Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 479
  • 748
  •   1
Отговори
# 735

Много е полезна , мерси   bouquet

# 736
И на мене ми хареса

# 737
Радостче добре дошла при нас  Hug Hug
статията е страхотна и аз вече този месец смятам да си изчакам лелката и да работя после по нея,а  да видим какво ще излезе!
добро утро
Насладете се и днес на все още хубавият ден и нека ви зареди с много положителни емоции!

Айде днес закуската ще е здравословна

# 738
  • София
Дубрутруууууууу
Аника_Б новините са хубави и след като и доктора не се е притеснил не го прави и ти Peace Praynig Hug
zvezdi4ka_ стискам палци любовта да даде плод Praynig Peace Hug
eleni надявам се всички неразположения да са останали зад гърба ти и от тук насетне да можеш да се насладиш на една лека, спокойна, приятна и вълшебна бременност Peace
Radostche добре дошла и дано не е за дълго Wink Peace  bouquet
***Надежда*** поздравления за хубавите резултати Peace вярвам Heart Eyes
Относно въпроса с купуването на дрешки. има резон Peace най - често бременността е споходена с ремонт Crazy и плюс другите харчове около прегледи, изследвания, раждане и други - повечко разходи се събират Peace аз уж не съм суеверна, но и аз не си позволих да купувам дрехи от рано. първата покупка която направихме беше в началото на осми месец едни обувчици Heart Eyes после започнаха по едрите покупки легло, столче, количка Crazy и уж има време, има време, а бях абсолютно против да оставя мъжчето да пазарува когато родя Naughty аз го пращам на пазар със списък с три неща и той се връща с две едно от което го е нямало в списъка Crazy не мога да му имам доверие колкото и да го обичам и с право Peace не знаеше къде му е главата когато малкия се роди Joy така се стекоха нещата бях в болница и плюс Ого избърза с 12 дена и ... да е жива и здрава една приятелка която през цялата ми бременност ходеше и купуваше дрешки - защото не е суеверна, та имахме с какво да го обличаме като се прибрахме в къщи. така че от днешната ми гледна точка мисля че бих купувала по навреме нещата Peace освен това и аз вярвам в предизвикването на съдбата Mr. Green и логиката на Radostche със спестяването ми допада Peace
Radostche ако мислиш че на овю са му бледи чертите пробвай клиър овю Crazy няма такова нещо Rolling Eyes стискам ти палци днес да е наситена, но вие си се обичайте пък то .... Peace Praynig Hug пп насища се постепенно Peace
и като подхванах темата да ви споделя моята лудост Rolling Eyes реших че клиъра са ужасно бледи и този месец ще пробвам Овю и базална. но имах два останали клиъра от миналия месец. нали ви казах че в неделя беше положителен. в понеделник си купих Овю и направих и от двата. и те бяха отрицателни, но с втори черти малко по бледи. до тук добре. реших обаче да си купя и клиър все пак и вчера пак препишках и от двата Crazy на Обю чертичката избледнява и е почти невидима, а на Клиъра е по наситена от тази в понеделник - дори не съм сигурна - май отново са еднакви - положителен #Crazy Crazy Joy е как да не истерясаш. /трябва да ги снимам и да ви ги пусна за коментар Rolling Eyes/ температурата ми и днес на е мръднала ще видим до къде ще доведе експеримента или по скоро тихата ми лудост Crazy
Antonelly дано Praynig
jiorjita прекрасна закуска Hug че днес ми е и режимна Heart Eyes
Кафенцеееее  Wink Hug Heart Eyes Mr. Green Party
желая ви много весел, усмихнат и положителен ден  Praynig Peace Hug
пп пак се олях Crazy

# 739
Добро утро ! Мерси за закуската jiorjita , много вкусно изглежда .

atadar вие си действайте , нали това е по-важно от ову тестовете  Hug

пожелавам Ви много хубав ден !

# 740
Добро утро Party
Реших да дойда да се запиша в новата тема преди да отида да доусъвършенствам италианския Crazy но нея още я няма  Peace
По някое време вчера или днес в ранни зори ми е била О. та се надявам да е била днес, че довечера като  luvbed да има поне малко шанс - вчера го изпуснахме, че ММ многоооо работи по цели нощи, но днес ще си го дочакам работи неработи хич не ме интересува Crossing Arms

# 741
Ренде, графиката ти показва, че О.най-вероятно е била на 15-ти, т.е вчера. Но пък със "сърчицето" на 14-ти може да сте направили работата, успех! Simple Smile

# 742
Добро утро и от мен!

jiorjita, мерси за закуската  Hug
rendence, дано да успеете и още този месец да се радвате на двете черти Hug
атадарче, аз самата никога не съм купувала клиър, но някъде във форума бях чела, че доста момичета се оплакват от фалшиво положителни тестове точно на тази марка. Мисля дори, че беше в темата за Ову-тестовете. Подкрепям Ния и стискам палци да уцелите деня  Hug
А този план за забременяване е хубав, бях го разглеждала и аз, когато почнахме да бебеправим, за съжаление е мааалко неприложим при нас. Досега, колкото и да сме се старали, не е имало и 1 месец в който да успеем да го спазим  Rolling Eyes Понякога просто сме на различни места и няма как, друг път не ми/му се прави секс. Честно казано, не бих се насилвала, само заради бебето  Stop  Laughing Твърдо вярвам, че бебетата стават с любов.

# 743
Здравейте момичета, нова съм в темата, но мнооооого отдавна ви чета. Бързам, бързам да споделя нещо с вас и дано ми помогнете. Днес сутринта направих тест, но не с първата урина - Шуър чек. Окоро 4-тата минута се появил едва забележима, като казвам едва забележима на стайна светлина не се вижда, а като погледнах теста на слънчева светлина се виждаше едва едва втората чертичка. Възможно ли е това да е бременност. Малко подробности - цикъла ми е нередовен - 30-32 дневен. Последно ми дойде М на 11.02. и трябваше да ми дойде на 13.03. Овулацията по мои изчисления ми е късна.... Praynig Praynig PraynigКакво мислите....

# 744
Clear view не съм ги ползвала . Аз предполагам ,че причината е в това ,че слагат по-малко реагент , за да избегнат появата на втора черта при отрицателен тест ... На Blue Dream са много наситени  - чак се размават . Яд ме е ,че не снимах миналия месец ... Днес ми е ден 14 от 29-30 дневен цикъл - бива довечера ако не наситена, то поне бледа тестова черта да се появи  Praynig ...

Соня , ако си отчела втората черта преди 10-тата минута , значи има всички шансове да си бременна.
Шуър чек са много точни. При първата бременост го направих следобед и имах две ярки наситени черти. Ако си с по-дълъг цикъл , може оплождането да е станало по-късно и за това още да не са се вдигнали много нивата на ЧХГ . Изчакай още ден два и повтори теста. Стискам палци за Благовещение да има Блага вест Simple Smile

# 745
соня-82, пробвай с Престо, би трябвало чертата да е по-видима, ако си бременна. Другия вариант ти е кръвен тест.

# 746
Ох , много се надявам, преди 3 дни правих Престо и беше отрицателен.....а кръвен тест ъв всеки град ли може да се прави и как става...

# 747
# 748
Ох , много се надявам, преди 3 дни правих Престо и беше отрицателен.....а кръвен тест ъв всеки град ли може да се прави и как става...
Кръвния тест наистина е най-точен. Отиваш в която и да е лаборатория, казваш че искаш да си направиш кръвен тест за бременност , вземат ти кръв от вената и след два часа разбираш какъв е резултатКЪСМЕТ
П.П. Кръвния тест изследва нивата на хормона hHG който при бременност се покачва много бързо и в първия триместър се удвоява на всеки 48-72 часа

Общи условия

Активация на акаунт