КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 50 080
  • 840
  •   1
Отговори
# 720
Много ме забавлявате, честно  Laughing
Въпрос - а сутиените на колко време си перете?  Mr. Green Те все пак нямат пряк досег с мръсотията навън....  Whistling

Сменям ги,тоест пера ги след всяко носене.Така процедирам и с пижамите.
Не повтарям нищо,без да е минало през прах за пране.
Сменям си парфюма всеки ден,така процедирам и с всичко.
Без с мъжа ми Mr. Green

# 721
за сутиените, аз казах и преди, смяна всеки ден, както и другото бельо, имам над 20 сутиена, пера отделно само сутиени на ръ4на програма

Много ме забавлявате, честно  Laughing
Въпрос - а сутиените на колко време си перете?  Mr. Green Те все пак нямат пряк досег с мръсотията навън....  Whistling
те нямат досег с мръсотията, но нали се потиш, някой спомена и за мъртви клетки, как върху носен сутиен обли4аш 4исти дрехи, като е гарга да е рошава  Laughing

# 722
Айдеее, намесихме сютюените, и боят настанА. Бас ловя, че като стигнем до прашките, тук ще се повтори Баташкото клане Whistling

# 723
Бас ловя, че като стигнем до прашките, тук ще се повтори Баташкото клане Whistling

Joy

# 724
това за сутиените си е сериозен въпрос, много честа гледка е, особено лятото, когато всички са по топове и потници, изкочили мръсни презрамки на сутиен, то топа може да е чист, ама кел файда  Stop

# 725
  • UK
Презрамките на любимия ми сутиен (бледорозов) се оцветиха от една лилава блуза, и сега вечно изглеждат мръсни. Как преценяваш кога наистина са?

# 726
  • Lost in a fairytale ...
Бас ловя, че като стигнем до прашките, тук ще се повтори Баташкото клане Whistling

Joy
Joy Joy

# 727
Презрамките на любимия ми сутиен (бледорозов) се оцветиха от една лилава блуза, и сега вечно изглеждат мръсни. Как преценяваш кога наистина са?

Не ги подлага на микробиологичен анализ. Преценява на око. А ако сутиенът ми не е мръсен,но просто изглежда мръсен,се съмнявам,че бих го носила. Засечени, лекьосани, повредени , или захабени дрехи не нося.

# 728
виждала съм много мръсно бели презрамки, които някога са били бели и си личи мръсотията.Дори да е чист, ако изглежда мръсен от неправилно пране, пак не бих го носила с топ, лично мнение  Peace

# 729
  • UK
Понякога се случва с почти всяка блуза да се вижда презрамка, случайно и така нататък, но се случва. В крайна сметка, аз се обличам така, че на мен да ми е удобно и на мен да ми е приятно, ни най малко не ме интересува какво мислят другите за мен, не страдам от такива комплекси, та да ме интересува изглежда ли ми мръсен сутиена, който ми е най удобен, или не. Simple Smile

# 730
Аз както се разбра, си държа чаршафите и обувките в едно помещение, при това без дори да ги мия. Но все пак, понеже твърдо вярвам че от всяка тема можеш да научиш нещо- понякога е по важно как изглеждат нещата, отколкото какви са в действителност.
Откак започнах да разкарвам от гардероба си всяко нещо, което не е като хората, без значение дали говорим за разтегнати презрамки или боядисана дреха, направо ми се отпуши аурата. По добре 5 като хората, отколкото 50 като за по грош.
Утре като ти види някой презрамките първо ще си помисли, че са мръсни. Пък после върви обяснявай, че нямаш сестра.

# 731
  • UK
Да, ама не ме интересува, да си мисли каквото си иска. Защо трябва да ме интересува? Това, че някой ги мисли за мръсни, ще ги направи ли такива?

# 732
виждала съм много мръсно бели презрамки, които някога са били бели и си личи мръсотията

Абе да,ама има и екрю,или шампанско(не знам дали е едно и също),на мен ми изглежда баш като захабено,или оцветено при пране.И избягвам да си купувам такова бельо,трябва много да ме грабне като модел...Иначе и аз не нося нищо захабено,дори за вкъщи...хвърлям директно в кофата.

И едното ми куче е в цвят шампан и навън редовно го смятат за мръсно Tired

# 733
Тъй. Една класическа и качествена дама с добра лична хигиена трябва да мие косата си и да плакне сютюена си всеки ден, независимо от обстоятелствата; трябва да пере калъфки и пижами всяка заран, независимо от обстоятелствата, и да търка пода сутрин и по икиндия, пак без оглед на странични фактори. Себум, черни клетки, мъртъв епидермис, външен свят - всичко враг е неин. В останалото време е длъжна да хигиенизира кучета, котки, килими, токчета, балтони и дивани - в специална пералня, естествено - освен когато не мие зъбите на мъжа, кучето или детето си. Със специалната пастичка за всеки подтип. Който не постъпва по гореописания начин, е вонящ мърляч, виноват за смога в столицата и смрадта в трамвая. Добре ли схванах квинтесенцията на настоящата поучителна тема?  Flutter

# 734
Да, ама не ме интересува, да си мисли каквото си иска. Защо трябва да ме интересува? Това, че някой ги мисли за мръсни, ще ги направи ли такива?
Не, разбира се. Щом не те интересува- ок. Аз просто изходих от презумпцията, че човек е социално животно и в повечето случаи се интересува и му пука от мнението на хората за него. Естествено, дреме ми за Гинка от първия етаж, но все пак всеки има някакво обкръжение от близки, по близки и нетодам близки хора.

Общи условия

Активация на акаунт