Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
Как да се справя с болката по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
-
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
-
Как да се справя с болката по време на кърмене?
За справяне с болката по време на кърмене можете да опитате различни техники като компресия на гърдата, предлагане на една гърда за по-дълго, изцеждане на млякото и предлагане на изцеденото мляко с помощта на пипета, лъжица или чаша. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети.
-
Какви са начините за улесняване на кърменето и как мога да съм сигурен, че правя най-доброто за бебето си?
-
Защо майките изпитват толкова голяма драма около кърменето на децата си?

Накрая го сложих при нас на спалнята и се укроти. Така си спахме не знам колко часа, но само се поразбуди по едно време, накърмих го и пак си заспинка. Днес пробваме хомеопатия за колики, да видим дали нощта ще е по-спокойна.
както виждам, тя е писала, ако се сещаш нещо друго, питай 
Тая сутрин изведнъж така се разрита и заобръща, че коремът ми прие формата на триъгълник направо
Премести си коляното чак от другата страна на пъпа ми и то толкова болезнено, че едвам станах от леглото. Както беще тръгнал да се обръща, имах чувството, че ще се обърне с главата нагоре. Предната вечер пък ми се схванаха някакви връзки в кръста и ми се появиха някакви спазми горе в краката, до слабините, пак от местенето на бебето, не знам какво прави.
Не издържам вече !
Не ме предупреди, не ми обясни, просто така - правя го за твое добро, мила - така ми каза след това.
Много криво ми стана, почувствах се като изнасилена. Още не мога да спра да плача. Може да ви се струва детинско, но така се чувствам. Смятам, че нямаше право да го прави без да ме предупреди. Явно просто не и се чака. Нито тоновете са толкова зле на бебето, нито нищо. На всичкото отгоре мъжа ми ме пита дали все още ме боли и като му казах, че не ми вика - еми тогава няма проблем, стига си плакала. 
Ако някой беше постъпил така с мен, щях да искам да го осъдя
Много ме хвана яд на твоята д-рка. Не можеш ли да отидеш за запис на тонове и въобще за всичко останало при друг? Разбирам как се чувстваш, мила, но се постарай да се успокоиш.
Стискам ти палци!
Ти пак ли в МД ще раждаш? Успех и леко раждане ти пожелавам !