Машина за хляб-40 част

• 58 631
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кой издава разрешителните? newsm78

# 391
Кой издава разрешителните? newsm78
съда  по искане на прокуратурата  hahaha

# 392
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аха добре.  bouquet

# 393
  • някъде из облаците
bongo_2007 , благодаря, не бях сигурна, е ще си го меся без отложен старт.   Sad

# 394
bongo_2007 , благодаря, не бях сигурна, е ще си го меся без отложен старт.   Sad
все пак можеше да пробваш и да се похвалиш с резултата   bouquet

# 395
  • някъде из облаците

все пак можеше да пробваш и да се похвалиш с резултата   bouquet
Ще пробам, но друг път, иначе рискувам да оставя домочадието без закуска  Laughing

# 396
  • София/Варна
Аз продължавам с черните си експерименти:

Хлебче с ленено брашно, лук и пармезан

Отвътре си е леко влажен, но това е нормално за този тип брашна.

# 397
# 398
сега метнах едни багети да се забъркат, защото напоследък само тях правя....обаче се оказа,че бялото брашно е свършило и само 50 гр. сложих,колкото имах....останалото - пълнозърнесто...Незнам дали ще се получи изобщо нещо newsm78
До сега,колкото рецепти съм правила от смес - бяло брашно+пълнозърнесто или ръжено, винаги превес в грамажа има бялото брашно...а сега по стечение на обстоятелствата ще изпробвам точно обратния вариант Laughing

# 399
  • София/Варна
tuly, ще се получат, може би няма да са чак толкова пухкави.

# 400
аз напоследъм правя хлябове с някакви смески Грахам, Фитнес, Здраве май на Арчар бяха....стават добре хлебчетата, но отново се уверявам, че на дългите програми превтасва...ама нали да се доверя на рецептата  ooooh!

# 401
А пробва ли да си намалиш малко маята щом ти превтасват?

# 402
tuly, ще се получат, може би няма да са чак толкова пухкави.

получиха се,да...малко са по-твърдички обаче, ръсих ги малко повече с водица и завих с кърпа Peace 
после омекнаха, и вътре са си ок

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 15:46 от tuly

# 403
  • sofia
Искам да споделя, че вече правя хляб с натурална закваска и има страхотно регулиращо действие. Закваската си я купих от пекарна Слънце и луна (1лв) и след това само я мултиплицирам. Принудих се да направя така, защото бебето не понася много много маята.

# 404
Здравейте на всички   bouquet
Съжалявам, че така нахлувам в темата, моля да ме извините  Hug. Четейки обаче и в тази тема и в темата за рецепти никъде не мога да видя някой да е постнал рецепта за козунак в Ларедутска хлебопекарна.
Простете, но немога да си разделя пропорциите така че да са подходящи за този вид хлебопекарна  Embarassed.

Моля някой, който има хлебопекарна от Ларедут или пък друга, но за малък хляб, да ми помогне (може и на лични).
Благодаря предарително и поздрави на всички.

ПП: Това което сте сътворили е просто ... прекрасно.  smile3501  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт