КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 936
  • 840
  •   1
Отговори
# 330
  • UK
Ако ще се делим на мърли и маниачки, и аз се пиша мърла.

# 331
Ако си толкова честолюбива, но не чистолюбива, както се и оказва, намери темата за мърлите - мястото ти е там. Оказва се, че не е тук.

Ти няма ли да спреш вече да бълваш обиди, уважаема госпожо? Държиш се като махленска булка с прашна метла в ръка, я се засрами! Не ти прилича ни на черния секрет, ни на вносния омекотител.  Laughing

Съвсем сериозно - овладей се, почисти си устата от нечистоплътни думи, инак се налага да информирам модератор за нарушаване на форумските правила. Тъй де, и аз съм си чистофайница! Няма да се оставя тука някаква си никаква да ме плеска и маже с нехигиеничните си, вмирисани на себум слова, а-маа-ха!  Crossing Arms

# 332
Не знам коя си и каква си, това въобще не ме интересува.
Но да изливаш тонове постове, в които да твърдиш абсурдни, неверни и на моменти лишени от смисъл фрази, ми идва в повече.
Ако си толкова честолюбива, но не чистолюбива, както се и оказва, намери темата за мърлите - мястото ти е там.
Оказва се, че не е тук.

"Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса."

Не се каляй,Sourcherry

# 333
Че не може без конфликти и мерене стана ясно, но поне ни спестете натурализма ooooh!

# 334

Иди си измий косата. Не се бой - нито ще ти окапе, нито ще станеш маниачка. Може пък утре колежките да са по-дружелюбни.

# 335
Дами нека успокойм топката. Все пак темата не е да охарактеризираме този или онзи.

# 336
Че не може без конфликти и мерене стана ясно, но поне ни спестете натурализма ooooh!

Четеш доброволно,нали? Или те принуждава някой да изчиташ "натурализма" докрай? Смятам,че нито клюкарника,нито темата предразполагат към дълбоки философски дебати,към които явно се стремиш ти. Може би си объркала мястото.  Thinking

# 337
  • UK

Иди си измий косата. Не се бой - нито ще ти окапе, нито ще станеш маниачка. Може пък утре колежките да са по-дружелюбни.

Можеш само да си мечтаеш за моята коса и моите отношения с колежките. Simple Smile

# 338
Леле, а аз си мислех, че тази тема е на 4 страница.

# 339
Крейзи, нещо изкрейзваш.
НЕма себум по косата ми, през ден я мия.

И не заплашвай! Зная, че това е крайната мярка в безсилието ти, да защитиш и малкото ти останал здрав разум по темата.

Аз съм пас.

Грозденце, благодаря за съвета. Приемам  bouquet.

# 340
Темата за косата още ли ще я дъвчете?  Rolling Eyes До кога така?  Thinking

Ако целта ви е модераторите да заключат темата, то се съмнявам, че биха ви отказали и не е нужно да обиждате хората наред.

# 341
Никога не съм прала обувки или ботуши  Shocked Единствено гуменки, маратонки, текстилни чехли. Абе вие съвсем ме хвърлихте в тъча....
Peace и аз ще да съм от мърлите, никога не съм прала обувки #Crazy

# 342
  • Boston, MA
Темата мина без секс директно към бой, а скоро и ключ.

# 343
Темата мина без секс директно към бой, а скоро и ключ.

викаш, да пуснем една сръбска музика, за логичен завършек  Laughing

# 344
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 12:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт