Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник мили дами  bouquet  bouquet
Мечконче,Поли съжалявам за лелките дано да е запоследно този месец Hug :hu
Меци честита ти племенница ,да ви е жива и здрава Hug Hug

# 256
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!!!!!!СИЛНИ СМЕ И ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА!!!!  bouquet  bouquet  bouquet smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm03

# 257
  • Северозапада
Не ти желая да си светлина.
Не ти желая да си нежно цвете.
Достатъчно е все да си Жена,
А тя е обобщение на двете!

Жената е желания, копнеж,
Жената е трептене и наслада,
Жената все е цел и е стремеж,
Жената е безкрайна изненада!

Разсипвай неугасващи звезди.
На птицата цели се във летежа.
Постигай съкровените мечти
И битието си с любов подреждай!

Във храма си - от земен благослов,
Напук на всички писани закони,
Жените са единствено - любов,
Жените са най-свидните икони

# 258
Честит празнник,мили момичета!
Много обич и топлина в душата!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
Добро утро и ...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ! Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!Съхранете женствеността и лъчезарието си! Обичайте и бъдете обичани!

# 260
  • Sydney
Честит празник на всички Simple Smile   bouquet
за мен това е празник особено на "майката", за това пожелавам на всички да станат такива Simple Smile
лек ден и много  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 261
Здравейте, мили момичета и честит празник!
не съм влизала, но то моето не е за разправяне пак...
мъжът ми се възстановява от операцията на варикоцеле- доста бавно, вчера, седми ден след операцията му свалиха конците0- раната е грозна, синините са огромни...оттекъл е  и тн. Но кацаров казва, че няма място за притеснение. точно реших да му повярвам и вчера, докато пътувах към работата, мама ми звънна за ми каже, че татко е получил инсулт- обърнах колата и потеглих към тях. линейка не дойде 50 мин и накра ясъс зет ми го закарахме . цял ден прекарахме в пирогов- той и сега е там, приеха го в кардиология....но не му дават никакви лекарства ,дори система няма!!!! не знам просто...а една ужасно тъпа лекарка вчера казала на мама, че имали съмнения за метастази в мозъка- той беше опериран от рак преди около три месеца...майка ми направо полудя! Sad аз точно в този момент не бях там, защото оправях едни документи в съседната сграда- иначе тая лекарка щеше да си изпати...как може такива нетактични създания!!!! #2gunfire #2gunfireдо късния следобед бяхме все на тръни. после му направиха скенер, който не показа метастази. днес чакаме още изследвания, но съм на работа....
е това е...затова ме няма тука...не е за хубаво, за съжаление... Sad

# 262
  • При моето слънце
Ети, силно  Hug. Дано всичко се оправи  Praynig

# 263
Честит празник, мили дами! Бъдете винаги усмихнати и позитивни!

Честито на г-жа Кънчева! Дълъг и щастлив семеен живот и още другата седмица да получите най-важния сватбен подарък!  Hug   bouquet
Честити бебчета на Джози и Весито! Да растат усмихнати и да радват много мама и тате!
Eti, миличка, съжалявам за тревогите които преживяваш! Ти си силна и борбена, сигурна съм , че и баща ти е силен човек и ще се възстанови напълно!   Praynig Hug

# 264
Ети, съжалявам, мила! Hug Hug Hug Хубавото е, че няма метастази! Praynig Дано скоро се възстанови и да си го приберете вкъщи, че тия болници и лекари #2gunfire ooooh!
Много силно те гушкам и ти желая бързо възстановяване на мъжа ти и скорошен успех на бебешкия фронт, който да постави началото на един много по-сетъл период във Вашия живот!!! Praynig Hug

# 265
  • Варна
Ети, миличка, силна прегръдка за теб spoko
Много неща са ти се струпали на главата, дано скоро татко ти да оздравее напълно, радвам се за резултата от скенера, дано и следващите изследвания го потвърдят Praynig И за мъжа ти стискам палци да оздравява и всичко лошо да остане зад вас Flowers Four Leaf Clover

# 266
  • Варна
Честит празник и от мен   bouquet  bouquet  bouquet!
Мецани, честита племеница   bouquet. Да е жива и здрава  Hug.
Иси, дано бебчо навакса с растежа и всичко да е наред докрая. Ти си почивай и похапвай повечко  Hug.
Ети, много съжалявам  Hug. Бързо възстановяване на мъжа ти и татко ти  Praynig.
Съни, също не казваш как си, как е беб?

# 267
Момичета, току що зълва ми роди второто си момиченце.  Party Flutter Михаела - 3600гр. 52 см.  Heart Eyes

Eто и почерпка от мен:

# 268
Момичета, току що зълва ми роди второто си момиченце.  Party Flutter Михаела - 3600гр. 52 см.  Heart Eyes

Eто и почерпка от мен:

Честито-жива и здрава да е малката принцеса!Много радости да ви носи!
И ВЕЧЕ СИГУРНО ЩЕ ЧАКАТ ТЕБ!

# 269
АНИКА честита ви розова радост!!!!Много се радвам за хубавите неща които започнаха да се случват на вашето семейство!ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ! Hug
ЕТИНКА и оттук ти желая кураж да преодолееш трудните моменти! Hug
МЕЦИ честита племенничка!  bouquet
ПЛОДЧЕ как си? Hug
МЕСЕЧИНКЕ Hug права си !

Общи условия

Активация на акаунт