Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
Как да се справя с болката по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
-
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
-
Как да се справя с болката по време на кърмене?
За справяне с болката по време на кърмене можете да опитате различни техники като компресия на гърдата, предлагане на една гърда за по-дълго, изцеждане на млякото и предлагане на изцеденото мляко с помощта на пипета, лъжица или чаша. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети.
-
Какви са начините за улесняване на кърменето и как мога да съм сигурен, че правя най-доброто за бебето си?
-
Защо майките изпитват толкова голяма драма около кърменето на децата си?
Да е жив и здрав, много щастлив за радост на семейството!
На мама бързо възстановяване!
И нашият ред ще дойде...
Другото е, че имам сколиоза. Утре съм на консултация и ще коментирам с АГ и евентуално ще се видя с анестезиолога да обсъдим случващото се и дали ще се навие да ме боде
За секунди е, но снощи така извиках от болка, че уплаших Габи и той ревна. Не знам какво е това нещо. Контракции нямам или поне са само безболезнени. Имам чувството, че ако имам разкритие бебето ще се изсипе просто ей така... А уж е още високо, защото продължавам да имам киселини 
Напълно едно към едно подкрепям мнението по този въпрос,въпреки че съм си го формирала не от личен опит,а от много,много четене.Не опреквам никой,който така си избира да ражда,всеки сам си преценя,но аз отдавна за себе си реших това,което е писала и
)

Какво стана, че те е боляло толкова и така са ти "помагали" с пръсти???
следобеда съм пак на тонове, стискайте палци, че не ми се влиза в сряда в болница, за да ми предизвикват раждането