Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
Как да се справя с болката по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
-
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
-
Как да се справя с болката по време на кърмене?
За справяне с болката по време на кърмене можете да опитате различни техники като компресия на гърдата, предлагане на една гърда за по-дълго, изцеждане на млякото и предлагане на изцеденото мляко с помощта на пипета, лъжица или чаша. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети.
-
Какви са начините за улесняване на кърменето и как мога да съм сигурен, че правя най-доброто за бебето си?
-
Защо майките изпитват толкова голяма драма около кърменето на децата си?

и през повечето време ми е на ръце и гърди
"Ще простудиш бебето"
ще му кажа за практиките в Англия.
Застояла кърма
никакви лекарства и т.н. да не говорим за Т. която е 37.3 за смъкване на Т. лекарства се дават едва когато надвиши 38 градуса, при по големи и 38.5 защото това е защитен механизъм на организма за борба с вирусите. Най добре се консултирай с друг. Там където ражда нямат ли педиатри в болницата, или евентуално да се обърнеш към този който ви е следил докато си била там
Баткото беше цял предиобяд на разходка и заспа уморен, Ади пък сега спинка вън на терасата на слънчице :love

Мойто цигане спа през цялото време в количката
. Днес му взимаха кръв и се видя, че се развива някаква инфекция, или е от недоизлекувани гъби, или от зелените води. Аз съм добре горе-долу, имам шевове и коремът ми си е огромен, но иначе бива. Кърмя упорито и отказвам добавките, макар че мишлето му трябваше време да го схване цокането
. Толкова бяха упорити и дразнещи, че ми идваше да ги размятам клюкарките им с клюкарки, дето ми разреваха детенцето!
не и обръщай внимание
сигурно е заради зелените води 
На тези които им предстои да мине бързи и леко
. Пия от