КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 999
  • 840
  •   1
Отговори
# 675
every me, BelleCarina е дала един чудесен пример: пробвай един ден да не си слагаш грим. Като се прибереш вечерта почисти лицето си, с какъвто продукт ползваш за почистване и погледни памучето - няма да е бяло със сигурност. Така е и с косите ни.
Ако не вярваш - пробвай.

# 676
  • UK
Ефекта е подобен и след един ден вкъщи.

# 677
Тогава изводът е: Да не се къпем и да не си сменяме всеки ден дрехите Simple Smile?

# 678
  • UK
Откъде накъде това да е изводът? Изводът е, че каквото и да правим, никога не можем да сме стерилно чисти. Вманиачаването е проблем с главата.

# 679
Ефекта е подобен и след един ден вкъщи.

Чувстовото да си свежо изкъпан е чудесно. Много е приятно и косата ти да е чиста,и да ухае на шампоан. Не знам защо да се лишавам от това прекрасно чувство на свежест. Излизайки от банята човек се чувства дори по-лек. А и съвременните шампоани са добри -не е проблем да се ползват всеки ден. Не сме стерилни,но нека поне сме чисти  Peace

# 680
  • UK
А, да, забравих, че аз мръсна си ходя. И мириша. И мухи си завъждам, и ги кръщавам с имена на планети. Вчера ми умря ПиЕкс204. От задушаване.

# 681
Но Мърморанке, за каква стерилност все пишеш?
Да си чист, с изпрани дрехи, чисто тяло и коса - на това стерилност ли му казваш?

# 682
  • Варна
А, да, забравих, че аз мръсна си ходя. И мириша. И мухи си завъждам, и ги кръщавам с имена на планети. Вчера ми умря ПиЕкс204. От задушаване.
+1
Може ли да си го сложа като подпис?  Mr. GreenМного ми хареса  Peace

Сутринта бях на фризьор, после на кафе и се прибрах. И ще извърша нещо ужасно - след душа /без да си мия косата/ ще си сложа пижамата, която носих и вчера. О, ужас!
Моят ЕксОмега3 също се гътна Mr. Green

# 683
  • UK
Не аз, вие говорите за стерилност, аз само я назовавам.
Може ли да си го сложа като подпис?  Mr. GreenМного ми хареса  Peace
Хахах, мда. Laughing

# 684

Ти знаеш ли какво означава стерилност вьобще?  Tired
 И правиш ли разлика между стерилност и чистота? А между чистота и мърлявост? Започвам да се съмнявам  Tired

# 685
  • Варна
Може ли да си го сложа като подпис?  Mr. GreenМного ми хареса  Peace
Хахах, мда. Laughing

Ти знаеш ли какво означава стерилност вьобще?  Tired
 И правиш ли разлика между стерилност и чистота? А между чистота и мърлявост? Започвам да се съмнявам  Tired
А ти правиш ли разлика между обикновена хигиена и натраплива невроза?

# 686
  • UK
Чакай, че изпаренията от себума ми причиняват световъртеж и объркване. Чистота беше когато живееш в банята, нали така? Мръсен си, ако случайно минеш покрай отворен прозорец. Мърляв - ако не се изкъпеш поне веднъж за един час. За такива като мен даже си няма измислена дума, хората се страхуват да говорят за това.

# 687
 Дамите с неизмивани всеки ден коси, които не ги носят вързани, как е положението с кожата на лицето ви? Отразява ли и се?

# 688
  • Варна
Дамите с неизмивани всеки ден коси, които не ги носят вързани, как е положението с кожата на лицето ви? Отразява ли и се?
Как по-точно? Би ли пояснила.

# 689
  • UK
Това, че не си мия косата всеки ден ли? Как по точно трябва да й се отразява? Ето още неща, на които не се отразява - на чистотата на прозорците ми вкъщи, на времето, на броя на синеоките хора в света, на гражданската война в Либия и на миграцията на сините китове. Откривам връзка единствено с глобалното затопляне.

Общи условия

Активация на акаунт