КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 990
  • 840
  •   1
Отговори
# 210
(Гардеробът е шкаф с врата).

Това към мен е  Grinning ама много необичайно ще е точно за тези помещения да кажа, че са точно гардеробни помещения, те са колкото една врата, не са от типа уолкинг клосет. Айде нека го нарека вграден шкаф/ гардероб

# 211
Аууу, само не подхващайте зъбите, моля, че ще замирише сериозно... Joy
Особено след като гледах репортажа за това как само 1 от 3-ма българи си купували четки за зъби и вече гледам подозрително всеки, с който се разминавам по улицата... Joy

# 212
другите 2-ма  Mr. Green с какво ли си мият зъбите

# 213
другите 2-ма  Mr. Green с какво ли си мият зъбите
Не си ги мият  newsm47

# 214
Ох спести ми развихряне на въобръжението.

# 215
  • Boston, MA
(Гардеробът е шкаф с врата).

Това към мен е  Grinning ама много необичайно ще е точно за тези помещения да кажа, че са точно гардеробни помещения, те са колкото една врата, не са от типа уолкинг клосет. Айде нека го нарека вграден шкаф/ гардероб

Точно, не знаех как да го обясня, защото не е цяла стая, но пак е с височината на стаята и с врата. Вграден шкаф/гардероб става.

# 216
Иска ми се да имах отделен гардероб , за дрехи носени по веднъж, но нямам за сега. Дрехите, с които съм излизала днес на лекции , през градския транспорт , в кафето , погълнали са някакъв градски прах ясно , но  не ги пера веднага , не ги прибирам в гардероба . Слагам ги  сгънати на един шкаф. Понякога на другия ден пак обличам нещо от тях Crazy
Дрехите , които се носят само вкъщи, без никога да излизам с тях извън вкъщи , си стоят директно при чистите Crazy
Блуза , с която съм излязла до магазина или някъде другаде , където не е мръсно и вмирисано за 1 час - час и нещо , под нея има тениска , над нея има яке - се оставя после директно при чистите Mr. Green
Изобщо не съм фен на непременното пране непосредствено след едно носене. Но и не обичам наджаскани и  нахвърлени смачкани дрехи де що има някакво подобие на нещо , което може да се ползва за закачалка или свободно подово пространство в някой ъгъл. То не че и сгъването решава проблема де , но поне частично Tired

# 217
Откакто прочетох тази тема, реших, че имам някакво увреждане   Embarassed
Чувствам се като някоя мизерница, защото си замърсявам дрехите след първото обличане и не мога да ги сложа втори път.
Някой спомена мъртвите клетки, те едно на ръка. Второ - аз се гримирвам  Grinning, всеки ден, и малко или много гримовете ми оставят следи и по дрехите /когато ги обличам, когато се тръкна в тях, а когато се събличам ФДТ и пудрата редовно оставят отпечатъци/. Трето - слагам си парфюм, който пропива целите дрехи.
Четврърто - щом мина покрай кулинарен магазин, или запушено заведение, ами омерисвам се.
Пето - облечена на мен дреха си променя формата, дори памучните дрехи не ми седят добре втори път.

Най-неприятно ми е това с парфюма, значи излизам от банята, слагам си кремовете, грима и си обличам пуловер, мирищеш на вчерашен парфюм.  Shocked Имала съм всякакви, и по-евтини и по-скъпи, не съм намерила парфюм, чиито аромат да ми харесва на следващият ден върху материя.

Извинявам се за лиричното отклонение, но съм леко учудена, колко многооо жени си обличат нещо по 2 пъти. Че и имат отделни помещения за целта.

С панталоните и дънките въпроса е още по-ясен, седнала ли съм веднъж на стол/пейка или някъде на заведение, то се пере. И съм далеч от ССФ, и като цяло не съм гнуслива, нито примерна домакиня. Също така се гримирам просто по задължение, не защото искам, а защото вече съм на възраст и кожата ми не изглежда така свежа и млада чиста.  Crazy

п.п. за да не мине живота ми в пране, простиране и сгъване на дрехи, съм си купила много парцали, така не пера всеки ден, дори понякога не пера и по 2 дни, и имам какво да облека. миналата седмица си подреждах раклата и броих, че имам 31 чифта дънки, 2 панталона и 1 официален. Блузите са около 60, ризите към 10.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 08:36 от Вергилия

# 218
A, бе, има ли някой, който да си носи дрехите по два пъти, не по веднъж?  Mr. Green

# 219
Има, има, аз нося по два пъти. Е, не винаги, но ми се случва  Mr. Green
Ти да не намекваш, че трябва да ида да се запиша при странностите?
Но не съм в София, това ми дава основание да сторвам този грях. Ко-
гато съм в столицата, то е немислимо. Наистина мръсотията е твърде
много.

# 220
A, бе, има ли някой, който да си носи дрехите по два пъти, не по веднъж?  Mr. Green

Да,има. Аз нося пуловери и дънки повече от веднъж. Дънки носа 5-6 пъти, пуловери зависи къде съм била. Ако са пушили около мен,или съм се допирала до нещо мръсно като седалки в гр. транспорт например,или ако съм се потила, ги пера веднага. Ако обаче просто съм ги носила,преценявайки,че не са се замърсили ги премятам на стол,и ги нося и втори,че и трети път,но не ги прибирам в гардероба.

# 221
Ти да не намекваш, че трябва да ида да се запиша при странностите? 

В никакъв случай.
Обсесията е да си изпереш дрешката веднага след като си я облякъл да идеш до магазина отсреща  Laughing

# 222
Сигурно зависи от лайфстайла:) От години не си спомням да съм отишла просто до магазина отсреща. Обикновено денят ми е разграфен и гледам да съчетавам ходенията насам натам, а не да кръжа в орбита около вкъщи и да се преобличам на два часа.

# 223
  • Belgium

Срам ме е да си призная - но аз  Whistling

# 224
Естествено, че има. Дебелите пуловери и жилетки не виждам как бих прала след всяко носене. Да не говорим за саката. Пък и не знам някой да търчи до хим. чистене всеки ден да ми изчистят сакото. Домашните дрехи - също. Вкъщи ходим с анцузи. Е не ги пера всяка вечер. А пижамите? Там как седи въпроса?  Grinning Да не говорим за спалното бельо....

Общи условия

Активация на акаунт