Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 33 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  :bouquet:Честит празник момичета!ПОжелавам ви да сте обградени с много ВНИМАНИЕ и грижи от любимите ви хора.Честито на момичетата които вчера са станали майки,не мога да ги изброя всички,но им пожелавам от сърце  скоро да се приберат в къщи с малките си съкровища!Сега да се отчета и аз -вчера бях на изследвания в МД и днес също бебка е вече около 3100гр.и тоновете за сега са ок.И днес и вчера ме пуснаха да си ходя в къщи,но утре вече оставам за наблюдение и още изследвания и после планово секцио.Стискайте ми палци,че доста ме е шубе!МОЛЯ НЯКОЯ ОТ ВЕСТИТЕЛКИТЕ да ми прати на лични тел. Мисля че скоро ще имам нужда.Това е от мен отивам да си почина  и по-късно отново ще ви чета.Дано и днес си имаме повече бебчета. Laughing

# 241
Хубав ден и от мен! Както е казал Джон Ленън : Всичко, от което се нуждаете, е любов!
  Честито на новите майчета, те са толкова много тези дни! Гледам , че няма кой да обновява първата страничка, админките се наговориха да раждат вкупом Simple Smile На още неродилите- търпение и кураж!

# 242
  • до моите любими хора
ЧЕСТИТ 8 МАРТ !!!  newsm51 newsm51 newsm51 НЕКА ВСИЧКИ БЪДАТ МНОГО ЖЕЛАНИ, ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ ОТ ПОЛОВИНКИТЕ СИ!!!  newsm51 newsm51 newsm51Честито бебе РАДОСЛАВ на мама jozyy  smile3525
АНАСТАСИЯ на мама marinels   newsm51
ГЕОРГИ на hellen_law3   smile3525
ВАНЕСА на veset0   newsm51
ДЕНИС на kotence1   smile3525
Петър и Стефан на мама Marys
smile3525 smile3525
ВИКТОРИЯ на Mili Ge  newsm51
СИМОНА на Something new
 newsm51
ДИМИТЪР на Janits a25  smile3525
Дано не съм пропуснала някого, но вчера е бил един истински бебевалеж!  На всички мами бързо възстановяване и скорошно пребиране в къщи!
don4o71 стискаме силно палчета  fingerscrossed  и много късмет:clover: скоро да се похвалиш с щъркелова вест!
kukumindrela стискаме силно палци   fingerscrossed всичко да е наред и при теб! Дано лекарката е сгрешила!
amanita силни  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и за теб и ще чакаме новини от днешният преглед!

# 243
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА Mili Ge,Something new,Janitsa25,Marys
smile3525 newsm51 newsm44  ylinfant stork-boy stork-girl

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАМИ-БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,МНОГО ОБИЧАНИ И ОБГРИЖВАНИ ОТ СВОИТЕ НАЙ-БЛИЗКИ,ОБАЯТЕЛНИ И УСМИХНАТИ!Да видим днес кои мами ще получат най-скъпите подаръци за празника  Wink

Моя мъж много ме изненада,станал е докато съм спяла без да го усетя и като се чу, че се събудих ми поднесе невероятно красив букет Laughing много съм щастлива,въпреки кофти времето навън!
don4o71   newsm10 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover много късмет-Всичко ще бъде по мед и масло!
amanita Успех  Praynig вярвам,че нещата и при теб ще се наредят!

# 244
  • София
... и не забравяте, че Жените сме тези, които единствено могат да носят и да даряват Живот.[/b][/color]
newsm10

Моя мъж много ме изненада,станал е докато съм спяла без да го усетя и като се чу, че се събудих ми поднесе невероятно красив букет Laughing много съм щастлива,въпреки кофти времето навън!
Малките изненадки понякога внасят страхотно настроение! Браво на мъжа ти!!!

# 245
  • Ямбол
Днес по случай празника си издрайфах червата. Какво стана и аз не разбрах. Защо така? Върнах се няколко месеца назад, като не ставах от тоалетната... Sad

# 246
Бишкота, извини ме мила, но не съм видяла поста ти ... Не те бях засичала скоро та затова.

тук съм (за сега  Wink), но повече чета и се радвам на новините за бебчета.

# 247
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА Marys, Mili Ge, Something new и Janitsa 25!!!  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ !!!

