Сенки, пигменти и палитри за очи 2

• 75 225
  • 577
  •   1
Отговори
# 165
  • USA, Steak State
Купувайте и показвайте, че лично аз нямам как да се докопам до тях пък ми стана интересно. Simple Smile

# 166
На каква цена са тези сенки на Лореал?

# 167
Към 13-14лв

# 168
# 169
Нова есенна колекция от Боби Браун:
Направо ми спря сърцето. ТРЯБВА да притежавам палитра на Боби Браун, независимо от колекцията- всички са му хубави!  Crazy
      Искам само да спомена,че Боби Браун е жена,не мъж така,че  е редно да се каже"всички са й хубави" LaughingНа всеки се случва да се обърка

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 19:03 от bubanka

# 170
  • USA, Steak State
Било е техническа грешка, погледнах си сега поста, понеже се зачудих защо го пишеш.  Wink

# 171
Момичета, от известно време се оглеждам за матови сенки в сивата гама, но все попадам на такива с блестящи частички. Можете ли да ме насочите към марки или палитри, които предлагат нюанси на сивото, но без блясък? Hug

# 172
  • USA, Steak State
Isa Dora

# 173
  • София
Момичета, от известно време се оглеждам за матови сенки в сивата гама, но все попадам на такива с блестящи частички. Можете ли да ме насочите към марки или палитри, които предлагат нюанси на сивото, но без блясък? Hug
Inglot и MAC със сигурност в няколко нюанса на сивото предлагат

# 174
  • София

Много обичам матови, сиви сенки, използвам тези, не са върха а сладоледа, но стават.... трябва да огледам МАС i Inglot  newsm78

# 175
  • В полите на Пирин планина
Ето тези на Golden Rose - http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8/ … eshadow-5x2g.html

# 176
Благодаря на всички, много хубави предложения  bouquet

# 177
Можете ли да ми препотъчате някаква добра основа за грим и сенки,които да поръчам от с опция доставка до България или Израел или конкретен сайт,да помоля роднини,които да ми ги почъчат.Търся нещо наистина качествено,най-важното е да е дълготраен грима и да изкара целия ден без да се очертават клепачите..БЛАГОДАРЯ Ви предварително!

# 178
  • София
Снощи разбра че блестящите сенки на Inglot без основа под тях не стават Crossing Arms  Лека-полека изчезваха от очите ми.

# 179
Aleksandra Hadish заповядай . Това е класиката в жанра. Сайта има безплатна международна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт