Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 33 151
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И ето,чакането свърши вече на малкото ни сладко бебче.Димитър ни се казва той и не е малък а е герои 3500г./51см ,на 06.03.Сега и мама чакаме във вкъщи,че секциото зло 4 дена я държи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Поздрави Бащата  Laughing Laughing

# 226
  • Бургас
ееее, такова поетично представяне на бебче не е имало до сега  Grinning
Честито на  janica25 и таткото - нека малкия Димитър им носи само радост   bouquet Бързо възстановяване на мама.

# 227
Честито на всички мами с бебоци.   bouquet Heart Eyes
Честит 8 март на всички дами.

И сега да съобщя за едно бебче: something new е родила на 07.03 своята дъщеричка Симона, 2.800г./ 50см. планово секцио

Бързо възстановяване на мама и спокойно бебче.

# 228
Честит празник на всички мами. Бъдете много, много обичани.

Честити бебчета на janica25 и something new. Да са много здравички и много да ви радват!

smile3501 И нашата принцеса ще се казва СИМОНА newsm44

# 229
Честит 8-ми март, момичета!
Ние с дъщеричката ми Виктория вече сме си вкъщи.Роди се на 01 март, 3550 г, 52 см, секцио. Искам да поздравя всички мами, които вече гушкат своите бебчета, да са им живи и здрави и много,много да ги радват, а на тези на които все още им предстои това събитие,желая леко раждане от сърце.
Хубав ден на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 230
Mili Ge,Something newq Jesika25, Maris-честити ви рожби.Чудесни новини! Да ви растат здрави и усмихнати бебенцата!
Марис-герий си!
Честит 8-ми март на тези, които го чувстват като празник. Аз нямам нищо против да празнувам днес-колкото повече поводи-толкова по-добре. Mr. Green  bouquet
Хайде, чакаме още прекрасни новини!

# 231
ех че заваляха пак бебоците
имаме и поетично представяне  smile3501 на таткото
samanta_ups  fingerscrossed дано по-скоро гушнеш бебче, ти засега най се измъчи с това очакване  Hug

# 232
Първо честит 8-ми март на всички! newsm51Пожелавам ни да сме здрави,силни и много обичани през цялата година.А също така и  леко раждане.
А сега честито на новите мами и татковци:u]Maris,janica25,something new, Mili Ge![[/u]Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!Марис ,ти си герой мила!Бързо възстановяване ти желая. Hug
amanita ,стискам палци всичко да е наред. Hug
kukumindrela,отиди на преглед и при др.лекар,може тази да е сгрешила. Praynig
Женичка,надявам се по-скоро да постигнете консенсус за името.Аз затова казах на всички,че ще разберат как ще се казва мишката като се роди.Исках ние с таткото да си изберем как ще се казва тя,без никой да ни се меси и да дава съвети/защото имах случай дори от познати които да изказват мнение/.
Браво на таткото така поетично представил своя бебок Димитър! smile3501
samanta_ups,леко раждане!

# 233
  • София
ЧЕСТИТИ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ!!! ДАНО ДНЕС ПОЛОВИНКИТЕ ВИ ЗАФОРМЯТ НЯКОЯ ИЗНЕНАДА, КОЯТО ДА ПОУСПОКОИ МАЛКО БУШУВАЩИТЕ ХОРМОНИ И НАСТРОЕНИЯ!!!

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА Mili Ge,Something newq и Janitsa25!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

На мен тази нощ ми беше много неспокойна. Не бих казала, че бебо ме мъчи нещо - той си е много добричък. Проблемът е, че мозъкът ми не спира да мели и да мисли за това, което предстои. Представям си какво ще е, когато денят наближи...

samanta_ups, amanita, успех!!!

Дано мамите, които родиха, се възстановяват бързо. Очакваме включване от вас момичета!!!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 12:23 от redreny2000

# 234
Поправям се-Janitsa25, бях писала jesika.Ще трябва да купя дрешка на мамата, дето я прекръстих. LaughingК Laughingакто и да е -да и е живо и здраво бебенцето!

# 235
Мили момичета,

Първо искам да ви честитя 8-ми март.   bouquet Бъдете горди и уверени, смели в мечтите и начинанията си, покорявайте с красота и чар и не забравяте, че Жените сме тези, които единствено могат да носят и да даряват Живот.

Вчера е бил един голям бейби бум – хиляди поздравления за всички нови майки и татковци:
бебе Виктория на мама Mili Ge
бебе Симона на мама Something new,
бебе Димитър на  мама Jesika25,
бебета Петър и Стефан на мама Marys (Марис, ти си герой),
бебе РАДОСЛАВ на мама jozyy 
бебе АНАСТАСИЯ на мама marinels (беба, никак не е малка, дано и с бъбречето всичко да е ОК)
бебе ГЕОРГИ на hellen_law3
бебе ВАНЕСА на veset0 
бебе ДЕНИС на kotence1

Женичка, и ние в последния момент мислихме ново име, защото милото чак сега ми каза защо бил против името, с което аз живеех 4 месеца почти. Но как да кръстя детето така, когато той прави асоциации с починалия си баща – сърце не ми даде. Та мислихме ново име, та те разбирам много добре. Ние на никой не сме казали как ще кръстим беба, така че за всички ще е изненада.

Amanita, мила стискам ти палци всичко да е ОК.  В някаква степен си представям как се чувстваш след моите припадъци  и консултации с кардиолози и невролози. Ако се наложи, по-добре е да родиш в София. Аз съм ужасно предубедена към Общинските болници, точно заради т.нар. там „специалисти”. Сигурна съм, че всичко ще се нареди както трябва и за теб, и за бебчо. Не мисли за парите и пр., нали си по медицински причини, а и най-важното е да си спокойна. Пиши как е минал прегледа.

Нашата бебка е доста гладна тия дни, следователно и аз хапвам, което си е направо събитие. Дори последните 2 дни нямах толкова киселини: можах да поспя и да хапна. Имам някакви болки точно в срамните кости и в таза, от които едва се завъртам от ляво на дясно през нощта, и неболезнени контракции, но засега нищо друго. Не ми се иска беба да се ражда днес, че цял живот няма да има женски празник, но когато – тогава, не мога да се меса в Божиите дела

Хубав ден ви желая.  newsm51

# 236
  • София
Моят доктор обаче тия дни го няма и отидох при съвсем случаен лекар. Жената обяви че бебето ми е 34 г.с. Изумях. Та аз съм 39г.с.
Много ме уплаши тая жена. Препоръча ми да ида на доплерово изследване, можело да не се храни добре.  #Crazy
Тази разлика е ужасяващо голяма. На ЖК ме мерят само с метър обиколката и височината на корема. Но там не са ми казали , че нещо не е наред. Коремчето си расте.

.... Какво представлява доплеровото изследване?

Ето малко информация!

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=285396

Не се тревожи, когато се видиш с твоя лекар ще се успокоиш. Разкажи му всичко това, както на нас и бъди сигурна, че си се тревожила напразно!  Peace

# 237
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!!!   bouquet

Честити бебчета на Марис, something new и Janitsa25! Да са им живи и здрави и да са много щастливи с тях! На мамите да се възстановяват бързо!!!

Аманита, стискам ти палци!!!  Peace

Бишкота и ние като вас не бяхме казали на никой за това какво име сме избрали Wink

Ние се гледаме....само дето след хранене, докато се оригнем тя се разсънва и после не може да заспи Sad и почва да плаче и се носим на ръце и въобще.....много трудно се получава. Страх ме е да я оставя, без да се оригне, защото това означава да съм постоянно нащрек. Не че като си легнем и само да мръдне, веднага проверявам дали не си е обърнала главичката!
А пък другото, което ме притеснява е да не се задави....на 2 пъти го прави и направо се изпотявам от притеснение Sad Обръщам я по коремче в поза самолет и я потупвам по гръбчето. Много сложно ми се вижда всичко и се възхищавам на всички момичета, които се спрвят сами!!! 

# 238
  • София
Jozyy, marinels ЧЕСТИТО!!!!

ПОСДРАВИ НА ВСИЧКИ МАМИ 1+1  Peace ДА ВИ СЛУШКАТ МНОГО ДЕЧИЦАТА И БЪРЗО ВЛИЗАНЕ ВЪВ ФОРМА!   bouquet

Сега се сещам, че не виждам Бишкота ...

# 239
  • София
Бишкота, извини ме мила, но не съм видяла поста ти ... Не те бях засичала скоро та затова.

За името и ние не сме казали на никой. Имахме едно, което водеше класацията 2 месеца. После решихме да го сменим и сега имаме 2 варианта и не знаем кой е по-хубавия ... Милото няма нищо против името на моя баща, който загубих преди 5 години, дори много го харесва, но аз се дърпам заради поверието, иначе щях да съм много щастлива да го кръстим така. Решихме да е неутрално...

Jozyy, беше питала за матрака с пяна и кокос на бертони. Отговарям чак сега т.к. имахме такъв, но нямах впечатления, когато зададе въпроса /не го бях разопаковала/. Сега може да сте решили проблемите с него, но все пак да си кажа. Не съм много доволна, но се справихме. Свалихме ватата, изпрахме я и тя се сви по ширина. Кокосовите частици се набиват в нея, но аз ги махнах там където се показваха и сега е ок. След като се сви така едва го напъхахме обратно ... мъка... кокоса се набива, пяната залепва в/у обратната страна на ватата голям екшън. Поне лесно се сряза по нестандартната ми кошарка и всичко завърши с happy end  Peace Следващият ни матрак няма да е такъв определено  Hug

Общи условия

Активация на акаунт