® E-bay - тема 66

• 31 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
аз досега от около 20-30 поръчки от щатския ибей,само веднъж платих мито и ддс.Всиките неща са били над $100. Peace
Не знам за кой период говориш ,но от 1 януари така е затегнато ,че нямам пратка от америка която да не е на митница.А миналата седмица се коментираше че и подаръците отиват там

oт тази година имам 3 неща-между тях часовник Tissot и слънчеви очила над $150.Нито едно от тях не отиде.
Единственото нещо, което досега е отишло на митница са едни обувки.Бяха ги определили като луксозни,въпреки че бяха неизвестна марка newsm78.Сигурно понеже бяха лачени, ххаха Mr. Green

# 586
....аз след развода с Ла Редут hahaha , реших да излекувам депресията като счупя някой паунд тук Joy  Ето похвал със скромните ми печалби:
два чифта платформени сандалки Marks&Spencer цък и цък
часовниче Morgan цък
иии - най-голямата ми гордост от преди секунди, тези Кикърски  Heart Eyes цък и една чантичка от същия продавач, която спечелих преди това и харесах съвсем импулсивно - цък

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:10 от Hrissy

# 587
....аз след развода с Ла Редут hahaha , реших да излекувам депресията като счупя някой паунд тук Joy  Ето похвал със скромните ми печалби:
два чифта платформени сандалки Marks&Spencer цък и цък
часовниче Morgan цък
иии - най-голямата ми гордост от преди секунди, тези Кикърски  Heart Eyes цък и една чантичка от същия продавач, която спечелих преди това и харесах съвсем импулсивно - цък

Много хубави покупки, със здраве да си ги носиш.

# 588
  • Лондон/Пловдив
Интересно и аз имам поръчка от Америка за 80 паунда часовник който си дойде у нас направо .Чак сега се притесних ако беше отишъл някъде из митници тук в Лондонско къде щях да го търся  ooooh!. Сега ме достраша да поръчвам от Америка  Blush. И да се похваля сечелих си мигач за колата за 7 паунда който в БГ струва 50лв та сега го чакам да пристигне и другия месец ще го возя на самолета да си го монтирам  Mr. Green. И тези маратонки за племеницата пристигнаха много са готини http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250783819966
Епилаторчето и то пристигна и съм доволна http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270710888431
Чакам едно панталонче на Некс и едно потниче пак на некст дано тези дни пристигнат .
Сега съм се разтърсила за часовник харесала съм си модел на D&G така ,че да не вземете да играете сега за него  Grinning

# 589
Здравейте, как се пуска форма за канселиране на продажба?

# 590
Здравейте! Имам въпрос към мамите, които са купували Кроксове. За дете, което сега носи 26/27 по Бг, кой номер да взема за лятото? 10/ 11 ли да търся? Благодаря предварително!  bouquet

# 591
УиУи, от подчертаното действаш - http://img851.imageshack.us/img851/7817/endr.jpg

# 592
# 593
  • Varna
Здравейте,може ли питам дали някой прави обща поръчка от Ebay.uk?Знам че не е много скъпо сам да си поръчаш...но питам ако има някой от Варна който си поръчва дали би ме включил?

# 594
и аз се интересувам.................просто нямам карта  която мо да ползвам за плащане .....

# 595
  • Varna
Да и аз съм така:(

# 596
  • София
Вадете си карти момичета, тук няма общи поръчки.  Peace Трябва ви или дебитна Виза Електрон, или кредитна картаи . Банките за 3-4 дни издават, зависи от лимита вече  Peace А тук не се минава с една поръчка дори и някой да се навие да ви направи услуга. Започва се едно системно пазаруване, докато не стигнете като мен ренде от Англия да си поръчате. Laughing

# 597
Момичета този въпрос се обсъжда на всяка трета страница в тази тема. Няма общи поръчки, а и рядко някой ще се навие да участва на търг вместо вас. Просто си извадете карти. Лвсно и просто.  Peace

# 598
А тук не се минава с една поръчка дори и някой да се навие да ви направи услуга. Започва се едно системно пазаруване, докато не стигнете като мен ренде от Англия да си поръчате. Laughing
С това съм тоооолкова съгласна, че няма на къде...страшна краста  Mr. Green ooooh! Crazy

# 599
А тук не се минава с една поръчка дори и някой да се навие да ви направи услуга. Започва се едно системно пазаруване, докато не стигнете като мен ренде от Англия да си поръчате. Laughing
С това съм тоооолкова съгласна, че няма на къде...страшна краста  Mr. Green ooooh! Crazy

Да скоро щях да ти пиша, че вече само тук те виждам. Липсваш в темите за дома. Скоро ще забравиш интериорния дизайн.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт