КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 51 404
  • 840
  •   1
Отговори
# 600
То излезе, че само натискаш копчето и после простираш. Кой ви събира после дрехите, сгъва, прибира, глади и пак прибира? Или имате отделна купчинка за прани и чакащи дрехи на друг стол? Joy

Честно казано, имам стая.

# 601
То излезе, че само натискаш копчето и после простираш. Кой ви събира после дрехите, сгъва, прибира, глади и пак прибира? Или имате отделна купчинка за прани и чакащи дрехи на друг стол? Joy

Е събирането става бързо. Аз не ги сгъвам преди да ги просна. Както ги изкарам от пералнята, слагам ги в един леген и на простора. Кой ще си играе чак да ги сгъва. Де това търпение от моя страна... После ги просвам и като дойде време ги събирам от простора. Не гладя купчинки. Гладя дрехите една по една, когато се наложи дрехата да се облече. Е на бебо дрехите имат друг режим де... тях по-често ги переш и задължително ги попарвам с ютията, но не наведнъж. прибирам ги в гардероба и после преди да облека гладя...

# 602
  • София - Рим и обратно

Е събирането става бързо. Аз не ги сгъвам преди да ги просна. Както ги изкарам от пералнята, слагам ги в един леген и на простора. Кой ще си играе чак да ги сгъва. Де това търпение от моя страна... После ги просвам и като дойде време ги събирам от простора. Не гладя купчинки. Гладя дрехите една по една, когато се наложи дрехата да се облече....

...задължително ги попарвам с ютията, но не наведнъж.
Koйто разбра нещо, да обяснява Crazy Особено болднатото.

# 603

Е събирането става бързо. Аз не ги сгъвам преди да ги просна. Както ги изкарам от пералнята, слагам ги в един леген и на простора. Кой ще си играе чак да ги сгъва. Де това търпение от моя страна... После ги просвам и като дойде време ги събирам от простора. Не гладя купчинки. Гладя дрехите една по една, когато се наложи дрехата да се облече....

Аз не ги сгъвам преди да ги просна, т.е. слага прането от пералнята в легена и после на простора, някои хора, си подреждат прането, преди да го прострат;

Гладя дрехите една по една,[/b] когато се наложи дрехата да се облече....т.е. дреха се глади преди обличане, другите ги прибира от простора в гардероба, когато има нужда.
задължително ги попарвам с ютията, но не наведнъж.
[/quote], т.е. задължително глади дрехите, но  не всички на куп, като ги смъкне от простора, да ги изглади и подреди в гардероба; гладят се, но когато има нужда;
това разбрах аз, не гарантирам да е вярно.

# 604

1.Предполагам,че не ги изпъва преди да ги простре,а направо ги мята така както са на хармоника Thinking

2.Глади ги не на куп,след като ги е свалила от простора,а ги прибира така и като и потрябва някоя дреха,тогава я вади и я глади,непосредствено преди излизането.

3.Задължително попарва с ютията детските дрехи,но не на куп,ами когато има време по малко.

Аз поне това разбрах  Crazy

# 605
Аз не ги сгъвам преди да ги просна

майка ми така прави, изкарва дрехите една по една от пералнята, като всяка една се сгъва мокра и се оставя в легена и върху нея се сгъват другите мокри дрехи и след това се простират да съхнат, луда работа  Mr. Green

Гладя дрехите една по една, но не наведнъж

след като изсъхнат дрехите ги сгъва и прибира в гардероба, без да ги глади. Глади само дрехите, непосредствено преди обли4ане, например един панталон и една блуза, останалото си стои неизгладено в гардероба

# 606
И аз така правя, освен на мъж ми, който много дърхи всичко да му е изгладено в гардероба. Направих и един експеримент, не исках да пиша, за да не възраждам темата, но сега ще споделя. накарах 5-6 човека да ми помиришат косата на третия ден след миене. хвана ме ужас, че мириша. всички казаха, че им мирише само на парфюм. което е странно, след като не си пръскам косата и съм пушач, а те не бяха.

# 607
..

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 09:09 от sunny day

# 608
Аz сгъвах всяка дреха и сгънати ги слагах една върху друга в легена, да. Веднага, след като пералнята иzпере се вадят дтрехите, никога не оставям вътре да стоят. После простирах хууубаво иzпънати дрехи, беz щипки. Но това, zащото не гладя нищо (наzад бях писала, повтарям се  Blush ).
Сега не го правя, но zащото имам сушилня  Peace

# 609
накарах 5-6 човека да ми помиришат косата на третия ден след миене. хвана ме ужас, че мириша. всички казаха, че им мирише само на парфюм. което е странно, след като не си пръскам косата и съм пушач, а те не бяха.

Вярно ли?
Това е истинско чудо Whistling  Tired

# 610
 Ти какво очакваш да ти кажат>?

# 611
повярвай ми, всичките са достатъчно прями да ми кажат, ако им мириша, без да се замислят. не веднъж са ме критикували, когато е имало причина.

# 612
 Чудесно, сподели кой е парфюмът, който се усеща на косата , след като не е пръскано. Може да разредя миенето.

# 613
  • София - Рим и обратно
Стига с тия вмирисани коси де  Close Всеки има различен праг на усмърдяване, някои даже веднага след като излязат от банята започват да "ухаят".

# 614
Наистина е странно. Или скалпът произвежда парфюм, или косата има способност да поема само миризмата на чуждите парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт