Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 32 866
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Бишкота    bouquet smile3525 ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪЖА,МНОГО ЛЯБОВ ДА ПЛАТИ МЕЖДУ ВАС,МНОГО ЩАСТИЕ И ДА МУ ПОДНЕСЕШ СКОРО НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ И СКЪП ЗА НЕГО ПОДАРЪК Hug

ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙКИ.БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
Аз съм още 2 в 1,май вместо рибка ще чакам овенче.Ама да ми е живо и здраво а пък е добре дошъл когато реши.На мен си ми е спокойно.Не искам да го пришпорвам или да се тревожа защо не излиза,то да не е под график детето.А и като смятам по датата на зачеване ми става ясно,че наистина другата седмица трябва да се появи.Много ми е спокойно и заради моите лекари.Ако всичко е в норма нито те бъркат,нито ти предизвикват раждане или разкритие.Това е много важно за спокойствието на бременната,да не се тревожи за такива намеси(особенно като чета какви груби лекари има).Моята е хомеопатка,освен че е акушер-гинеколог и знае,че всичко е най-добре по най-естествен път,особенно когато и всичко е наред с родилката и бебето.Много страдам искренно като чета момичетата,които са попаднали на лекари,които явно са напълно комерсиализирани и изобщо не оставят родилката в покой,ами само я пришпорват с разни методики. #2gunfire #Cussing outПосле този стрес ти остава,а всичко може да бъде толкова по-леко и нормално.
Добре е ,че се обсъждат проблемите а жените,които кърмят.Консултантките от ЛЛ са прекрасни и аз вече толкова много четох и проучвах,че мисля че имам втора специалност:))голямо учене пада.Надявам се да се справям и на практика добре с наученото Praynig
Наистина се убедих,че информацията е най-важното в нашия свят вече,и колкото повече уча,търся и се информирам толкова по-добре се чувствам-подготвена емоциално и теоретично.Колкото повече знам,толкова съм по-уверена и не изпитвам страх и безпокойство.
Относно хомеопатията си я пия най-редовно,и незнам кой беше измислил,че може да предизвика раждане.Аз като гледам на мен не ми действа изобщо така hahahaпия арника от първия ден на 36-та седмица.
Незнам кой от вас би могъл да отрази родените бебенца на първа страница,че последно Комелина се ангажира,но тя като замина да ражда и няма обновление.Аз бих се ангажирала,но не съм наясно как да се прави.Ако някой може да ми обясни,мисля че бързо схващам ще го направя.

# 631
Честито на новите мами!!!! Много послушни бебчета и бързо възстановяване на тях самите!!!   bouquet
petinka, ами аз вчера следобед бях в МД за тонове и после и за преглед долу ме пратиха в приемното.. нямам и разкритие даже, което много ме обезсърчи. Иначе матката беше постоянно в контракция, бебето също доста мърдаше. Утре 16ти ме искат в болницата (така ми бяха казали още на термина - 1 седмица ако пренося), ама само ми се карат колко били безотговорни АГ-тата и нищо не обяснявали и т.н., а те също не ми обясниха къде трябва да ида и какво да правя. На теб поне са ти казали да идеш в някоя конкретна стая (аз също не знам в 210 какво има). Така че съм се изнервила и ядосала и хич и идея си нямам какво ще става Sad Ще си взема багажчето и сутринта отивам по някое време. Ще ти пиша телефона си на лични, явно по едно време ще сме в болницата. А иначе за обръщания на бебчо, спазми и прищипани нерви...... не ми се говори.. постоянно изписквам от болка и се превивам Confused
Uinen , съчувствам ти, аз съм в същото положение, само дето приятелят ми не е в София от месеци и ще си дойде чак за изписването за 1 ден.. вчера и мен ме измъчиха много на прегледа и оттогава ми е криво и депресирано, макар че уж бяха внимателни ...........  Tired
Акаша, успех, мила!!!!  Hug
Бишкота, честит празник на теб и мъжа ти!!!! Пожелавам ви всичко най-хубаво!!!  Hug
bsisi, аз нямам парола и т.н. , иначе и аз бих се заловила. Но дори и сега да няма кой, до два-три дни все ще си оправим първата страничка  Peace

# 632
  • Бургас
Бишкотка, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet  bouquet  bouquet
Ние до сега чистихме с милото - а аз само недоволствах  #Crazy
Сега отиваме на слънце.

# 633

Бишкота, честит празник на теб и мъжа ти!!!

Ей така се набавя вит Д за бебето без да има нужда от Вигантол Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 13:35 от г-жа Стихийно бедствие

# 634
Момичета, благодаря ви много за пожеланията.  Hug

Незнам кой от вас би могъл да отрази родените бебенца на първа страница ...

Моя скромен принос към нашата дружинка - добавих всички нови бебоци, които изброих от страниците от 11.03. Ако има още, пишете ми. Струва ми се, че бройката в началото не е както трябва, ако на някой му се брои, моля да ми пише точно колко момиченца и момченца имаме. Ще пробвам да ги оправя.

А сега, аз съм бегом навън, по примера на г-жа Стихийно бедствие  Grinning

# 635
  • Карлово
Бишкотка честит рожден ден на мъжа ти  да ти е жив и здрав и много да помага за бебо Simple Smile Simple Smile  bouquet

# 636
Здравейте момичета! Извинете, че пиша в темата ви, но може би на някой да бъда от полза. Имам талон за отстъпка при раждане за клиника Щерев в размер на 200 лв. Валиден е до края на март. Сдобих се с него миналата седмица, но аз няма да мога да го ползвам. Ако някоя бъдеща мама прецени, че би и свършил работа, да ми драсне на лични  Simple Smile

# 637
Благодаря за отоговорите...но аз въпреки всичко бях до доки,прегледа ме отдоло,прокървих и все още кървя....(много е гадно),но тя каза 4е е заради прегледа и 4е е ок! Нямам никаква промяна на положението,въпреки контракциите...Sad никакво разкритие,каза 4е ако продължава така,ще стане сложно? Sad

# 638
Дано да си я питала, какво точно има предвид. Shocked

# 639
Има впредвид,4е ако започнат контракции при това положение на шииката,ще е много трудно и продължително раждане!!! Sad

# 640
sisito87 , не се оставяй да те плашат, че щяло да стане лошо.. че да не се докараш до моето дередже днес
какво друго ти казаха? - матка, шийка..? защо да е трудно и продължително раждане?

# 641
МАГИНКА Описала по-отгоре,а твоето дередже какво е? Sad

# 642
МАГИНКА Описала по-отгоре,а твоето дередже какво е? Sad
Това го четох ама не разбрах какво притеснително има в цялата работа Embarassed
Матката е била в контракция но няма разкритие, термина все пак е бил преди 6 дни не преди 16, та не разбрах какво има притеснително, или плашат така за профилактика за да имат право дда си правят каквото им се ще?

# 643
  • София
Бишкотка, да е жив и здрав мъжа ти! Честит юбилей! newsm59

lilyrose, честит рожден ден и на сестра ти!!! newsm59

Момичета защо така, какви са тези лекари, как така да е нормално прокървяването след вагинален преглед. На мен досега за щастие не ми се е случвало. Даже вчера ме преглежда Док. така и нямаше последствия.

# 644
redreny2000 точно за това в момента си мислих, значи прокървяването след преглед е норма Shocked а да преносим 6 дни е трагедия, сякаш някой с ръка го е сложил че знае кога точно трябва да му е термина на това дете.

Общи условия

Активация на акаунт