КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 895
  • 840
  •   1
Отговори
# 390
  • София - Рим и обратно
Аз само се опитвах да кажа, че не ви грози никаква опасност, ако прегрешите да си миете всеки ден косата.
Грози ме опасност да се превръща в мазна провиснала кошница всяка вечер. Предпочитам да си нося косата свежа ....повече дни Flutter
За екологията - напълно съм в съзнание, че повече от 90 % от престорените чистофайници тук, дори не виждат връзката между ненужното пране и околната среда, но какво може да се направи?
Те хората почнаха и по хотелите да слагат табели по този повод, ама на нас още ни е смешничко.

# 391
Сова, аз лично иронизирам, защото тази тема просто не мога да я приема насериозно, това е.
Права си, аz също това имам предвид (ейй, никога не zнам "пред вид" zаедно, или отделно се пише, да му се не види  Embarassed ). Темата е смешна и сериоzните неща (ако има такива) иzлиzат в нея несериоzни, това е  Peace

# 392
Айде стига де:) По колко време се къпете и колко вода хабите. Аз може да се къпя всеки ден,ама повече от 10минути не ми отнема. Сега, ако я подкараме по тая логика и екологията е за сметка на чистотата, то по хубаво да гушна букета и да умра. Хем няма да хабя ресурси, хем ще образувам малко тор за тая изстрадала планета.
Направо не мога да повярвам до какви висини стига нежеланието да погледнеш малко по далеч от носа си, комбинирано с уж софистицирана пишман ирония.

# 393
Кафе с мед, сподели модела на пералнята с програми за кожа, велур, токчета... моля.. Искам я.

# 394
  • При хората, които обичам
Ежедневният душ се вмества далеч по-добре в представите ми за екологичното, отколкото употребата на дезодоранти, които рушат озоновия слой, знаете.
Прането не го коментирам, все още се мъча да смеля информацията, която получих от тази тема.

# 395
Между другото, вече ми прави впечатление, че разни марки дезодоранти, популярни, и на средна към ниска цена ( според мен, не претендирам за достоверност) като Ахе, са не в традиционния метален флакон, а в стъклен и с пулверизатор като на парфюм,т.е.механичен.

# 396
body splash, да. От много години използвам само такива ( не по еко-причини, харесват ми ароматите), дезодорант не съм виждала от ученичка

# 397
Да, производителите бяха принудени да променят технологиите. Има Европейски директиви, свързани с опазването на озоновия слой. Не си спомням номерата, но то няма и връзка с темата, де, за което се извинявам Embarassed

# 398
Тя темата и без това е тюрлюгювеч:) Аз мислех,че само вида на газа е сменен. А лаковете за коса или както там се наричат модерно?

# 399
Видът на газа е сменен, да. Както и видът на фреона, който служи за хладилен агент. За дезодоранти се ползва смес от бутан, изобутан и пропан, вместо фреон 12, а в климатиците се влага фреон 407 или 410.
Въпрос на избор е - някои производители се върнаха към механична пулверизация, други - към нови, осъвременени абсорбционни хладилници.
Лакът не ми е сред любимите стилизиращи продукти, за него не мога да се изкажа.

# 400
Моля, моля, аз имам специална пералня за ботуши с висок ток. Писах го по-напред.
А гащите си сменям ежечасно, така че всяка вечер ги врътвам в другата специална пералня само за гащи, та да имам за другия ден.
И разбира се не с гащите на останалите членове от семейството, опазил ме бог.

Сега отивам и дивана да врътна в специалната пералня за дивани, че снощните гости дойдоха направо след работа, кой знае какви неща са ми налепили.
Останете си със здраве и чисти, разбира се.

ПП. Какво е ССФ?

# 401
Моля, моля, аз имам специална пералня за ботуши с висок ток. Писах го по-напред.
А гащите си сменям ежечасно, така че всяка вечер ги врътвам в другата специална пералня само за гащи, та да имам за другия ден.
И разбира се не с гащите на останалите членове от семейството, опазил ме бог.

Сега отивам и дивана да врътна в специалната пералня за дивани, че снощните гости дойдоха направо след работа, кой знае какви неща са ми налепили.
Че то кога ви остава време да живеете от толкоз много пране? Wink

# 402
Ам`че това мойто не  е ли живот? newsm78 Wink

# 403
переш гащи и ботуши в една! пералня  Shocked
не ми казвай, че и покривките и платнените салфетки переш в нея  Laughing Laughing

# 404
Моля, моля, аз имам специална пералня за ботуши с висок ток. П

добре де, сериозно ли говорите? Айде Кафето е сериозна, очевидно съществува пералня, която да пере кожени и велурени обувки, токчета и т.н. Защо не казвате моделите на тези перални!??

Общи условия

Активация на акаунт