Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 33 096
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник на всички и честити бебчета,да са много здрави и щастливи Hug
Ние да ви се оплача от вчера се дохранваме.Взех Лактана био,четох само хубави отзиви за нея.Моля мамите които дохранват да споделят каква хумана дават.Сега е много спокойна и не си лапа ръчичките Party.
skrech -таткото е от Русе,но живеем в Троян,родих тук с избор на екип Praynig
слава богу,защото с тия усложнения незнам как щеше да е!Хапчетата незнам какви бяха,но доктора каза,че са обезболяващи(което аз не усетих)и подготвят родовите пътища по-бързо.Даваха ми ги през 30 мин. по четвърт хапче.

# 256
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА  СИМОНА НА SOMETHING NEW  smile3525 ВИКТОРИЯ НА MILI GE  smile3525  ДИМИТЪР НА JANICA25  smile3525

За седенето по турски, и аз съм като petinka. Постоянно така си седя и не само че не получавам контракции, ами ми е много удобно, защото коремът е на широко м-у краката  Crazy Ако съм седнала с прибрани крака, много се притиска.

И ние не искаме нашият момък да се ражда на 8 март (не че се е засилил де  hahaha) Но пък таткото си е заплюл 9 март - ще го видим ще познае ли  Simple Smile

ПП: За първата страничка, ако няма желаещи, може някой да ми изпрати на лични паролата на Мартенска дружинка, да  добавим бебчетата от вчерашния бебевалеж Simple Smile

# 257
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,МОМИЧЕТА !!!  БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И  ОБИЧАНИ ЖЕНИ !!! ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА :
Петър и Стефан на мама Marys smile3525 smile3525
ВИКТОРИЯ на Mili Ge  newsm51
СИМОНА на Something new
  newsm51
ДИМИТЪР на Janica25  smile3525
 На всички мами бързо възстановяване !

# 258
Честит Празник на всички мами!Дано сте много много обичани и не само на този празник!

Прочетох ви по диагонал,после ще наваксам обещавам.
Честито на всички,които се радват на малки пъшкулчета!Да не изброявам поименно,че сте много.
Благодаря на всички които ме мислиха-много сте мили момичета! Hug  bouquet
Аз сомоизвестявам,че на 1ви март станах мама на моето малко агънце Ивана!Малкото ми мартенско магаренце се роди 3600 и е 53 см,нормално раждане.
Раждането не беше от най-леките- 2 часа напъни, вакум,упойката не ме хвана....
Важното е,че всичко свърши добре-после ще разказвам!
Кураж на всички-звучи много шаблонно и изтъркано,но наистина си заслужава!

# 259
  • Sofia
Честит празник мили момичета !

Честито на всички получили най-големия си подарък тези дни ! Да са ви живи и здрави сладурчетата  Hug Hug Hug

Да стискате палци утре, ще се срещна с малката ми сладурка най-накрая Simple Smile

# 260
Честит празник, мили момичета и скъпи майки!!!! Бъдете много обичани!!!!  4470
Честито на мама Marys и щастливия татко !!!!  Hug Бързо възстановяване и леко гледане на малките сладурковци!   bouquet
Честито и на janica25 и сладкодумния татко!!!!    bouquet
Честито и на something new!!!! Да й е жива и здрава малката беба!!!!   bouquet
Поздравления за Mili Ge, че всичко е минало добре и сте си вече у дома!!!   bouquet
lilincho, Честито!!!!  Hug   bouquet
amanita, дръж ни в течение и спокойно!!! Може да се окаже не чак толкова сериозно, колкото звучи сега!  Praynig
don4o71, стискам ти палци!!!  Flowers Four Leaf Clover
Изказването му е: един женски празник да има, на който да намаже почерпка, а той ще трябва да черпи заедно с жените. hahaha Стискай, днес няма да раждаш! hahaha
Laughing  hahaha
redreny2000 , хаха и аз съм като теб с горещата вода става едно задимено и понеже сме на бойлер естествено след мен никой не може да се изкъпе доста често.. кисна се вътре като жаба  Mr. Green ама нали ми е гот, че и на бебчо също  Peace
и аз от няколко дни седя по турски - все така ми е удобно  Peace
аз пък съм в чуденка ако и утре не родя (на официалния термин според моята доки), колко да чакам и веднага ли да й звъня..  newsm78  Принципно уговорката ни е като родя да й се обадя, аз мислех, че това щеше да се случи преди седмица-две поне..поне такива бяха признаците.. и на тонове не ми се ходи, уж всеки момент чакаме, пък какво стана..  Rolling Eyes Дайте съвет!
И още нещо - някой пие ли магнезий още??? аз от три дни го спрях, имам чувството, че ми намалява контракциите и няма да родя, докато го пия..  Joy

