Не съм сигурна дали си знам всички странности, тъй като за мен повечето неща, които правя по моя си начин са си съвсем в реда на нещата...
но като се замисля ...

обичам да спя с чорапи... винаги. Лято, зима... с чорапите. Хубаво ми е да ми е мекичко, някак си боса ми е странно

чета вестници и списания отзад напред- от последната страница към първата
Никога не сядам на тоалетна чиния, различна от тази вкъщи. Ако трябва ще си опикам краката от клечане и неудобни пози, след което ще се бърша и мия сума време, но не сядам. Гнус ме е ....
Не нося топли и студени цветове едновременно (например жълто и сиво или синьо и червено или....) също не понасям пепитено-премрежва ми погледа и ставам ето така

Като дете си имах късметлийска химикалка...само с нея пишех контролни и още преди да ги върнат знаех , че имам висока оцценка, защото съм писала с нея. Като я забравех или пишех с друго изкарвах слабите оценки

Рядко чувам имена на хората с които се запознавам. Важното е да си кажа аз моето. Обръщам внимание на ръкостискането. Първото ми съставено мнение е от това.
Когато ще слизам по стълби или ще качвам винаги тръгвам с десния крак. Нямам поверие за това. просто така ми е по-удобно, не знам защо обаче.
Баси, това аз ли го написах?