Леко раждане на всички, които влизат в болница и на тези, които още не знаят, че ще родят днес! Mr. Green Praynig

Мами, дайте съвети за предизвикване на раждане (освен чая от малини и секса) ! Praynig Някоя да е пробвала нещо и да е помогнало??? Rolling Eyes - аз по рано писах на samanta_ups – чистенето, разходките и секса се водят за най-ефикасни. - От майка ми знам, че горещия душ има много добър ефект. А при първата бременност докъто бях в болницата под наблюдение заради преносването акушерките ме караха да седя ”по турски” това също предизвиквало контракции.

Olyadd, аз цяла бременност седя по турски (така ми е удобно) и нищо ми няма. Вчера за първи път имах сериозни болки и контракции в продължение на няколко часа и си викам "почна се", обаче след душа почнаха да намаляват. #Cussing out Явно съм някакъв странен случай ooooh!
Мъжките мами, стискайте краката днес! Laughing Моят мъж не дава момчето ни да се ражда на женски празник (все едно някой ще го спре). Joy Joy Joy Изказването му е: един женски празник да има, на който да намаже почерпка, а той ще трябва да черпи заедно с жените. hahaha Стискай, днес няма да раждаш! hahaha

# 248
  • до моите любими хора
Изказването му е: един женски празник да има, на който да намаже почерпка, а той ще трябва да черпи заедно с жените. hahaha Стискай, днес няма да раждаш! hahaha
newsm62 newsm62 newsm62 направо ме разби твоят мъж! Дано не реши да излиза твоят бебок, че да види той как се стиска  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 249
  • София
radostani, той бебока вчера направо си беше тръгнал май. И понеже беше късно вечерта, мъжът ми ме гледаше вече стреснато Shocked как снова напред-назад и вика: и кво сега, на 8-ми ли точно ще раждаме? Joy После пък почна да дава зор в болницата да ме кара, а мен ме боли от има-няма 2 часа.
И в тоя ред на мисли: моля някоя от вестителките да ми прати телефонче на лични, че може скоро да ми потрябва ! Peace

# 250
Здравейте мами Simple Smile Включвам се да ви поздравя с най-хибавия женски празник    bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ МАЙКИ  Simple Smile  Hug   bouquet
На всички мами с бебчовци честито да са живи и здрави ,и да ви радват дълги години ,а татковците да слушат Wink

# 251
  • София
От майка ми знам, че горещия душ има много добър ефект. А при първата бременност докъто бях в болницата под наблюдение заради преносването акушерките ме караха да седя ”по турски” това също предизвиквало контракции.[/size][/b][/color]
[/quote]
Аз да ви кажа, не мога да се къпя с хладка вода. Винаги в банята става едно задимено и моят мъж все ми се кара, че не било хубаво. Но за щастие досега не съм получавала контракции по време или след баня. Даже вчера пак ми се кара моят мъж, а аз му викам, че щом съм добре под врялата вода, явно и на бебо му е добре. То детето няма на кой друг да се метне, явно като майка си обича гореща вода. Даже, като вляза в банята и нямам излизане Joy

# 252
  • Там където е семейството ми
Честит празник мили момичета.
Бъдете най-обичаните майки и съпруги.
  bouquet

Честито на всички нови мами,пожелавам им бързо възстановяване.  bouquet

# 253
Честит празник, момичета!!   bouquet

Искам да питам за електрическите помпи - може ли някой, който е ползвал да каже, доколко е ефективна, по-бързо ли се цеди, отколкото с ръчната и има ли смисъл да си взимам електрическа? В момента ползвам ръчната на авент, но много време ми отнема, имам доста кърма и повече време цедя, отколкото храня детето  #Cussing out Иначе имам оферта за томи типи електрическа на добра цена, някой ако има отзиви моля да помага  Praynig

# 254
 Изказването му е: един женски празник да има, на който да намаже почерпка, а той ще трябва да черпи заедно с жените. hahaha Стискай, днес няма да раждаш! hahaha
[/quote]
Това изказване направо ме разби. hahaha JoyАко юнака реши да излиза днес никой не може да го спре. LaughingВсе пак ти стискам палци да не се ражда днес.

Общи условия

Активация на акаунт