Реших и аз да споделя моето раждане и да помоля за съвет и надежда!Дълго време искахме дете с моя приятел и след около две години опити,накрая теста показа две черти.Беше много щастлив момент,все едно светът ми се усмихна.Всичко вървеше добре,правехме планове,като всяко младо семейство очакващо бебче.Терминът ми беше за 01.05.2011г. с голямо нетърпение чакахме тази дата,но уви. На 07.02.2011г. получих болки ниско долу в корема от дясната страна. Отидохме в спешното на болница"Св.Анна" тук в София,от там ме препратиха в родилното отделение и след преглед ме хоспитализираха.Бях в 6-тия ден на 7 месец.Започнаха инжекции и системи,изследвания който учудващо бяха добри.Болката не спираше,а всички доктори се чудеха какво ми е.На 08.02.2011г. решиха да ме оперират,за да видят какво има в корема ми,освен бебето,разбира се.И така се започна всичко...след като са извадили детето,са го транспортирали до "Детска педиатрия" и се оказало,че ми се е спукал апендикса и съм получила перитонит,изобщо красива работа
На никоя жена не пожелавам да роди и да се прибере в къщи без рожбата си
Успях да го видя едва на 10 ден след раждането му и то в ковиоз и цялото в абокати и системи
Родил се 1.700кг. но в много тежко състояние,на апаратно дишане,с пневмония инфекция от перитонита ми и с изменения в главичката,споменаха нещо за отток в мозъка или кръвоизлив вече не помня какво ми казват,не помня кога какво се е случило...Бялото му дробче не се разгъва напълно и не може да диша сам,сега това лекуват неонатолозите,на нас нищо друго не ни остана освен да се молим да си го приберем в къщи,та дори и след месеци.Моля ако някой е преживял това,ако е минал по този път да пише,да дава съвети и мнения.Също така ако имате мнения за "Детска педиатрия",моля споделете...Ако съм объркала нещо,моля да ме извините,нова съм.