Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Мария дай боже, айде да ти е на късмет със положителен тест, и да  ни зарадваш.Момичета аз пожелавам следващата щастливка със положителн тест да повлече крака и на бързо да излезем от темата..... Praynig Hug Praynig

# 646
  • В къщурката на хълма на феите
здравейте! Simple Smile

по закона на мърфи като току-що завърнала се от отпуска имам работа за целия китайски народ Mr. Green , затова влизам чак сега, за да ви кажа, че и този месец не е нашия Simple Smile благодаря ви за подкрепата, която ми оказахте, оценявам го Hug сега искам да ви помоля да не се напише тук нито една утешителна прегръдка или съжаление за мен, ще изчакам кротичко лелката да дойде и да замине, а след това ще продължим борбата с нови сили, цунчета за всички Hug Hug

# 647
Момичета, да ви споделя нещо забавно  Mr. Green Не ми е нещо удобен офисният стол и понеже е пълно с празни стаи и неупотребявани столчета, направих един тур в търсене на нов такъв. В едно от помещението, където преди се намираше денонощният контакт център, почувствах внезапен прилив на симпатии към столче, набито самотно в ъгъла. Яхнах го, за да го изтествам, хареса ми и помолих колега да ми го извлече навън...Изведнъж присъстващите се покашляха и казаха, че ето точно този стол си имал история - през последните години, която и колежка да седнела на него, забременявала  Party А дано, дет се вика  Praynig Praynig Praynig

# 648
Здравейте сладурки
Роса Линда а дано де Praynig Praynig
Аника стискаме палци Hug Hug
Бени честит ти рожденник ,много да те слуша  bouquet  bouquet
Месечинка Hug Hug
Сигма и аз така си мисля ,че само аз ще остана тук  Hug Hug

# 649
Месечинка виторога, Смуси, maria_84, A_vagabоnd, SIMONA_S, SlunchoO, ALEXIADATA, Ема-Мария, pospalancho, Карри, Pisan@, atadar, jackobiana, Аника_Б, benitabeni, toni_St, rendence, Мецани и всички останали - благодаря ви за ВЪЛШЕБНИТЕ палчета и милите пожелания  Hug Hug Hug 
Пиша в розово, защото ALEXIADATA се оказа права - с розови гащи сме. Бебка е добре и вече е 360гр. Всичко си отговаря на седмиците, даже с 2 дена напред  Heart Eyes Добре я огледа Марков и сега съм спокойна Simple Smile Не успяхме да направим запис, тъй като беше с гръб, но успя да направи добър кадър на муцунката и сега си я имаме  Heart Eyes
Сега поръсвам обилно със силно заразен розов бебешки прашец  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 650
Взимам си от прашеца , мнооогоооооо  Hug

# 651
Хайде и аз пак  Party че ще скалдирам записи  Hug

# 652
  • Живее на Луната
Пускам прахосмукачката под розовия прашец и дано ми е на късмет че НЕ чакам тези дни.

Добре че поне времето се пооправя, и на мен зимата ми носи много депресибно настроение...

# 653
Ето Роса Линда сега е твоят шанс а дано  Praynig fingerscrossed
 Hug Hug Hug на всички

# 654
  • до едно тепе
Здравейте сладурани.
Розов прашееец търкул в него.Ехолалия честити розови гащета. newsm51
Сигмичка я без такива мисли моля  love001
Аз днес не знам къде се намирам направо.Толкова съм уморена от миналата седмица,че на обяд си дигнах гълъбите от работа и си дремнах 2 часа вкъщи Embarassed
И кръвожадното чудовище никакво го няма.Не,че не му се е случвало и преди да закъснее,ама нали затова пия тъпия Дуфастон Thinking
 fingerscrossed за нуждаещите се.
 Hug ви всичките и ви желая лека и бебеносна вечер.

# 655
echolalia ЧЕСТИТИ РОЗОВИ ГАЩЕТА Laughing Hug Laughing

# 656

Сега поръсвам обилно със силно заразен розов бебешки прашец  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Ехо.страхотни новини  Hug! И аз си те представях с момиченце  Mr. Green

Мария, възможно е да си имала т. нар. химическа бременност. Не знам и аз дали лекар може да види бебе в тръбата... Hug

Аз днес прекарах целия ден в офиса и някак си се чувствам много добре, друго е като има работа човек и не мисли само за глупости  Mr. Green
С мъжо вчера не се помирихме, даже сутринта сам си е изгладил всички ризи за командировката  Joy. Ама аз снощи така бях набрала, като черна станция повтарях едно и също, а той ми се подмазваше, че явно не му се гладеше  и понеже не ме отразяваше реших да се развикам че да се впечатли от мен  Blush Е, впечатли се- скарахме се  Mr. Green
Не знам луда ли съм или сега полудявам, ама като станах и видях простора празен ми стана толкова смешно, а вчера бях така ядосана....  Joy

# 657
  • София
Ехо, честити гащи и от мен и все така да носиш добри новини от прегледите  Praynig

Аз да си призная - сутринта си направих тест и си имам  EFP. Не смея още да се зарадвам, малко ми е свито под лъжичката  Wink

Пожелавам приятна вечер на всички, стискам ви палци и ви прегръщам  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 658
Здравейте момичета!
Ехолалия, честити розови гащи! Все така добре да расте госпожицата!
jackobiana, тихичко честито! Всичко да е наред и след 9 месеца едно сладко бебче!

# 659
Честито jackobiana , страхотна новина  Hug

На мен ми е 7-ми ден на мц и взех да се чудя дали вече да започвам да "тормозя" половинката  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт