За странностите

• 20 994
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
 Гарсониерата ви за перални колко квадрата е?

# 211
  • София
Гарсониерата ви за перални колко квадрата е?
Ами от малките е и се наложи да усвоим балкона.

# 212
  • софия
Я, онаzи тема май ще се мести И насам....  Wink
и в темата за свинските уши , абе като вирус нахлу в живота на форумката  Laughing

# 213
Никога не тупам вечер покривката след вечеря.Не оставям мръсни чинии в мивката вечер и мия банята след всеки,който я е ползвал.
Е, това с банята си е трудоемко за мен.
Колко хора живеете заедно? И колко често се къпете? Mr. Green

# 214
Мисля, че изчетох почти цялата тема и много се забавлявах  Mr. Green
Не съм сигурна дали си знам всички странности, тъй като за мен повечето неща, които правя по моя си начин са си съвсем в реда на нещата...
но като се замисля ...   Blush
обичам да спя с чорапи... винаги. Лято, зима... с чорапите. Хубаво ми е да ми е мекичко, някак си боса ми е странно  Mr. Green
чета вестници и списания отзад напред- от последната страница към първата
Никога не сядам на тоалетна чиния, различна от тази вкъщи. Ако трябва ще си опикам краката от клечане и неудобни пози, след което ще се бърша и мия сума време, но не сядам. Гнус ме е ....
Не нося топли и студени цветове едновременно (например жълто и сиво или синьо и червено или....) също не понасям пепитено-премрежва ми погледа и ставам ето така  Crazy
Като дете си имах късметлийска химикалка...само с нея пишех контролни и още преди да ги върнат знаех , че имам висока оцценка, защото съм писала с нея. Като я забравех или пишех с друго изкарвах слабите оценки  Mr. Green... и си вярвах..... Mr. Green
Рядко чувам имена на хората с които се запознавам. Важното е да си кажа аз моето. Обръщам внимание на ръкостискането. Първото ми съставено мнение е от това.
Когато ще слизам по стълби или ще качвам винаги тръгвам с десния крак. Нямам поверие за това. просто така ми е по-удобно, не знам защо обаче.

# 215
  • София
чета вестници и списания отзад напред- от последната страница към първата...
....
Обръщам внимание на ръкостискането. Първото ми съставено мнение е от това.
И аз съм така, но само за вестниците, списанията чета както трябва.  Crazy Ръкостискането също ми е важно.  Peace

# 216
Това, което може да се приеме за странност при мен е, че не мога да гледам напукана земя, коричка на по-голяма рана, камъни от рода на рудите и неща като плесен и мухъл. Става ми лошо от вида им.
Мога да оставя да гледам определен канал от ТВ-то като съм си го избрала не по това, което дават, а цветово, когато харесам нюансите.

# 217
  • софия
Никога не тупам вечер покривката след вечеря.Не оставям мръсни чинии в мивката вечер и мия банята след всеки,който я е ползвал.
Е, това с банята си е трудоемко за мен.
Колко хора живеете заедно? И колко често се къпете? Mr. Green
и аз имам същите въпроси

# 218
  • София
...
Никога не сядам на тоалетна чиния, различна от тази вкъщи. Ако трябва ще си опикам краката от клечане и неудобни пози, след което ще се бърша и мия сума време, но не сядам. Гнус ме е ....
...
Няма да те каня тогава на гости у дома  smile3534

# 219
  • Пловдив
Вие се смеете за пералните, но аз познавам лично! една дама, която си купи пералня отделно за бебето #Crazy Shocked #Crazy Shocked Само за неговите дрехи. Не можело в другата пералня.

# 220
Ами да, в другата тема обясниха, че има такива мънички пералнички и няма да чакаш да ти се събира пране Simple Smile

# 221
автоматични ли?

# 222
  • Пловдив
А, аз нищо не чакам, я какво домочадие си имам  Simple Smile И пълня пералня 6,5 кг всяка вечер, че и по две Simple Smile
Но ми е странно да не пуска дрехите на бебето в пералнята на големите.

# 223
Моя странност е, че много мразя някой да ми отпие от кафето, пия само едно на ден, обикновено сутрин и не давам на никой да отпие и глътка от него - нито на приятеля ми, нито друг от семейството. Спомням си веднъж като се бяхме събрали приятели и комшии да пием кафе и сестра ми отпи от моето кафе, а аз и направих забележка, как една съседка ме изгледа много странно  Laughing. Понякога се обвинявам, че съм свидлива заради това, но всъщност към храна или друга напитка нямам такива претенции, винаги бих ги споделила, но кафето ми е неприкосновено  Mr. Green.

# 224
Е че то кафето да не е за общо ползване?!
Сетих се за това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт