Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 33 101
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Карлово
честито на всички мами които са родили и съм пропуснала да ги поздравя Simple Smile
да са ви живи и здрави бебчетата
petq_alisheva не сме видяли с теб ти на 11 си родила мен на 12 ме изписаха за малко сме се разминали Simple Smile

# 616
  • В Космоса
Момичета, падна ми тапата. Бяла слузеста течност, не беше много. Трябва ли да предприемам нещо или продължавам да си чакам?

# 617
  • Ямбол
Акаша чакаш си миличка, тапата при някои жени пада и една седмица преди да родят. Не се притеснявай, нормално е всичко. Като започнат контракциите на по 10-15 мин може да се подготвиш за болницата. Да се изкъпиш, тоалета да си направиш и тогава тръгваш, но ако ти изтекът водите тогава си одари един душ и тръгвай към болницата.
И най - важното СПОКО Simple Smile

# 618
  • В Космоса
Ееех, надявах се да е знак за по-скорошно раждане. А таткото как се развълнува... Сега ще излизаме да разхождам, за да предизвикваме. Laughing

# 619
  • София
Здравейте сладурки-тези който сте две в едно и честито на всички който гушкат своите бебоци.  bouquet
Мама Бобо, радвам се,че си сред нас! Wink
Добре дошла    bouquet

Ние започнахме с ингелъците.От вчера момата си яде бавно,бавно по един час,блеее си и хич не бърза за разлика от майка и която все пак иска да свърши нещо. Laughing
Коликите ни нападнаха, бяхме до вчера на инфакол, но от днес взех да и давам биогая-дано да сме по-добре,че вечер направо е ужас. PraynigИзлизаме и навън прилично по два часа, няма да си играем на 5,10мин-само да се обличаме и събличаме. Wink

lo80, чудесни снимки,  много са ми познати дрешките от родилният дом -Шейново е нали?

# 620
  • София
Добро утро мимичета,

И аз вчера имах една доста неприятна болка ниско долу, най-вече при вървене. Но точно тогава се бях запътила към Док., който като ме прегледа и каза, че нямам признаци. Най-вероятно това са си някакви подготвителни болки, а и главата на бебчо си натежава надолу:)

Аз примерно имам моменти, в които едва едва вървя, защото бебо ме натиска някакси неприятно с главата. Но имам и такива, в които не усещам никаква тежест. Но така ще е момичета, все пак сме на финала:)

Ако все пак някой има притеснения относно болките и неразположенията, които усеща, по-добре да звънне на своя Док. или да отиде на преглед.

marys, също весе още не се е отчела, че е се е прибвала. Дано всичко е наред с нея и бебоците!
Дано днес чуем новини и от samanta_ups и commelina!

Хубав и слънчев ден от мен:)

# 621
  • Ямбол
А така, разходете се, разсейте се, то бебето само ще си реши кога. Времето е страхотно....

Лек ден на всички и дай боже днес да си имаме бебенца...

# 622
  • София
Мами, има интересна тема за раждането в предаването на Марта Вачкова по БНТ в момента!

redreny2000, и аз съм така. През нощта имах доста странни болки ниско долу, като че ли контракции.....Но....всичко се размина. Иначе имам точно същите симптоми като теб. То ....гледам, че и термините са ни едни и същи. Надявам се всичко да мине добре! Скоро ще е Wink

# 623
  • София
Мами, има интересна тема за раждането в предаването на Марта Вачкова по БНТ в момента!
Благодаря за инфото!

# 624
  • Ямбол

redreny2000, и аз съм така. През нощта имах доста странни болки ниско долу, като че ли контракции.....Но....всичко се размина. Иначе имам точно същите симптоми като теб. То ....гледам, че и термините са ни едни и същи. Надявам се всичко да мине добре! Скоро ще е Wink

И аз съм с вас...Simple Smile Аз мисля да сляза да пошетам малко долу, майсторите си тръгнаха и има за метене доста...

# 625
  • София
О, наистина Миш Hug Ще чакаме заедно.

Радвам се на всички родили мами и техните бебчета и чакам с нетърпение нашето.

# 626
  • София

lo80, чудесни снимки,  много са ми познати дрешките от родилният дом -Шейново е нали?
Да, от Шейново са Simple Smile

# 627
Здравейтеее  Hug
Честито на новите мами:) Да ги слушат мнооого бебчетата и да не плачат много,че голяма мъка е и за бебо и за мама  ooooh!

# 628
Момичета,

мъжо днес ми е рожденик, плюс това юбиляр Simple Smile Почерпете се за негово здраве  party023 , и да видим беба ще го изненада ли днес  Gift

# 629
Бишкотка, да ти е честит рожденика, много да те слуша и да получите най-големия подарък за рождения ден  smile3541
 newsm59
нашия тати имаше р.д. на 11-ти и аз цял ден повтарях на бебо да направим порадък на тати, но.. цък, "ни щя" малкия.
Но пък сестра ми днес има р.д., да ми е живаи здрава   ura да видим дали поне на лелята ще направим подарък  Praynig

Ние си чакаме, довечера сме на преглед, дано ни зарадва док....
Иначе признаци за раждане колкото искаш - и контракции си имам, и болки в корема ниско долу, от време на време и в кръста.

Notova, добре дошла  Hug, как мина раждането?

Общи условия

Активация на акаунт