Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Джози, Веси, честити бебчета! Да са ви живи и здрави малките слънчица и много да ви радват!   bouquet  bouquet  bouquet

Поспаланчо, радвам се, че сте се справили с левкоцитите.  Hug

Ние днес местихме офиса и не ми остана време да ви погледна през деня, надявам се утре да имам свободно време и да разгледам албумчето. Приятна и бебеносна вечер от мен! Hug

# 226
  • гр.В.Търново при моя любим
Иси, как си ти? Как е бебока?.

Добре сме Hug мъчим се да качим килограми,че не е много розово положението и бебчо е много малък за седмиците си,но иначе здраво рита и баща му нали е един от най запалените футболни запалянковци много му се радва ....щял да го прави втори Бербатов Mr. Green

Благодаря ти ,че се интересуваш Hug Hug HugОт сърце пожелавам на всички ви скоро да видите заветните 2 чертички и да усетите и вие ритничетата на вашите бебчета Praynig babydust7 babydust7 babydust7

# 227
Честито  bouquet  bouquet на мама Джози и мама Веси-да са живи и здрави бебовците и щастливи,весели и с много,много късмет newsm04 newsm04 newsm81 newsm81

# 228
АМА всички сте хубави бре моми!!!ПЛОДЧЕ такъв си бонбон!Изглеждаш много мъничка !!АНИКА а ти имаш прекрасна коса и очи!!!А каква невероятна булка си била....а мъжът ти толкова силичи че те обича че.... Hug Hug HugСИГМА ти си отракана мадама!личи си от 5 километра!и това сладкото мишоче дето си го гушнала... Heart Eyes
никът пък на ПЛАНА звучи мощно пък тя една фина фина...сладурана!
НЕЗЕМНА много си секси!И ПУППАФ И тя !ДИАНАСТИЛ страхотна булка!!!!!Има и много снимки на които не пише кои са?Има една синеока хубавица която е страхотна!!!!!И още една красива булка която хвърля нещо от една чинийка ама коя е....?
Тепърва още ще гледам и аз ще кача ама още мисля коя да е снимката!
ЕХОЛАЛИЯ ТИ СИ ГОТОВА ЗА МОДЕЛ! Hug
Моля ви кажете ми тази тъпа графика до каго ще продължава да дава само до 6-ти??????

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 20:52 от БЛИЗНАЧЕ

# 229
Привет и от мен Hug
Влизам специално да честитя на Джоузи синята радост,много здраве и щастливо детство му желая на малкия Радослав Hug
Весе,честита Ванеса и на теб  bouquet
Меци,прекрасна булка си,неотразима и слънчева,поздравления  bouquet
ИСИ,дано бебко се постресне и качи някое друго грамче,,за да не тревожи мама,не се притеснявай всичко ще бъде наред Hugи ние вървим за сега по-малки,но доктора каза че не е тревожно,има и едри и по-дребни бебоци!
Ивапче,следващият месец ще бъде ваш Hug
На всички нечакащи им желая късмет Hug
За всички ви по една огромна Hug Hug

# 230
Eхаааааааааа браво на мами  Джози и на Весето,честити ви син и дъщеря мили мои много да ви радват бебетата
Меци страхотна си Hug Hug
Близначе благодаря Hug Hug
Иси всичко ще е наред Hug Hug

# 231

[/quote]
 Praynig babydust7 babydust7 babydust7
[/quote]
 newsm79 newsm79 newsm79
Ехе здравейте всичкии!Аз от 3ти март съм без компютър-ама колко само сте изписали за тези 3 дни само!
ЧЕСТИТА НОВА ТЕМИЧКА !
Честито на Джози и Васето! Безкрайно щастие с малките сладурчовци!
Честито и на красивата булка-много семейно щастие и скоро  preggo
Апък аз само дето се каних 3те дни около О  luvbed никаква не я свърших-така,че този месец ще съм от чакащите,а на всички който не чакат  newsm20 Flowers Four Leaf Clover
И ако може някой и на мен да прати паролка и ник да ви  видя а и аз да кача няколко снимчици?

# 232
Честити рожби на jozyy и vesetO, да са им живи и здрави, буйни и щастливи бебчовци  Hug
  smile3525 newsm51  Честито!!!!!!  Hug Hug Hug

Аз да се похваля пак съм с лекаа  Rolling Eyes Толко палчета се стискаха за мен и пак изпуснахме скорпиончето,нооо борбата продължава Heart Eyes
Лека вечерр Hug Hug

# 233
Абе милички мои защо толкова се притеснявате за мен !!!!!!!!Непрекъснато получавам на електронната си поща съобщения от вас и направо се чувствам вече неудобно!!!!! Embarassed Embarassed EmbarassedАми сега?Обещавам заради всички вас и заради вашата загриженост и помощ пак да пиша по-честичко!Много сте мили !Направо ви обичам!Аз съм толкова обнадеждена че изобщо се случи чудото!Вече вярвам повече и вие като ме надъхвате вярвам още повече!Искам да кажа на новодошлите момичета че тук НИКОГА няма да останат без подкрепа!
ДЖОЗИНЦЕ честит РАДОСЛАВ миличка!!!!ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МНОГО ПОСЛУШНО БЕБЕНЦЕ!!!!!
ВЕСЕТО честита ти розова радост!!!!Много здраве ви пожелавам и на двечките и скорошно възстановяване!
КАТУОЛК ти си наред!Стискаме най-силните палци!

# 234
  • до едно тепе
Алееекс ами просто е Щот и ние те обичаме Mr. Green
Опаа как ме удари лигата не е истина просто
 Hug
И да не съм извън темата добре дошли на новодошлите,ако не съм го писала,че тия дни чавка ми е изпила акъла Crazy

# 235
Иве Пъ, "само секса" хич не е малко и зле, нали?  Wink Този месец секс, другия - точка, ама не на секса  Mr. Green Hug

Иси, ама как да е розово положението, като бебчо е ТОЙGrinning
Шегата настрана, надявам се да си наваксате в оставащите 16 седмици, а щом бебчо рита яката, значи е борбен и всичко ще е наред  Heart Eyes

Близначе, нещо не правиш както трябва по графиката. Преди малко разцъках подфорума за графики в Зачатие, всичко изглежда наред, момичетата си имат данни и за днес, и за след 2 седмици (някои си вписват датата на нечаканата М.)

Аз пък се дразня, че тикъра на лентичката ми не върви - тия балони си стоят там, където бяха ковнати в началото и само ми закриват гледката към кафенцата  Rolling Eyes Барем дните намалявааааааат  Mr. Green

# 236
Е добре де ПОСПАЛАНЧО и аз ви обичам ама то ми става страшно неудобно вече!Отварям си пощата аз и оттам хвърчат лични съобщения от бг мама!!!!!!!И аз направо....не знам вече! Hug Hug Hug
КАФЕНЦЕ спамят ама са толкова сладки!!!!Аз пусто като не мога да се престраша че много шпиони навсякъде Mr. Green Mr. Green Mr. Green
МОЛИНЦЕ пак ли лека бре!АМАН ОТ ТУЙ ЧУДО ГАДНО!а дано е за последно вече!!!!! Hug
jiorjita ПРОДЪЛЖАВАМЕ СМЕЛО НАПРЕД!ПРОЛЕТ ИДВА! Hug

# 237
Добре КАФЕНЦЕ отивам и копирам адреса на графиката във профила си в поленцето поставям и така и пак не става-пфу пък така исках да виждате всички ....ще си я гледам само аз-егати!

# 238
  • до едно тепе
Алекс града ви е страхотен.Аз много обичам да идвам за по 3-4 дена на гости,ама някои обичаи са ми меко казано странни Flutter Може би защото живея в голям град и мога да изляза без да срещна познати newsm78
Между другото това е единственото място където пролетно време се чувствам добре-сенната ми хрема значително се подобрява като дойда Whistling

# 239
  • В къщурката на хълма на феите
точно влетявям в темата да се похваля и гледам то имало и още за хвалби!

първо да кажа честито на двете ни мамчета, да им пожелая дълги години здраве, късмет и любов, малките слънца вечно да огряват душите им и да превърнат дните от делници в празници!!  bouquet  bouquet  bouquet

сега да се похваля - днес Меци стана леля!! пак!! малката ни племеница Екатериниди се роди на обяд с мерки 3550гр. и 51см.!! и просто думи нямам да ви опиша колко съм щастлива

п.с. а пък ме няма в албумчето за което сте говорили цял ден, щото изоообщо ама изобщо не знам за кво става дума, малко съм като ударена от самолет, та ако може някой да даде 1-2 жокера с ЛС да се ориентирам за какво става дума Blush  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт