КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 900
  • 840
  •   1
Отговори
# 300

P.S. Косата - хубавата, лъскава, голяма, буйна и нетретирана с бои и прочее коса - се мие веднъж седмично, другото е противопоказно.

Този постулат не го приемам. Ще си запазя своята интерпретация на мръсно.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 20:44 от Трещерица

# 301
P.S. Косата - хубавата, лъскава, голяма, буйна и нетретирана с бои и прочее коса - се мие веднъж седмично, другото е противопоказно.
Shocked
Жените с хубава, лъскава, голяма, буйна и нетретирана с бои коса ще е по добре да са на дистанция от мен.

# 302
Никога обратно в гардероба. Неприятна ми е мисълта, 4е между 4истите дрехи ще има нещо носено. Съзнавам, 4е е тъпо и странно, защото колко може да се изцапа един пуловер, ако съм отишла с него до магазина и отгоре е имало яке, а отдолу тениска - ясно е, 4е е абсолютно 4ист, ноооо - такава съм си, не мога да го мушна обратно в гардероба. Трупам на един стол hahaha Обли4ам пак до няколко дни. Когато куп4ината стане неприли4но голяма, замитам я към коша за пране и така Laughing Исках да си направя в гардеробното шендер за такива неща, но не ми остана място.

Crossing Arms и аз съм на същия хал  tooth

# 303
Жените с хубава, лъскава, голяма, буйна и нетретирана с бои коса ще е по добре да са на дистанция от мен.

Що?  Laughing Ти познаваш ли такива? Аз имам няколко примера наум и, уверявам те, нито лой капе от главата им, ни себум смърди, нито нищо - напълно са достойни да застанат редом с теб.  Flutter

Постулатът ми всъщност не е постулат, не е и мой - информирайте се надлежно при качествен фризьор или дерматолог, по възможност небългарски и неквартален. А може и да не се информирате де, ваша работа. Но да знаете, че гореописаната грива не се постига с ежедневно миене, дори напротив - то е сигурен начин никога да нямате хубава, жива, лъскава, нетретирана и буйна коса. Благодаря за вниманието.  Mr. Green

# 304
Сега ние трябва да те опровергаем със снимки ли  Mr. Green Или това само ако сме фризирани при небългарски   Flutter и неквартален фризьор?

# 305
хъ, аз на тези гореописаните с естествените гриви им викам самодиви или русалки. Не е комплимент.

# 306
Сега ние трябва да те опровергаем със снимки ли  Mr. Green

Трябва, да. Ама не с некви косици до раменцата, а с буйна грива, точно както казах.  tooth

P.S. Моля бе хейтърски подмятания! Аз ви правя услуга, като ви казвам как да отгледате буйна грива вместо пършива косица, вие хейтвате и се държите недостойно. Ако щете  Crossing Arms

# 307
Ще трябва ли да броя косми на кв.см. скалп или само снимка може?

# 308
Ще трябва ли да броя косми на кв.см. скалп или само снимка може?

Брой каквото искаш, ама да знаеш, че ще те надцакам с коса при всички положения. Невмирисана и немазна, естествено черна и оскърбително хубава при това. Предупредена си.  Mr. Green

Край на спама. Имам работа. Ще пера чаршафите от снощи, че превалиха 24 часа, откак ги застлах. Време им е. Довиждане.

# 309
  • София - Рим и обратно
Ай стига вече де, всеки знае, че най-мазните и увехнали коси са митите всеки ден. Дали е защото са третирани така или пък се мият ежедневно от необходимост /както някои споменаха "смърдящия" си себум и видима омазненост/ не знам, не твърдя със сигурност, но закономерността е твърда.

Ще пера чаршафите от снощи, че превалиха 24 часа, откак ги застлах. Време им е. Довиждане.
Ужас, представих си вонята  Sick  Mr. Green

# 310
Добре де, нещо не разбрах.
Тези от вас, които след всяко обличане смятат пуловерите за мръсни, как процедирате с обувките и ботушите?
Аз моите пера веднъж седмично, на мъжа ми и по често, а Вие? Или и тук ще се окаже, че съм от по-нечистоплътните. Но пък и много трудно се сушат, не ги пускам на центрофуга, а да ги суша вътре в стаята - не ми харесва.

# 311
То е ясно, е вашето гардже си е най хубавото, но все пак  Laughing

Никога не съм прала обувки или ботуши  Shocked Единствено гуменки, маратонки, текстилни чехли. Абе вие съвсем ме хвърлихте в тъча....

# 312
Трябва, да. Ама не с некви косици до раменцата, а с буйна грива, точно както казах.  tooth

P.S. Моля бе хейтърски подмятания! Аз ви правя услуга, като ви казвам как да отгледате буйна грива вместо пършива косица, вие хейтвате и се държите недостойно. Ако щете  Crossing Arms

Благодаря. Ако това е начинът, един месец няма да я мия.
Имам си една русалка вкъщи, всеки ден си мие косата.

Ай стига вече де, всеки знае, че най-мазните и увехнали коси са митите всеки ден.

Аз не знам.  

# 313
Е съвсем пък в тъча- ами както се цапа пуловера, панталона, жилетката, якето, така и обувката.
Впрочем за мен обувката повече се цапа от жилетката, че тя контактува с околния свят, а жилетката е по-защитената, но това си е моя философия.

# 314
Но да знаете, че гореописаната грива не се постига с ежедневно миене, дори напротив - то е сигурен начин никога да нямате хубава, жива, лъскава, нетретирана и буйна коса. Благодаря за вниманието.  Mr. Green

Крейзи, ставаш все по-смешна Confused.
Имам чудесна коса - страшно лъскава и буйна. Мия я през ден. Никога не е боядисвана с боя, къна, тонери и пр.
Не съм ходила на консултации при дерматолог, защото никога не съм имала проблеми с нея.
Косата ми беше до кръста почти. Подстригах се наскоро късо каре, защото скалпът започна страхотно да ме боли от тежината. А и годинките вече са ми много и не съм на 20, за да вея дълги коси.
Мъдрите китайци казват "По-добре да паднат 2 косъма при миене, отколкото цялата коса от мръсотия". Така е.
В мръсна София е абсолютно невъзможно косата да остане чиста повече от 1-2 дни.
Не си ли забелязвала какво черно чудо почистваш от лицето си вечер например? Ако имаш дете - никога ли не си вадила черни секрети от нослето му, защото въздухът вече е ужасяващо замърсен?!

Общи условия

Активация на акаунт