Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
Как да се справя с болката по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
-
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
-
Как да се справя с болката по време на кърмене?
За справяне с болката по време на кърмене можете да опитате различни техники като компресия на гърдата, предлагане на една гърда за по-дълго, изцеждане на млякото и предлагане на изцеденото мляко с помощта на пипета, лъжица или чаша. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети.
-
Какви са начините за улесняване на кърменето и как мога да съм сигурен, че правя най-доброто за бебето си?
-
Защо майките изпитват толкова голяма драма около кърменето на децата си?
Малко ви завиждам, че след броени часове вече ще си имате бебенца 

Дали има нещо вярно?

Килограмите се свалят най-вече от безсъние.Хапвам си добре.

и чакахме болки,ама няма само стягане на 6-7 мин.В 10ч се обадих на доктора,каза да бързам към болницата.Преглед и 4 см.разкритие.Но имало един пръстен на шийката,който не му хареса.Каза да постъпвам и че до обяд ще имаме бебче.Всичко изглеждаше наред за бързо и безпромлемно раждане.Даде ми някакво хапче и започнаха леки болки.Бях вече в предродилна зала.Подробностите ще ги спестя,имаше проблем с пръстена и всичко продължи до 15:45 ч когато се появи дъщеря ни
Изкарахме жълтеницата,кърмим се и е кротичка.Ще пиша пак!