КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 50 076
  • 840
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
Отилия, тайничко, толкова е тайничко, че цял свят ви разбра. Как не лепнахме "етикета психарки" на някой, който се грижи нормално за хигиената си, а на вас, дето сменяте калъфките на възглавниците си през 15 минути, понеже някой ги е погледнал лошо, и преди да влезете вкъщи издишате силно, за да не вкарвате мръсен въздух вкъщи. Не знам къде ме видя да убеждавам някого в нещо, или пък да използвам някакви аргументи, различни от лични преживявания, които са добро допълнение към аргументирана теза, но не са аргументи сами по себе си. Като не се вманиачаваш в разни неща, ти остава повече време да мислиш за разни други неща. Не знам каква липса запълват търкането и прането, ама айде, казахте да не се впускаме в излишни разсъждения.

# 706
Отилия, тайничко, толкова е тайничко, че цял свят ви разбра. Как не лепнахме "етикета психарки" на някой, който се грижи нормално за хигиената си, а на вас, дето сменяте калъфките на възглавниците си през 15 минути, понеже някой ги е погледнал лошо, и преди да влезете вкъщи издишате силно, за да не вкарвате мръсен въздух вкъщи. Не знам къде ме видя да убеждавам някого в нещо, или пък да използвам някакви аргументи, различни от лични преживявания, които са добро допълнение към аргументирана теза, но не са аргументи сами по себе си. Като не се вманиачаваш в разни неща, ти остава повече време да мислиш за разни други неща. Не знам каква липса запълват търкането и прането, ама айде, казахте да не се впускаме в излишни разсъждения.

Край,аз съм дотук,недей да се хабиш  Peace
 Психарки сме,съгласна съм. А вие си знаете какви сте. Лека нощ.

# 707
Грубо, много грубо, Мърморана.
Тази тема показва за пореден път страшно шовинисткото мислене по отношение на различния от теб.
Казват, че да приемаш различния по признак на теб е знак на интелигентност.
Тук тя липсва. Затова сме и на това дередже.

# 708
Ай ся ми покажи нейде - къде съм написала, че Богиня, Графиня и сие са мърли и смърдят?
И ти барабар Петко с мъжете. Помисли първо малко. Съвсем мъничко.
Кои са мъжете?
Иначе не говоря за теб,а за това:
Не аз, вие говорите за стерилност, аз само я назовавам.

Ти знаеш ли какво означава стерилност вьобще?  Tired
 И правиш ли разлика между стерилност и чистота? А между чистота и мърлявост? Започвам да се съмнявам  Tired

Цитат
Лекинко с изразните средства! Да миеш косата си до припадък е т.е. да я миеш всеки ден?
Ако е така - мисли много преди да пишеш.
Ако можеш.Ако не можеш - не пиши.
Моля![/b]
Да,трябва да съм луда си мия косата всеки ден,да не говорим колко е вредно.
Дали ще пиша или не-едва ли ще слушам теб bowuu

Всъщност ти къде живееш че ти се налага да си миеш косата ежедневно или по няколко пъти на ден? Наистина ли е толкова мръсно или ти се омазнява ужасно бързо и затова ти се налага? Да не би да правиш джогинг покрай някоя магистрала нещо? Питам, защото аз живея близо до реката в спокоен квартал, нямам проблеми с омазняването и не виждам смисъл да си мия косата по-често от веднъж на 2-3 дни.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 01:05 от Кекерица

# 709
  • UK
Грубо, много грубо, Мърморана.
Тази тема показва за пореден път страшно шовинисткото мислене по отношение на различния от теб.
Казват, че да приемаш различния по признак на теб е знак на интелигентност.
Тук тя липсва. Затова сме и на това дередже.

Ъъ, нали вкарваш и себе си в това число? Че аз от вашата групичка най малко разбиране срещнах.

# 710
После се чудим защо смърди по автобуси и други, ми от тия с нормални разбирания за хигиена ще да е.

# 711
После се чудим защо смърди по автобуси и други, ми от тия с нормални разбирания за хигиена ще да е.
100% И то основното от косите идва Twisted Evil
И я да те попитам - ти като се къпеш всеки ден(минимум) твоята пот мирише ли? И къпането гарантира ли ти че няма да се изпотиш ако ти се наложи да носиш някоя по-тежка торба и едновременно с това да ходиш по-бързо за да не изпуснеш автобуса? Защото аз си мисля че основния източник на миризма е потта а е доста лесно да се изпотиш с колкото и дезодорант да се напръскаш преди това.
Освен това има хора,които си миришат и по 5 пъти на ден да се къпят-съдба

# 712
Не знам каква липса запълват търкането и прането, ама айде, казахте да не се впускаме в излишни разсъждения.
А, дойдохме си на думата за недоебаността! Сега очаквам обрат в темата и хвалби със себум, нещо като "сливи за смет" да стане.

# 713
  • София - Рим и обратно

Сигурна съм, че Богиня няма да повтори Simple Smile. Тя е разбрано момиче.[/b]
И аз съм сигурна, че още стои в ъгъла и се срамува hahaha
Пуснете я поне за половин час да си смени дрехите и да си измие косата, замириса.

# 714
Забавна тема .....в началото.... после пак сте я превърнали в ринг ooooh! озаптете се де досадни сте

По темата - дрехите след като веднъж ги нося ги хвърлям за пране, освен ако не съм ги облякла за 10 мин да отида го магазина Rolling Eyes тогава  ги слагам в гардероба в мокрото и ако им дойде реда ги обличам още веднъж ако не допълвам пералнята когато не ми стигат дрехи

# 715
# 716
 Подозирам Богиня, че е агент- провокатор, защото съм я чела в други теми за честота на къпане и миене на коси и е повече от ясно, че не е от отбора на "хубавите, гъсти, и незнамсикакви коси, които се мият веднъж на седмица"Simple Smile И т. като е потребителка role model във форума иска да извади на показ сега мръсното бельо, опс коси на форумките.

# 717
да не копам назад, ама не разбрах котенцата по колко пъти седмично препрахте? че като подуших моите болонки сега , отдавна май плачат за пералнята  Blush

# 718
Вие що сте такива чувствителни? Не ви разбирам, честно.
Преди найсет страници ми казаха, че съм луда да си гладя
дънки преди обличане. Поправих се - нося негладени дънки.
Истината е, че много трудно ги облякох - едва на третия ден,
откак стана дума в темата. Но го сторих. И забравих за това
след 30 секунди, поради което изобщо не успях да отразя
дали на някого е направило някакво впечатление. Извод -
всичко е в главата. Вярно, че после ги повторих (дънките),
носени са два пъти преди пране  Joy, но се надявам да не
е причина да ми бъде отменена присъдата "луда си"  Hug

# 719
  • Lost in a fairytale ...
Много ме забавлявате, честно  Laughing
Въпрос - а сутиените на колко време си перете?  Mr. Green Те все пак нямат пряк досег с мръсотията навън....  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт