Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 32 856
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Май наистина само плашат, че да правят после каквото си знаят без да ме питат. А мен от това наистина ме е малко страх и се ядосвам. Съжалявам, ако толкова заливам темата с моя проблем, но не съм единствената, а и просто тук мога да споделя..

# 646
  • София
Магинка, няма за какво да се извиняваш. Нещо те тревожиш и споделяш, това е. Само съжалявам, че тези твои посещения при лекаря те тревожат вместо да те успокояват, защото най-важното сега е да си спокойна.

# 647
Честито на новите мами!
Бишкота  Hug честит юбиляр и аз много исках да направим подарък на таткото, но не успяхме, а от друга страна, така 6те имате повече поводи за празници  Laughing

Включвам се по последните теми, тъй като малко не ми остава време - днес ходих не лекции,а таткото гледа госпожицата, справиха се, но на мен през цялото време ми беше свито сърцето. Все пак сме на една седмица, хич не искам да се отделям от нея, а се налага.

За кървенето след преглед - и аз не мисля, че е нормално. Моята лекарка ме прегледа вагинално последната седмица - беше невероятно внимателна, ни6то не усетих и след това не съм имала никакво кървене.Не знам дали е до организъм.

За Вигантола - на нас педиатърката ни изписа немски вариант - Вигантолетен, което каза че било по-добър вариант, а ако не намеря да давам Деавит, но аз не съм се засилила да го давам.

Иначе ние имаме проблем, които не знам дали е към ЛЛЛ, но понеже се храним с кърма на поискване, тъй като не успяваме да спазим никакъв режим. Та проблема е че ако я нахраня сега, след час и половина пак сме гладни (или поне така мисля аз), тъй като почва да си смуче ръцете и всичко, което докопа. А като й дам пак да яде и повръ6та - не на фонтан, а просто изплюва млякото. Залъгваме се с биберона, но аз си мисля че е гладна, тъй като така настървено я захапва, че няма пускане. Не знам какво става и какво да я правя, а като питам педиатърката тя ми казва да й давам вода, което аз хич не искам. Права ли съм? Дайте ми съвет,моля ви.  newsm78

г.жа Стихийно бедствие- толкова блажено изглеждат снимките, че направо  smile3501 smile3501

# 648
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug не съм чела последните странички по обясними причини  Simple Smile

НА 12.03  СЕ РОДИ СИНЪТ НИ ТОДОР, 4200 г, 53 см. Нормално раждане. Вече сме си вкъщи, добре сме и двамата Simple Smile и се кърмим успешно.

Не сте изписали много, ще се върна да почета назад темичката и ще пиша повече  Hug

ЧЕСТИТО НА ОСТАНАЛИТЕ НОВИ МАЙЧЕТА! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ИМ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ  Hug Hug Hug

# 649
  • София
ЧЕСТИТО Commelina!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ТОДОР!!!

Радваме се, че се завърна в редиците:) Доста те мислихме тези дни:)

# 650
Оххх едвам ви изчетох за 2 дни  Mr. Green да не говорим че вече забравих, кой какво питаше  Joy

Честито на всички мами сдобили се с така мечтаното бебче. Много да им се радвате и слушкате.

Стискам палци на всички 2в1. Само спокойно. И аз имах такива болки ниско долу и на моменти направо спирах да се движа за да поотминат, че бяха кошмарни. Още малко остана и ще се гушкате в къщи.  Hug

г-жа Стихийно бедствие така най добре се събира  Mr. Green

Uinen Много съжалявам за този ужасен преглед  #Crazy и мен са ме гледали ама... да се стигне до кървене....  #Crazy Успокой се и се опитай да не мислиш за това, но се наблюдавай, че това с кървенето не е добре. Стискам палци всичко да мине леко и спокойно за теб.  Praynig  Hug

Бишкота Честит ти рожденик! Та ти е жив и здрав и много да се обичате!  newsm38

Лилироуз И на теб честита рожденичка! Да ти е жива и здрава!

