® E-bay - тема 66

• 31 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
А тук не се минава с една поръчка дори и някой да се навие да ви направи услуга. Започва се едно системно пазаруване, докато не стигнете като мен ренде от Англия да си поръчате. Laughing
С това съм тоооолкова съгласна, че няма на къде...страшна краста  Mr. Green ooooh! Crazy

Да скоро щях да ти пиша, че вече само тук те виждам. Липсваш в темите за дома. Скоро ще забравиш интериорния дизайн.   bouquet
Ааа, няма, няма Simple Smile това тук е просто краста.
И там поглеждам, ама няма какво да пиша толкова.

Извинявам се за спама   bouquet

# 601
  • Varna
Добре.С риск да досадя,но може ли да ми обясните Embarassed.Имам Виза дебитна карта.
Трябва ли да предупредя банката,че ще правя плащания он лайн с нея?Трябва ли да имам регистрирана някаква функция?Съжелявам ама наистина съм много боса в това:(( Confused
Харесвам си стоката.Цъквам на поръчка и кой код вкарвам.
Много моля за да не спамя може ли някой на лични да ми обясни подробно.Много ще съм благодарна.
А за зарибяването така е -поръчвам от Спортса редовно,но там е с обща поръчка...е само в този сайт гледам ,представям си какво ще стане сега.... #Crazy

# 602
Момичета, един тъп въпрос  - английските продавачи дават ли ви / искате ли си тракинг номер на пратките които пътуват към английския посредник...Изобщо не знам дали има такава опция, всъщност  newsm78 Все пак е добър ориентир да знаеш кога е пристигнало нещото в UK офиса. Rolling Eyes

# 603
Момичета, един тъп въпрос  - английските продавачи дават ли ви / искате ли си тракинг номер на пратките които пътуват към английския посредник...Изобщо не знам дали има такава опция, всъщност  newsm78 Все пак е добър ориентир да знаеш кога е пристигнало нещото в UK офиса. Rolling Eyes
Аз не съм искала до сега. Имам една с и няколко без.

# 604
Офф, не мога да не се похваля, имам вече 300 фийдбека, и то само от покупки  Mr. Green

# 605
  • София
Добре.С риск да досадя,но може ли да ми обясните Embarassed.Имам Виза дебитна карта.
Трябва ли да предупредя банката,че ще правя плащания он лайн с нея?Трябва ли да имам регистрирана някаква функция?Съжелявам ама наистина съм много боса в това:(( Confused
Харесвам си стоката.Цъквам на поръчка и кой код вкарвам.
Много моля за да не спамя може ли някой на лични да ми обясни подробно.Много ще съм благодарна.
А за зарибяването така е -поръчвам от Спортса редовно,но там е с обща поръчка...е само в този сайт гледам ,представям си какво ще стане сега.... #Crazy
Първо прочети на първа страница и след това ако нещо не е ясно  питай конкретно  Peace

# 606
Офф, не мога да не се похваля, имам вече 300 фийдбека, и то само от покупки  Mr. Green
Честито! Simple Smile
Ще ли е тъпо, ако си поискам да ми сложат feedback тези, на които аз съм поставила оценка?
Щото вече 3-ма си трайкат, а аз съм се отчела.

# 607
Честито! Simple Smile
Ще ли е тъпо, ако си поискам да ми сложат feedback тези, на които аз съм поставила оценка?
Защо да е тъпо, аз постоянно получавам напомняния да поставя фийдбек.

# 608
Честито! Simple Smile
Защо да е тъпо, аз постоянно получавам напомняния да поставя фийдбек.
Ами не знам каква е практиката Simple Smile отскоро се подвизавам в ибея та реших да питам първо

# 609
Ужасни ста направо!  Mr. Green Аз вчера открих това чудо ибей и вече съм с 2 покупки  Cry
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305982 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1405228 … ame=STRK:MEWNX:IT

И нали съм новобранец и двете си ги поръчах и платих до България, а трябваше до превозвач, но нищо, то се е видяло, че няма само с това да се приключи. Ще се радвам ако споделяте трикове и умения за по-икономично пазаруване   bouquet

# 610
  • София
Аз съм с 306 положителни фиитбека и 15 пакета чакам да пристигнат. Но наистина само половината продавачи поставят оценка. До сега имам малко изпратени тракинг номера, но това зависи по какъв начин са изпратени пакетите, и обикновено са били на техника и по-скъпи неща. Аз нали избирам и по-евтина доставка, та от там явно повечето са без.

# 611
здравейте ,задължителна ли е ригистрацията в пей пал за да се пазарува в този сайт.  bouquet

# 612
# 613
katy_vall, не съм от най-вещите, ама в 99% от обявите съм срещала желание за плащане през ПП...пък и ако платиш и превод през картата не знам къде ще ти излезе сметка примерно да дадеш за превод 10 Е, па да си купиш нещо за 2  Mr. Green примерно казано.
Пък и ПП дава гаранция, че ако не си получиш нещото ще ти се възстановят парите.

Аз пак с проблем и да питам как точно да пиша  Praynig
Нали се разправям с една, която продава тестери на парфюми, не бях видяла в бързината надписа, а наддадох само по снимка, но си плАтих и ги купих 3 броя...помолих да ми се комбинира доставката, съгласи се, пусна ми дори комбиниране на шипинга, макар и пак да не беше мн изгодно, но...сума дни не ги получавам.
Писах и от формата за контакти (на спечеленото Мор ейкшън и Контакт селър)...само, че там реално ми излиза само 1 (последната) от спечелените и обяви....когато почнах да мрънкам, тя твърдеше, че ги е пратила, но ще ми прати отново - съгласих се..еее прати ми, получих го, но вместо 3 бр получавам 1 (3 различни са! отделни обяви) ТА СЕГА КАКВО ДА ПРАВЯ?
Да и пиша, че съм получила само 1 и реално да я обвиня, че ме лъже, че е пратила всички първия път или направо да и пускам кейс за непратена поръчка  #Cussing out или да пиша на всяка отделна спечелена обява, че не съм я получила  newsm78
В крайна сметка и получа-неполуча на тази особа ще и лепвам неутрална или отрицателна оценка, защото картинката не отговаря на това, което продава  #2gunfire

# 614
Ужасни ста направо!  Mr. Green Аз вчера открих това чудо ибей и вече съм с 2 покупки  Cry
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305982 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1405228 … ame=STRK:MEWNX:IT

И нали съм новобранец и двете си ги поръчах и платих до България, а трябваше до превозвач, но нищо, то се е видяло, че няма само с това да се приключи. Ще се радвам ако споделяте трикове и умения за по-икономично пазаруване   bouquet
С доставка до бг идват много по-бързо поне според мои наблюдения и понякога си заслужава повечето пари, така че не съжалявай и следващия път пробвай друг вариант.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт