За странностите

• 21 068
  • 290
  •   1
Отговори
# 180

Аз също  Mr. Green
Безпроблемно заспивам при наличие на открехната врата, неоправено перде или чинии за миене в мивката...  Whistling

# 181
Ся  като прочетох   предния пост  се сетих ,че   днес  се хванах  да  броя колко скариди  слагам във  чинията на мъжо  Embarassed

# 182
  • София
Оффф, това с топчетата в супата и баба ми го правеше.  Mr. Green Стигала е дотам, че ни е питала колко сърми/кюфтета/парчета месо/топчета сме изяли. Не да ни ограничава, а просто да си свери сметките.  Sunglasses И винаги се дразнеше, че не помним. Айде, за кюфтетата се опитвах да й правя кеф, ама за топчетата  Shocked

# 183
Подсетихте ме Peace
Колкото и да ми е топло винаги си завивам краката ,понеже ръба на леглото е да вратата и имам чуството ,че някой всеки момент ще ме дръпне за крака Tired

# 184
Никога не заспивам ако дланите на ръцете ми са непокрити - имам чувството, че през ноща някой ще сложи в дланта ми ...отрязан кичур детски коси ( това ми е останало от един разказ в детството, който много ме изплаши).  И до днес не мога да се отуча от това.   .
В състояние съм да шофирам из целия град , но да се придвижа само с десни завои Laughing Laughing Laughing
Никога не слагам чинийка под чашата с кафе !
Имам още много странности, но ще се въздържа - да не ми излезе име  ooooh!

# 185
Сетих се бъркам си кафето със  сламка   BlushВИНАГИ  каквато и да е  чашка

# 186
  • Варна
Ся  като прочетох   предния пост  се сетих ,че   днес  се хванах  да  броя колко скариди  слагам във  чинията на мъжо  Embarassed

ми то си е редно дори, при 32 лв за кг, ще броиш че и отгоре,една на теб.........две на мен  Mr. Green

Подсетихте ме Peace
Колкото и да ми е топло винаги си завивам краката ,понеже ръба на леглото е да вратата и имам чуството ,че някой всеки момент ще ме дръпне за крака Tired

тук надушвам продължително стоене пред тв с филми на ужасите   Hug

# 187
Ще излезе, че най-голямата ми странност е, че вече съм стресирана и депресирана от темата.
95 % от странностите ги притежавам, значи нещо не съм наред.
Повече няма да отварям темата, за да не полудея съвсем. ooooh! Confused

# 188
Ще излезе, че най-голямата ми странност, е че вече съм стресирана и депресирана от темата.
95 % от странностите ги притежавам, значи нещо не съм наред.
Повече няма да отварям темата, за да не полудея съвсем. ooooh! Confused
Ако т.нар странности не ти пречат на нормалното съществуване не виждам проблем да си ги ..имаш и да си ги къташ Peace Simple Smile

# 189
Аз пък,след като прочетох темата,взех да се притеснявам,че нямам почти никакви странности.И през ум не ми е минавало да броя топчетата в супата или сармите,нито да сортирам дрехите по цветове и да  простирам по големина прането.А защипването със съответстващ цвят щипка ми се струва наистина супер странно.
Но все пак,за да съм по темата,ще изтипосам една приятелка на майка ми,която не си лягаше никога преди полунощ,но..забележете с каква цел-за да може да премести червеното квадратче на календара(сещате се,тези големите календари на стената) на датата от утрешния ден.Ако не го направела,имала чувството,че деня няма да  "тръгне".

Ааа,и майка ми има една странност-преди да си легне,задължително прибира всички ножове,които са се ползвали на вечеря,от сушилника-в шкафа.Само ножовете,без другите прибори.Ако е забравила и се сети посред нощ-става и ги прибира.

# 190
 Харесаха ми. Не бях чувала за подобни странности Joy

# 191
Аз пък взех да се страхувам, че може да прихвана някоя от вашите странности. Mr. Green

# 192
Подсетихте ме Peace

тук надушвам продължително стоене пред тв с филми на ужасите   Hug
Ами това си е и истината Blush

# 193
  • Тра-ла-ла
1. Мания "Симетрия" - не я проявявам навсякъде, защото по принцип не съм педант.Но в следните случи съм маниак:
- мразя дрехи с шарки, при които няма симетрия. Например карирани ризи, при които карето на джобът не е напаснат; дрехи с райета/карета, които не се засичат по шевовете. Винаги при купуване на дрехи гледам дали са симетрично ушити, дали крачолите на панталоните са еднакво дълги и дали шевовете не са посукани. При обувките също гледам симетрия Mr. Green
- като съм на заведение/бар понякога несъзнателно намествам собствената си чаша или бутилка спрямо някоя шарка, обикновено по средата на шарката, на подложката...
- полудявам, ако не се гримирам симетрично, при все че човешкото лице не е симетрично Laughing

2. Мания "Чисти ръце"....преди започване на секс Laughing Не мога да си представя някой да ме пипа навсякъде (особено на едно място), а преди това да е пипал мръсни неща - обувките си, автомобила си, пари, предмети от банята в хотел и т.н. Респективно аз винаги си мия ръцете преди секс. Иначе не съм много гнуслив човек

3. Странност "А дали заключих?" - понякога улисана забравям дали на излизане съм заключила. Оказва се, че винаги съм заключила. По-идиотското е, че нощем преди да си легна се е случвало по 4 пъти да проверявам дали съм се заключила Joy НЕ, защото ме е страх, а защото все си мисля за нещо друго докато проверявам и съответно забравям дали съм проверила hahaha

и др.

# 194
Аз си нямам странности затова си "откраднах" тази на мъжа ми: мием си подметките на обувките като се приберем отвън.
Винаги мия обувките вечер.
А пък да си прибера прашолясалите обувки в гардероба направо не ми го побира акъла  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт