Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 480
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте мили дами
Надежда искрено се радвам за резултатите,пожелавам ти скоро да видиш най -хубавото  EFP
Мария относно купуването,аз съм доста суеверна за повечето неща,което може би е грешка донякъде,но аз също смятам че ако няма кой да ти помага или финансови затруднения е по-добре да се купува постепенно.Например моята приятелка която чакаме да роди е сама тук,само ние с мъжа ми сме и нейния мъж като влезе да ражда няма кой да купува така че няма начин,а и смятам че това удоволствие трябва да не го предоставяме дори и най-близките (имам предвид майка,сестра).Според мен това си върви ръка за ръка с най-прекрасното нещо да видиш  EFP и всичко останало  Hug
Чакам още хубави новини от вас момичета,от вашата радост се зареждам положително и се обеждавам все повече и повече че чудесата се случват постепенно на всяка от нас  Hug Hug Hug

# 721
РАДОСТЧЕ предния ти пост-разказ все едно аз съм го писала!На колко години си ако не е тайна и правила ли си си някакви изследвания?На колко е по-голямото ти дете т.е каква ще бъде евентуално разликата им ако забременееш скоро -което ти пожелавам от сърце?

# 722
Радостче добре дошла стискам палци това което искаш да се случи най-скоро  Hug
Мария финансите никога не стигат,и едва ли някога ще са достатъчни особено като гледам на къде отива държавата,мисля че е по-важно желанието и здравето.Парите не винаги са определящ фактор,колко семейства имат толкова много пари ,а не могат за съжаление да изпитат удоволствието да бъдат родители.Дай Боже да са живи и здрави това семейство и аз също ще се моля за тях  Praynig
Относно тестовете за ову никога не съм си правила ,но другите момичета са компетентни и ще ти помогнат  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 723
Radostche аз ползвах clear ovu, но контролната линия беше тооолковаа бледа...... а пък и тест линията винаги много бледа, но пък си имах О. През цялото време се чудих дали въобще работят тези тестове Shocked
Аника_Б браво на малкия ти мъж всe така да расте  bouquet стискам палци да ставате все по- добре и двамата  Heart Eyes
maria_84 хич не обичам да оставям нещата за съвсем накрая така че съм "ЗА" за купуването на неща за бебето предварително. Хем по- леко за джоба когато го правиш не наведнъж, хем си доставяш удоволствието от пазаруването през цялата бременост  Wink

Хора днес от 09:00 та до преди малко бях на една работна среща и мога да ви кажа, че след този ден почнах да разбирам италиански  Crazy При условие, че никога не съм учила този език на края на срещата човекът ми говори на италиански и още преди преводачката да е започнала да превежда аз отговарям yes, yes but............  Laughing

# 724
РАДОСТЧЕ предния ти пост-разказ все едно аз съм го писала!На колко години си ако не е тайна и правила ли си си някакви изследвания?На колко е по-голямото ти дете т.е каква ще бъде евентуално разликата им ако забременееш скоро -което ти пожелавам от сърце?
Не е никаква тайна . На 30 години съм . За първи път забременях 5 месеца преди да стана на 26. Синът ми навърши 4 години през февруари месец ( виж лентичката ) . Аз и брат ми имаме 5 години разлика и така съм си представяла да се случи и с моите деца . За това и започнахме бебеправенето от началото на тази година . Някак си след първото забременяане с Вики се надявах и този път да стане бързо ( да не кажа от раз ) . Но за сега няма успех . Имам една диагноза аднексит преди мноооого години ( поне 10 вече) , от която  си имам една хронична болка в левия яйчник . Обажда се от време на време. Един месец я имам - после изчезва , пак се появява . От както се появи си мислех ,че ще ми създаде проблем още при първото забременяване , но както казах то стана неочаквано бързо . През цялата бременост нямаше и помен от болката , която се възобнови непосредствено след раждането . Сега е третия цикъл , в който опитваме и то доста активно . Разочарованието ми беше много голямо и двата пъти  . Знам ,че 2 месеца е нищо на фона на всички дълго бебеправещи , но всички тук познават топката в стомаха , когато М дойде след поредния цикъл ... Още повече , че и двата пъти цикъла ми закъсня с ден два от нормалното ... Да не говорим ,че предния месец имах и симтоми на имплантация ( болки и силни пробождания на 7-мия ден след предполагаемото ову ... Не знам може и да е от пренавиването и четенето , но просто не знам как да не мисля за това ... Ако някой има рецепта - моля да я сподели Simple Smile
Изследвания никакви не съм правила - да не ви казвам от кога не съм ходила на лекар , че е за срам  Embarassed

rendence, а с помощта на лекар ли разбра ,че имаш О ? Гледам снимки на положителни тестове а О и виждам ,че ги смятат за положителни и при малко по-бледа тестова линия в сравнение с контролната .  

Миналия месец ползвах една марка Blue Dream - чертите бяха малко размазани , но съвсем ясно ми стана кога теста стана + . С тия Oview  не мога да е оправя ... Да видим утре какъв ще е резултатът , така или иначе съм ги купила. Ако не се получи и този мсец ,май няма да ги купувам повече . Ще карам май по метода през ден до 1 седмица преди да ми дойде Wink

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 20:02 от Radostche

# 725
Radostche не. С мерене на базална температура. Сутринта, в която температурата се вдигна като станах имах и доста цервикална слуз пък и си я усетих много ясно Peace

# 726
Радостче, и при мен са бледи чертите на овю, не се тревожи, предполагам че просто са си такива тестовете. Изчакай да станат еднакво наситени, тогава тестът е + Единия месец бях започнала опаковката след овулацията (не знаех, че е толкова рано), и бяха почти еднакво наситени (макар и бледи), след което следващите 2 дни тестовата черта избледняваше на фона на контролната и накрая стана незабележима. Предполагам, че в дните преди О. става постепенно по-наситена.
Мария, никого не съдя, не случайно съм използвала първо лице в поста си  Wink Отговорила съм как бих постъпила аз, ако се намирах в такава ситуация. Разбира се, че всеки има правото да реши как да постъпи и дали и кога да има 1,2,3... деца. А когато бебето вече е напът дори няма какво да се коментира. Стискам палци на познатите ти да намерят някакъв вариант и да се променят нещата към по-добро за вбъдеще  Peace

П.С. За тестовете забравих да кажа, че аз пък от Blue dream не съм доволна. От 6 теста в опаковката, мисля че имах 4-5 положителни, което няма как да стане  Wink Но може и аз на такава партида да съм попаднала, не знам.

# 727
Чудя се и аз дали да не се хващам за термометъра . С тестовете ми се стори по-лесно някакси ... Не знам може би ще почна да чертая и графики на БТ ...

Днес е втория ден , в който правя . Започнах на 12-тия (вчера ) . Определено втора черта не се появи . Днес 13-ти я виждам с много фантазия .  Аз се чудех дали постепенни се насища в поредните дни преди О или изведниж става + . При Blue dream определно се насищаше всеки ден докато станаха еднакви

# 728
# 729
По може би вече приключилата тема искам да кажа, че човек трябва да мисли , за това, което иска, за да го привлича към себе си. Аника хубаво каза, когато човек живее с мисълта, че ще има бебе и ЖИВЕЕ ТАКА ВСЕ ЕДНО ВЕЧЕ ГО ИМА : купува дрешки, взема мерки за легло и т.н, то нещата се случват по-лесно или поне, по положително се чувства човек, купил една бебешка дрешка.
За финансите... ние сме в тази графа. Знам, че родителите ни никога няма да ни оставят и винаги биха помогнали, но ФИНАНСИТЕ са главната част да не си даваме много зор, в смисъл каквото стане, даваме го по-леко и с любов. Моя човек много иска дете, но не иска то да страда. Аз пък съм големият оптимист и човек, който обича да рискува, не смятам, че едно дете щом е много обичано и с по-малко пари е по-НЕЩАСТНО от едно богато дете, чието внимание трябва да се купува !
Добре дошли на новите като мен Simple Smile    smile3501 smile3501
Късмет на всички с бебеправенето  luvbed
Аз все още нямам симтопми , че ще ми идва, което е супер очуждващо, защото както бях казала гърдите ми стават катооо силиконови- хахах е прекалих.. И съм много подута, както имам по някой друг спазъм в корема, а сега нищо.. Чудя се дали мога на 20-ти да не очаквам, дали е от смяната на сезона от времето. Хем искам, да вярвам, хем си казвам не го мисли и хем... и т.н Simple Smile

Браво на Надежда за хламидията, да изчезне напълно !
  newsm44

# 730
Ехо добър вечер
Радостче добре дошла при нас  Hug Hug

Надежда  Hug Hug Hug

# 731
Добър вечер  Grinning
Добре дошли на новите момичета и никакво задържане в темата , скоро всички към отчетни  Hug
Момичета чудех се , как е по-добре за бебеправенето - всяка вечер или през вечер ?
Какво мислите ?

# 732
Niq_23  на мен гинеколожката ми беше казала ,аз мисля писах, а и вече ми изхвръква от главата ,но по спомен от 10 ден от цикъла 2/3/дни подред после през ден Naughty

# 733
И аз си мислех , че през ден е достатъчно , мерси maria_84  Hug

# 734
Niq_23,ето една хубава статия по темата

http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

Общи условия

Активация на акаунт