха пари за доставката, случи ми се пак това пак ще ви пусна обявата да видите дали не греша нещо много ме изумява това как се получава,въпреки че е аз печеля от цялата работа ми е интересно аз ли нещо пропускам. ето го търга:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1206970 … ame=STRK:MEWNX:IT
пише 1,20 доставка,а такава не платих и в пей пал пак ми излезна че доставката е фрии

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 13:50 от ger4o1978

# 541
Цените на БГ пощи - http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1
Скъпичко е изпращането, но пък за продажба на леки нещица е ОК.
Ако пък 4 лири не са достатъчни да покрият доставката, просто прибавете още няколко към първоначалната цена.

# 542
  • София
и аз четох за тавана на доставките, но вече няколко търга гледах с доставки над 4 паунда (обувки) и се чудя как става. Може би аз нещо не разбирам.  Thinking Ще бъде интересно някой ако е наясно да обясни.   bouquet

# 543
За обувки е макс. £6.

# 544
  • Magrathea
преди няколко дена писах за това как спечелих нещо с доставка, а после при плащането не ми взеха пари за доставката, случи ми се пак това пак ще ви пусна обявата да видите дали не греша нещо много ме изумява това как се получава,въпреки че е аз печеля от цялата работа ми е интересно аз ли нещо пропускам. ето го търга:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1206970 … ame=STRK:MEWNX:IT
пише 1,20 доставка,а такава не платих и в пей пал пак ми излезна че доставката е фрии
На мен ми се е случвало няколко пъти  и съм забелязала, че това се получва, когато:
в самата обява няма зададени пощенски разходи до България, аз съм се разбрала с продавача за колко ще я изпрати до тук, но веднага след като съм спечелила стоката, той ми е изпратил invoice с пощенски до UK. Така, когато влезна да платя и сменя страната да е България- пощенските са free (въпреки, че съм въвела сумата, за която сме се разбрали, тотал-а долу се е променил, но логна ли се в paypal, пощенските изчезват) . В такъв случай искам нов invoice.

# 545
  • пловдив
На мен ми се е случвало няколко пъти  и съм забелязала, че това се получва, когато:
в самата обява няма зададени пощенски разходи до България, аз съм се разбрала с продавача за колко ще я изпрати до тук, но веднага след като съм спечелила стоката, той ми е изпратил invoice с пощенски до UK. Така, когато влезна да платя и сменя страната да е България- пощенските са free (въпреки, че съм въвела сумата, за която сме се разбрали, тотал-а долу се е променил, но логна ли се в paypal, пощенските изчезват) . В такъв случай искам нов invoice.
на мен адреса ми е до транспортна фирма в лондон

# 546
  • София
И двата ли са ти там?

# 547
Момичета, дайте пак малко помощ...
Барабар и аз Петко с мъже реших ей така за спорта да се пробвам да продавам...като нищо може и да се набутам  Joy
Спретнах 1 обява, сложих цени, ама сега ми иска тел, че да ми се обадят от ПП..слагам разни телефони (мои - ГСМ), ама не го приема, ни с 00359, ни с 0359, +359...88хххх и т н
Как да го въведа този телефон и какво ще си говорим с ПейПалците  Laughing

# 548
  • Варна
Eeee, ще се хваля. Sunglasses

# 549
  • Пловдив
Flash*  много хубави Geox си си спечелила  smile3501

# 550
Преди няколко месеца си регистрирах нов профил в ибей,за да мога да продавам през него,но още като качих обявата ми го блокираха-било превантивна мярка-искаха да пращам копие на личен документ и т.н.
Сега не смея да пусна нищо за продан от стария акунт,понеже ме хваща шубето да не блокират и него. Mr. Green
Някой,който може да продава, ще бъде ли така добър да ми помогне само с една обява Praynig

# 551
 #Cussing out След 398мия път от моя страна някакси да въведа тел номер и то неуспешно ми излезна подобен надпис:

Sorry. We're currently experiencing technical difficulties and are unable to complete the process at this time.
В момента има технически проблем и е невъзможно да се завърши процесът на...публикуването на обявата най-вероятно в този момент.
И до кога така или означава, че си блокирах и аз акаунта  Crazy
Иначе успешно си влизам в профила, сложех 1 фийдбак и друго си е наред  newsm78
Какви ги надробих, някой може ли да помогне?

# 552
Моля за помощ, получих това на имейла си, беше в спам пощата.

Подател:    Hmrc <service@hmrc.gov.uk>    
Относно:   -Tax Refund New Message Alert-

TAX RETURN FOR THE YEAR 2010
RECALCULATION OF YOUR TAX REFUND
HMRC 2010-2011
LOCAL OFFICE No. 3819
TAX CREDIT OFFICER: Lisa Frank
TAX REFUND ID NUMBER: 381716209
REFUND AMOUNT: 244.79 GBP

Dear Applicant,

The contents of this email and any attachments are confidential and as
applicable, copyright in these is reserved to HM Revenue & Customs.
Unless expressly authorized by us, any further dissemination or
distribution of this email or its attachments is prohibited.

If you are not the intended recipient of this email, please reply to
inform us that you have received this email in error and then delete it
without retaining any copy.

I am sending this email to announce: After the last annual calculation of
your fiscal activity we have determined that you are eligible to receive a
tax refund of 244.79 GBP

Complete your TAX REFUND NUMBER ID: 381716209 by clicking here

Какво е това, да не е някой вирус или опит за източване на картата ми?

# 553
Моля за помощ, получих това на имейла си, беше в спам пощата.

Подател:    Hmrc <service@hmrc.gov.uk>     
Относно:   -Tax Refund New Message Alert-

TAX RETURN FOR THE YEAR 2010
RECALCULATION OF YOUR TAX REFUND
HMRC 2010-2011
LOCAL OFFICE No. 3819
TAX CREDIT OFFICER: Lisa Frank
TAX REFUND ID NUMBER: 381716209
REFUND AMOUNT: 244.79 GBP

Dear Applicant,

The contents of this email and any attachments are confidential and as
applicable, copyright in these is reserved to HM Revenue & Customs.
Unless expressly authorized by us, any further dissemination or
distribution of this email or its attachments is prohibited.

If you are not the intended recipient of this email, please reply to
inform us that you have received this email in error and then delete it
without retaining any copy.

I am sending this email to announce: After the last annual calculation of
your fiscal activity we have determined that you are eligible to receive a
tax refund of 244.79 GBP

Complete your TAX REFUND NUMBER ID: 381716209 by clicking here

Какво е това, да не е някой вирус или опит за източване на картата ми?
Хъм, според мен не кликай никъде, поне докато не разбереш какво е със сигурност.

# 554
  • Пловдив
Това ми прилича на връщане на ддс ,обаче нещо хич не ми е ясно как и защо на теб,ако не си подавала молба за такова.Твоето име ли пише?Абе не пипай нищо докато АЛЕКС не се появи да каже.Може да е грешка -идея немам

Общи условия

Активация на акаунт