# 261
  • Пловдив
Магинка, как така пиеш магнезий в 40 седмица  Shocked Нормално да нямаш контракции Simple Smile Той се спира още в началото на 9 месец, когато се планира нормално раждане.

Иначе, да, хубаво е да идеш на лекар, щом си стигнала до термина и не си родила. Мен ме викат 3 дни преди това. Добре е да те погледнат за разкритие, контракции, тонове на бебето  Peace

# 262
ми мойта лекарка ми каза да продължавам да го пия  Shocked  да го намаля, но да го пия докато родя  Shocked

# 263
ми мойта лекарка ми каза да продължавам да го пия  Shocked  да го намаля, но да го пия докато родя  Shocked
Абе не знам , ама в началото на 9 месец лекаря ми каза за да не го спирам изведнъж да намаля с по 1 на ден в продължение на 4 - 5 дни и от тогава нищо ( само желязо, което ми казаха че трябва да пия до 2 месеца след раждането ).

така че май отдавна трябваше да си го спряла ужасния магнезий Simple Smile

# 264
  • Пловдив
Ами не знам, Магинка  Rolling Eyes може и  да е имала нещо предвид докторката ти, като ти е казала да го пиеш до края.
По принцип навсякъде пише, че се спира в началото на 9 месец. На мен ми го спряха още в края на седмия, защото контракциите бяха редки и безболезнени, демек подготвителни, които са си нормални.
Не се притеснявай. Иди утре се виж с лекарката, тя ще каже какво да правиш. Все пак тя е лекар, а ние тук си говорим от чуто и прочетено само  Peace

# 265
Не се притеснявай. Иди утре се виж с лекарката, тя ще каже какво да правиш. Все пак тя е лекар, а ние тук си говорим от чуто и прочетено само  Peace

благодаря все пак! ще я видя аз нея какво е имала предвид - то уж ме води с чувствителна матка и дъра-бъра, ама чак пък толкова  Thinking  Трябваше да ви питам аз по-рано, ама....  Embarassed

# 266

благодаря все пак! ще я видя аз нея какво е имала предвид - то уж ме води с чувствителна матка и дъра-бъра, ама чак пък толкова  Thinking  Трябваше да ви питам аз по-рано, ама....  Embarassed

Ама ни пиши после какво е станало и какво ти е казала лекарката и за хапчетата и за раждането !

# 267
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА Mili Ge,Something newq, lilincho и Janitsa25!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Днес бяхме на преглед с бебчо за 14 дни е наддал 400 гр и жълтеничката му отшумява , о колко съм щастливааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Дано бебчо продължава да наддава още повече  Praynig

# 268
  • Там където е семейството ми
С малко закъснение да кажа новината:
Вчера на 07.03.Мама merianna е родила момченце.Малкият-голям Никола се е родил със секцио  3.770кг. 50 см.Мама merianna и бебе Никола са добре.
Да са живи и здрави и бързичко да се прибират в къщи.

# 269
Честито на новите мами! Да се им живи и здрави бебчетата   bouquet
Честит празник и на всички дами - бъдете много обичани и обгрижвани от любимите си хора   
bouquet
Ние от вчерашните караници за кърмене или пускане на аспиратор сме без настроение и у нас няма празник  Sad Може би защото се оказа, че аспираторът приспа Ади за 3 часа, а уж само тези, които не са никакви майки прибягвали до него...
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА Mili Ge,Something newq, lilincho и Janitsa25!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Днес бяхме на преглед с бебчо за 14 дни е наддал 400 гр и жълтеничката му отшумява , о колко съм щастливааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Дано бебчо продължава да наддава още повече  Praynig
Penmar, много се радвам за вас  Hug Все така и занапред да продължавате!

Общи условия

Активация на акаунт