Машина за хляб-40 част

• 58 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Лабрекс, царина, благодаря ви!

# 286
  • София
tzarina,това е моето пълнозърнесто хлебче от днес

# 287
супер са ви хлебчетата   chef
аз напоследък правя само разни измишльотини, само спазвам пропорциите, ей на снощи правих пълнозърнест ама вместо вода сложих пр мляко и едно яйце, а после вместо шарена сол добавих пармезан  Peace няма да ви шепна колко вкусен стана....

# 288
tzarina,това е моето пълнозърнесто хлебче от днес[img width=600 height=450].......

Даа, моето определено става доста по-плътно. Твоето изглежда много по-добре от моите. Вероятно трябва да намаля брашното, но нали уж спазвам това, което пише в книгата му. А ще те затрудни ли да напишеш рецептата, може да опитам нея. И без това ще пътувам и трябва да оставя хляб за милото си докато ме няма.
Пчеличке, а ти кога прибяваш пармезана и шарената сол? Аз имам такава опция ,,прибави,,. В смисъл слагат се основните продукти, меси се там каквото си меси машината и по някое време ми свирка и пише да се прибавят допълнителни неща /ако има такива/.

# 289
точно тогава  Grinning

# 290
Лабрекс благодаря за линка, ще направя и аз някои от хлебчетата на Зиче, рецептите изглеждат интересни.

# 291
  • близо до морето
Здравейте, и аз днес се снабдих с хлебопекарна Мулинекс 2000. Нямам търпение да се прибера от работа и да се опитам да направя първото си хлебче.  Crazy Обаче казаха ми че точно този модел няма книжка с рецепти. Не че ми трябват, след като прочетох част от темата!  Hug Може ли някой да ми каже кога точно се слага поръска на хляба (примерно сусам или мак), може ли по време на печене да се отваря капака  и да се слага? Благодаря!   bouquet

# 292
Като втаса хляба и започне печенето, намазвам набързо с белтък, с разбито яйде с олио или с чиста водичка и поръсвам със сусам или маково семе.

# 293
  • София
Здравейте, и аз днес се снабдих с хлебопекарна Мулинекс 2000. Нямам търпение да се прибера от работа и да се опитам да направя първото си хлебче.  Crazy Обаче казаха ми че точно този модел няма книжка с рецепти. Не че ми трябват, след като прочетох част от темата!  Hug Може ли някой да ми каже кога точно се слага поръска на хляба (примерно сусам или мак), може ли по време на печене да се отваря капака  и да се слага? Благодаря!   bouquet
Онзи ден си купих същата, има рецепти в моята  Rolling Eyes
За добавяне то започва да пищи, това значи може да добавяш нещо по избор  Flutter
Може да се отваря разбира се, не е желателно често де  Wink

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 17:17 от margita

# 294
  • София/Варна
Shelii, аз съм с този модел и момента, за който говори мама Тин, е около 40-45 мин преди края на програмата.
В упътването има няколко семпли рецепти за различните програми, но аз ги ползвам основно за да съобразя пропорциите течност/ брашно/ мая.

# 295
Аз какъвто съм профан в кухнята, няма да усетя кога идва този момент с началото на печенето, за да поръся със сусамче newsm78

# 296
  • Балчик
Днес правих поредното си хлебче-аламинут, за 58 минути.Напоследък много ми хареса тази програма. Този път обаче е с грис, бяло и грахам брашно. Мирише чуднооо. Още не сме го разрязали.

# 297
  • близо до морето
Много благодаря!  Hug сега се мятам в експериментите!  Flutter

# 298
  • близо до морето
Да се похваля!  Party Първото ми хлебче стана страхотно (благодарение на вас   bouquet ), само дето снощи не го изчаках да се изпече, а си легнах. На сутринта се беше овлажнило малко, но човек се учи от грешките си.  Rolling Eyes Жалко че съм на работа, защото съм много надъхана да правя още. И мъжа ми много го хареса и май днес и той щял да се пробва  Crazy  През почивните дни ще се пробвам да направя козунак. Стискайте палци, ако стане ще го снимам!  Flutter

# 299
да се похваля с много вкусен и пухкав бял хляб с оризово мляко  Peace
иии снощи направих страхотна лютеница- друго си е домашното- мъжа ми много го хареса– направих много малко колкото да опитам дали ще стане и вече 500 гр лютеница е в коремчетата ни  Joy Joy Joy
изядохме я всичката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт