За странностите

• 20 959
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
аз пък винаги си обувам първо десния крак,а забелязах, че от скоро и на детето първо обувам дясната обувка,не ми харесва да стоя някъде,където вратите на другите стаи са затворени,не е клаустрофобия(не знам дали правилно го написах)и от пубертета насам сънувам сънища,който основното от съня става до 3-4 дни най.късно.А,забравих,че ако не си грабна нещо от чужда чинийка просто няма да съм аз,и то с пръсти. Flushed

# 241
  • Враца
Е това с вратите ....
аз обичам всички да са отворени, а мъжът ми всички да са затворени...  ooooh! ooooh!

# 242
  • Ænima/Albuquerque
Аз, ако чистя, готвя, изобщо като се мотая из нас - всички врати трябва да са отворени, а лампите светнати.
Обаче седна ли да ям, да гледам филм, новини, въобще да се застоя в някоя стая - не търпя отворена врата, крайчеца на окото ми е все там и докато не я затворя не мирясвам. hahaha

# 243
Не понясам отворени врати, гардероби и  отворен капак на тоалетната- полудавам, ако го видя така.

# 244
Аз пък не мога да спя на отворена врата. Виж, балконската да е отворена лятото нямам проблем, но вратата на стаята трябва да е затворена.

А за непоносимостта към открехнати гардеробни/шкафови врати си имам съвсем рационално обяснение - "Вампирът" на Стивън Кинг.  hahaha Ужасно ме беше изплашил тоя разказ.

# 245
  • София
Имам шоколадова мания - не се шегувам.... Grinning
И не мога да спя сама в апартамент - страх ме е като малко дете.....

# 246
  • Ænima/Albuquerque
Аз пък не мога да спя на отворена врата. Виж, балконската да е отворена лятото нямам проблем, но вратата на стаята трябва да е затворена.

Същото.  Tired

# 247
А за непоносимостта към открехнати гардеробни/шкафови врати си имам съвсем рационално обяснение - "Вампирът" на Стивън Кинг.  hahaha Ужасно ме беше изплашил тоя разказ.

И мен  newsm43

Както и Мистър Флип от Сейлъм'с Лот, и той живееше в гардероба  hahaha  Joy

# 248
И не мога да спя сама в апартамент - страх ме е като малко дете.....

Да го ядеш ли?  Laughing Ако да, то аз имам месна мания.

На мен страхът от тъмното все още ми се появява понякога... не съм го надраснала, явно.

# 249
  • София
Да го ядеш ли?  Laughing Ако да, то аз имам месна мания.
Joy  А аз съм си просто лакома.

# 250
Като видя човешки косъм особено тъмен на светла повърхност, полудявам, веднага трябва да го махна Crazy

# 251
  • Точно където трябва
Повечето неща, които изчетох явно не са странности. И аз винаги спя с чорапи. Поняга ме карат просто така да опитам и да легна без тях - събуждам се през нощта и си ги търся.  Simple Smile Винаги чета вестници и списания отзад напред. Като студентка на почти всички изпити ходих с една и съща блуза, носеше ми късмет и не се компрометира  Simple Smile В училище пък с една определена винаги ме изпитваха и ми пишеха 4-ка. Когато се разминавам с кола, може и да не я погледна, но номерът и задължително и търся някаква логика в подредбата на цифрите. Или пък си мисля, че не е случайно ако минат няколко поредни коли с еднаква цифра в номера си. Примерно 5 коли съдържат 9-ка.  Simple Smile Луда работа.

# 252
Така съм свикнала да спя са чорапи, че обратното ми е странно Simple Smile

# 253
  • София
А, още нещо - когато ми се спи си мачкам ушичките - от бебе го правя това, тогава стръвно търках и на родителите си ушите, не знам защо продължавам да мачкам своите вече 37 години Mr. Green. Щом си докосна ухото, всички са наясно от какво имам нужда Grinning

# 254
  • срещу двата комина :)))
и аз не мога да спя сама в апартамент  Embarassed чета снисанията и вестниците винаги отзад-напред, не мога да търпя запалени лампи по други стаи и коридори  Joy има и още но по-късно ще се сетя пак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт