Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 484
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Mecani, честито и от мен!!! Желая ви безкрайно семейно щастие и много много много любов!!!   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 106
милички ето ви няколко снимчици, които изрових от моя фотоапарат, не са много, но едва сега започвам с Великото снимкосъбиране и като се появи повече материал, ще обновявам Blush цъкнете тук
Неиска Мецанке ....Цъкам но ми казва че съдържанието не е открито Sad
И на мен така ми дава  Sad

# 107
Здравейте по никое време  Party
Г-жо Кънчева честито мноооооооого любов и малки сладурчета да радват къщата  Hug  love001 и на меден месец стават чудеса,така че те очакваме щастлива бремелинка   bouquet .А междудругото ако се чудиш кой ти е изпратил покана във феисбук под името Христина Великова това съм аз  smile3521!
Благодаря ти звездичка ако можеш наистина ще ми пратиш ли,аз досега на мъжне съм ходила защото съм много срамежлива и притиснителна и няма да мога да се отпусна и да разкажа добре проблема си затова и не знам никакви доктори мъже(а извинявай единствено Др Христов който има частна клиника Ниамед,но той само ми предписа хапчета сестра ми прави прегледа)!
Мария Мървакова кога трябва да не ти дойде питам те за да знам кога да очакваме  EFP  Hug,и все пак вярата е най важна когато Бог реши ще ни изпрати рожба,той знае кога е най-подходящият момент  Hug
Ама как говоря  newsm62 все едно аз съм разбрала ,но нищо .Сега мисля другия месец да правя изненада на мъжлето на 16 април защото на тази дата за първи се зародиха чувства  newsm08 и тъй като е събота и тогава ще ми е и овуто мисля да отидем някъде на хотел,па да става каквото ще аз все пак си се моля  Praynig
Сега лека вечер от мен и налягайте любимите  Hug Hug Hug  love001,до утре -следващият вълнуващ ден (и работен  Weary )

# 108
  • София
Дубрутрууууууу
колко много сте изписалиии  Crazy дано е имало много хубави поводи Wink хвърлям се да чета Peace
Кафенцееее поклон, прекрасна тема и заглавие  - както винаги Peace Hug Heart Eyes
mecani  Praynig Praynig Praynig Честитооо ГОСПОЖА!!!  иии ГОРЧИВО Mr. Green прекрасна и многооо усмихната булка си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes дано от тук насетне тази усмивка никога не угасва от лицето ти Hug Hug Hug желая ви щастлив, семеен живот изпълнен с много разбирателство, любов, незабравими мигове, малки мецанчета и много много поводи за усмивки Peace Praynig Hug

Alexandria къде се губиш? пиши по - често Peace погледнах ти графиката - стискам палци Praynig
БЛИЗНАЧЕ добре дошла и дано скоро ни зарадваш с най - хубавата новина Praynig Peace  bouquet за тестовете Ого го хванахме с клиър овю - 10 лева са някъде и в кутията има 5 теста за овулация и един за бременност - подарък Crazy. но миналия месец не останах очарована от тях - много бледи и не съм сигурна в резултата. този ще  ги съчетая и с БТ. но най - добрия вариант да откриеш твоите си тестове е да ги съчетаеш с фоликуметрия Peace
aleksiya дано Praynig
Бенджолина много е лошо когато се мъчи, а не знаеш как да му помогнеш Rolling Eyes
дано скоро отшуми тази гад - коликите и да се сдобиете с ново усмихнато бебе Praynig
jozyy  Praynig Praynig Praynig чакаме най - прекрасните новини за най - голямото щастие от теб Praynig Peace Hug
Евелина не се притеснявай, скоро този период ще отмине и ще можеш спокойно да се насладиш на вълшебна бременност Peace
ALEXIADATA ще бъде!!! Peace
titkaa86 добре дошла и дано това е вашия месец Peace
желая на всички много слънчева и спокойна седмица на пък на времето навън, която да ни донесе многоооо и все хубави новини Praynig Peace Hug

# 109
милички ето ви няколко снимчици, които изрових от моя фотоапарат, не са много, но едва сега започвам с Великото снимкосъбиране и като се появи повече материал, ще обновявам Blush цъкнете тук
Неиска Мецанке ....Цъкам но ми казва че съдържанието не е открито Sad
И на мен така ми дава  Sad
Да защото не сме и в приятели във Фейса най-вероятно....Еми ние да и пожелаеме здраве и щастие другото се оправя......

# 110
  • Варна
Мецанке,
честито отново и хубав меден месец ти пожелавам, да си изкарате страхотно и да ни донесеш най-хубавата новина след него Hug
Стискам палци на нечакащите Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 111
Добро утро мацки с мисия wavey

Първо, с огромно удоволствие и радост, искам да поздравя Госпожа Кънчева. Честито! Дано да сте винаги влюбени, щастливи и дано имате много късмет в съвместния ви живот!

Алексияадата, моля те пиши какво се е случило, защото така постоянно те мисля. А сигурна съм и всички останали момичета. Тук сме и за добро и за зло, нали знаеш. Тук се смеем и плачем заедно...

При мен нищо ново - затова и не пиша често напоследък. Все още, след два курса антибиотик, титрите на инфекцията са положителни... От проблемното една мацка ми препоръча да отида при д-р Савулева. Така и направих - сега ще минем през още два курса на антибиотик Rolling Eyes
това е като да се натровиш съвсем доброволно smile3555...
Хубавото е, че при прегледа на ехографа, д-р Савулева не видя никаква течност в тръбите (нещото, което видя и с което ме наплаши д-р Яков преди два месеца)...
В края на тая седмица ще правим спермограма при Александров, а аз ще мога да си направя ЦС едва след отрицателен кръвен тест за хламидията.

Такива са нещата при мен Tired

Мисля си постоянно за вас, да знаете! Пожелавам на всички ви скоро да видите двете мечтани чертички Simple Smile

Хубава и слънчева седмица ви желая. До скоро!

# 112
Добро утро!
Мецани, чесито! Бъдете много щастливи, обичайте се все така и домът на сем.Кънчеви да се изпълни с много детски смях.  bouquet
Надежда, дано скоро се оправят нещата при вас, това с антибиотиците наистина е много неприятно.
На всички пожелавам хубава седмица. Hug

# 113
Добро утро! Hug  bouquet
Кафенце, благодаря за темичката!  bouquet
Записвам се чааак на 8 стр. ooooh! Crazy

Г-жа Меци Кънчева Mr. Green, желая Ви много здраве, щастие, неземна любов и цели 3 малки меченце да се боричкат и търкалят около Вас, в най-скоро време! Hug  bouquet

Алексиада Hug
Евелин, честито сърчице! Heart Eyes  bouquet
Близначе, Титка, добре дошли и успех!  bouquet  bouquet
Близначе, и аз използвах о вю Peace
Джозинка, леко раждане, мила! Praynig Hug
Бенджи, целувки на Краси и на теб, разбира се! Heart Eyes Дано скоро Ви оставят коликите! Hug
Молинка, стискам палци вместо леля да получиш  EFP stork-boy

Хубав ден и успешна седмица, момичета! Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 114
ДЕНИИИ, ошашавих се къде да ти честитя първо  Mr. Green
Честито, Г-жо Кънчева! Пожелавам на най-новото семейство Кънчеви МНОГО обич, топлина, разбирателство и хармония, 2-3мецита и много щастливи семейни моменти  Hug  bouquet
Сияеш от щастие на снимките...нека винаги да е така  Hug
(Палците не съм ги пускала  Praynig fingerscrossed)

Кафенце, прекрасна тема   bouquet

Успешна седмица (и дано е последната зимна  CrazyHug Hug Hug

# 115
  • Sydney
добро утро Simple Smile
най-после да прочета всичко и да пиша  ooooh!
добре дошли на близначе и титка Simple Smile и скоро да се похвалите Simple Smile
честито на mecani... много да се обичатееееееее и скоро с "+" да се похвалиш Simple Smile
кафенце 10x за темичката Simple Smile
пожелавам успех на всички и дано новата тема има много плюсчета +++ Simple Smile

мен ми съсипаха почивните дни... не искам да коментирам родителите на мъжа ми (особено майка му), но този път наистина прекали!!!!!!! от 2 години не е идвала и от врата почна със злобните коментари и да раздава непоискани съвети и мнения... единствената усмивка, която получихме беше, когато се качи в колата да си ходят... просто се чудя на свекър ми, как я изтрайва... аз едва успях 5 месеца... но това е дълга и не особено приятна тема....

лек ден и много положителни емоцииииии Simple Smile)))

# 116
  • Габрово
ЕлБиЕн, тук съм, но нямам нищо интересно за споделяне и само клюкарствам  Mr. Green. И аз те прегръщам и ти желая леки оставащи дни до най-лекото раждане. Времето направо лети  ooooh!.

Надежда, правят ли ти антибиограми преди да ти изпишат АБ? Два курса АБ и пак активна инфекция, ужас. Дано няма повече.

Меци, искам пък снимки  Crossing Arms. Аз много рядко ползвам Фейсбук, ама ако това е цената да видя фотото, ще се напъна ... на кое име да пратя покана  Whistling. Разказът ти кратък, ама ми разпали любоптството още повече  Mr. Green.

Хубава седмица, момичета  Grinning

# 117
Здравейте бонбонки,

добре дошли на новите момичета Grinning

Като пожелание: Всички да получат мартеничка, както Кафенцето е написала  Hug

mecani, ЧЕСТИТО МИЛА, ЖЕЛАЯ ВИ СПЛОТЕН, ЩАСТЛИВ, ЗДРАВ И МНОООООГО ДЪЛЪГ БРАК СЪПЪТСТВАН ОТ ТОВА ОСВЕН ДА СТЕ СЪПРУГ И СЪПРУГА, ДА СТЕ СКОРО И ТАТИ И МАМА   Hug

# 118
Гууууд моооооооооорнинг ейнджъъъъъъъълс!

И веднага да честитя на г-жа Кънчева и да й пожелая приказката никога да не свършва!

Кафенце, темата както винаги ена ниво   bouquet!

Добре дошли на новите момичета и бързо да се омитате.

Аз не ви четох много, че още подреждам новата къща, но се надявам скоро да намеря време да ви изчета  Hug

Хубав ден!

# 119
Предполагам, че Дени-Меци, като се понаспинка ще влезе да ни пусне поне по една прашинка от цялата сватба:)
Добре дошли на новите момичета, и по-скоро в отчетна...
Днес е ден на прошката...моля за такава, ако някога кякой се е почувствал обиден за нещо от моята особа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт