КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 50 084
  • 840
  •   1
Отговори
# 690
 Ами не знам, аз съм с къса. Но като ученичка съм имала коса и тя пада по лицето. Като е не чиста е все едно да си пипаш лицето с мръсни ръце, от което следват пъпки.

МГМ, сигурна ли си, че не ти се отразява?

# 691

Ти знаеш ли какво означава стерилност вьобще?  Tired
 И правиш ли разлика между стерилност и чистота? А между чистота и мърлявост? Започвам да се съмнявам  Tired
А ти правиш ли разлика между обикновена хигиена и натраплива невроза?
Peace Peace Peace

# 692
  • UK
Нали казах вече, че ми се отразява? Тъкмо я измих, мисля, че до утре ще ми мине.

Косата пада по лицето, ако гледаш в пода, или си братовчеда То. Аз го докарвам на цвят и гъстота, но съм избрала друга прическа за себе си.

# 693
  • софия
Какво се иска от това безмислено писане - някой да промени навиците на друг ли?
Откакто изпокъпахме котките темата адски изтъпя. Mr. Green

# 694
  • Варна
Нали казах вече, че ми се отразява? Тъкмо я измих, мисля, че до утре ще ми мине.

Косата пада по лицето, ако гледаш в пода, или си братовчеда То. Аз го докарвам на цвят и гъстота, но съм избрала друга прическа за себе си.

+1

# 695
въх  Laughing, земете ги облечете тия дрехи за втори път и да лягаме Wink

и котките ли прахме вече Laughing

# 696
Богиня, моите уважения, но е тъпо да се приписват диагнози Stop.
Визираш нелеко личностно разтройство, защо го правиш - не знам.
Да пази Господ теб и близките ти!
Не го прави повече.

Дълго време съм работила с хора, именно страдащи от различни форми на ОКР, от тук пишещите такива няма.
Но дори и да имаше, то това изисква елементарно уважение Simple Smile.

# 697
  • софия
въх  Laughing, земете ги облечете тия дрехи за втори път и да лягаме Wink

и котките ли прахме вече Laughing
Преди 10- на  страници са котетата  hahaha, от както зациклиха на косите стана банално!!!

# 698
Ами те котенцата доброволно влизаха в банята Simple Smile

# 699
Ами те котенцата доброволно влизаха в банята Simple Smile

Не всички Laughing.
Моето още не ще.

# 700
 Нормално е да възниква неразбиране в тази тема,и да стигаме до използването на клишета и изказването на предразсъдъци. От психологическа гледна точка това се случва винаги,когато се срещнат представители на две различни групи,лагера,отбори и т.н. - реагират с предразсъдъди,предубеждение и подозрителност към "противниковия" отбор. (Образно казано,тук не сме противнички) Мисля,че този диалог до нищо градивно няма да доведе. Вие сте ни сложили етикета психарки и невротички на тема чистота, ние тайничко сме ви сложили етикета мърли, и това така ще си остане колкото и да се убеждаваме едни други в правотата на аргументите си,които така или иначе ще останат неразбрани от двете страни.  Peace

# 701
Има съвсем други начини да покажеш на някого, че нещата, които прави са неприемливи за теб.
Но развяването на психиатрични диагнози и заобиколното етикетиране са неприемливи и невъзпитани.
Сигурна съм, че Богиня няма да повтори Simple Smile. Тя е разбрано момиче.

# 702
Богиня, моите уважения, но е тъпо да се приписват диагнози Stop.
Визираш нелеко личностно разтройство, защо го правиш - не знам.
Да пази Господ теб и близките ти!
Не го прави повече.

Дълго време съм работила с хора, именно страдащи от различни форми на ОКР, от тук пишещите такива няма.
Но дори и да имаше, то това изисква елементарно уважение Simple Smile.

Но е и тъпо да наричаш някой мърльо,щом не си мие до припадък косата и въобще не споделя твоите разбирания за елементарна хигиена.

# 703
Ай ся ми покажи нейде - къде съм написала, че Богиня, Графиня и сие са мърли и смърдят?
И ти барабар Петко с мъжете. Помисли първо малко. Съвсем мъничко.

Лекинко с изразните средства! Да миеш косата си до припадък е т.е. да я миеш всеки ден?
Ако е така - мисли много, преди да пишеш.
Ако можеш. Ако не можеш - не пиши.
Моля!

# 704
  • Варна
Има съвсем други начини да покажеш на някого, че нещата, които прави са неприемливи за теб.
Но развяването на психиатрични диагнози и заобиколното етикетиране са неприемливи и невъзпитани.
Сигурна съм, че Богиня няма да повтори Simple Smile. Тя е разбрано момиче.

Диагнози не съм поставяла, просто зададох въпрос. Не ми харесва снизходителното ти отношение. Остани си със здраве.
Аз ще си лягам. И ще си сложа пижама, с която и снощи съм спала. Нека да съм мърла. АлфаПиБета505 е на ред за гилотиниране. Да заповяда.

Общи условия

Активация на акаунт