Да не забравя добре дошли на новите мами  Hug

marinels от това което пишеш, не разбирам защо те е посъветвала да даваш вода  newsm78 ако е гладна, то водата няма да я засити, ако пък просто иска да посуче то само ще и пълни ненужно стомахчето. Имай предвид че бебетата имат много силен сукателен инстинкт. Колко дълго иска да суче? И Вики, така се събужда и иска да суче понякога в рамките на час и половина два няколко пъти. И той понякога връща малко мляко, но не съм се притеснила и не съм му давала вода.  Peace  Hug

# 651
Commelina, ЧЕСТИТА РОЖБА, МНОГО ДА СЕ СЛУШКАТЕ И МНОГО ДА СЕ РАДВАТЕ ЕДИН НА ДРУГ!!! ОПРЕДЕЛЕНО ТЕБ ТЕ МИСЛИХМЕ НЯКОЛКО ДНИ КАТО НЕ СЕ ПОЯВИ, ЗАЩОТО БЕШЕ МНОГО АКТИВНА ВЪВ ФОРУМА. НАДЯВАМ СЕ РАЖДАНЕТО ДА Е МИНАЛО БЪРЗО И БЕЗПРОБЛЕМНО. И МЕН МЕ ЧАКА ВЕЧЕ И АЗ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ...

# 652
  • В Космоса
Commelina, честита ти рожба! Да е жив и здрав малкия Тодор!

# 653
Commelina, честито бебче Тодор и честито завръщане у дома!!!! Радваме се, че всичко е наред!!!   bouquet  Hug

# 654
  • Лондон
Commelina, честита ти радост! 4200! Голямо момче! Браво на теб!

И честити рожденници!   bouquet

Ох, и аз забравих кой какво питаше...  Simple Smile

За вагиналните прегледи - тук не правят, или поне аз досега никога не съм имала такъв.
Мерене на тоновете - не съм сигурна на кое точно казвате така... но май се прави чак като тръгнеш да раждаш. Иначе запис за 30 мин. ми правиха сега само веднъж, и то защото се оплаках, че бебето сякаш не се движи както преди.
Лекар досега не ме е преглеждал, само акушерки. Вземат ми урина, кръв (2 пъти), мерят ми кръвното, корема с метър, и с един апарат слушат и мерят скоростта на сърцебиенето на бебето. Това е.
На раждането също няма лекар. Викат само ако се наложи. Преносваш 2 седмици и чак тогава евентуално 'предизвикват'. Нищо не се прави без да ти поискат съгласието и да ти обеснят всички + и - последици.
Като чета за лекарите ви и гледам БГ новини напоследък ми настръхват косите... ooooh!  #Cussing out

За навличането - да, по калени са! Ходят полуголи, а в офисите климатиците са на макс и е кучи студ. Това, което е написала Катилиас за бабите важи 100% и при нас. Моето дете е едно от най-облечените по английските площадки и едно от най-голите по българските. Редовно ми се правят забележки от случайно минаващи, доброжелатели, познати и роднини  Mr. Green
В България освен от футбол и политика, всички разбират и от гледане на деца  Laughing

Лилинчо, наистина си родила 'по български' от другата страна на океана...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да си призная, и аз миналия път като ме хванаха болките кълнях, защо не съм си отишла в БГ да ме резнат планово 'като бял човек', а се мъча на този остров като маймуна, но после разбрах защо Wink

Скреч, имаш две деца на главата, мъж, току що роди, помагаш тук на кърмачките.... и имаш време и енергия да мислиш за секс - е, шапка ти свалям  Hands Clap

За притежателките на iPhone - това е интересно. Следи контракциите и кърменето.  Wink
http://www.contractionmaster.com/

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 17:37 от eya

# 655
  • до моите любими хора
Честито Commelina да е жив и здрав Тодор и много послушен   bouquet
Когато имаш време може да разкажеш за раждането, ако искаш разбира се  Peace

# 656
Commelina,мила, много се радвам за теб!Честита рожба! А и на какъв празник е решил да се появи малкият-голям мъж!!!Да ви расте здрав и щастлив!

# 657
eya
Цитат
..... и с един апарат слушат и мерят скоростта на сърцебиенето на бебето. Това е.
е това е същото, не запис а мерене на тонове  Peace  А това за питането еххххх тук за съжаление, както се установява за пореден път никой не смята за необходимо да те пита или да иска твоето съгласие за каквото и да било  Shocked

За обличането  ooooh! какво ли не съм слушала че и аз така по леко съм обличала каката. Даже съм реагирала понякога остро, че се месят където не им е работа  Naughty

Моят сладур е нещо по зиморничав от кака си  Whistling и крачетата са му студени и започва да киха и да хълца  ooooh! и аз се принуждавам да го обличам или завивам  Crazy за да спре. Ама какво да се прави, явно ще си е по капризен - мъж  Thinking  

# 658
Commelina, честит бебок!!! Да расте усмихнат и щастлив, и да носи много радост на мама и татко  Hug

# 659
Честито бебче Тодор на мама Commelina ! newsm51 smile3525
Жив и здрав да е малкият мъж, а на мама бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт