Абдоминопластика на корем

• 43 836
  • 41
  •   1
Отговори
Здравейте мами!
Имам проблем който от известо време се чудя как да оправя
Преди близо 2 години родих имах много голям корем при моя ръст 162см направо щеше да ми се пръсне корема!
Сега след 1г и 7месеца кожата ми е увиснала и все още имам коремче,една приятелка която е аптекарка ми каза че това се казвало "мантия" било натрупване докато сум била бременна защото преди да забремененя бях много слаба.А сега съм с 10кг отгоре и развиснало коремче със стрии...... хаиде стриите ги преживях но не мога да изкарам още едно лято прикривайки корема си като седна..... искам ми се да си направя операция!
молбата ми е да ми препоръчате пластичен хирург в Пловдив!
Но преди да отида натам спазвам хранителен режим за да мога да смъкна някой килограм и Май месец мисля да отида при хирург  Sad
Ще съм балгодарна на няколко съвета   bouquet  Praynig

# 1
  • Бургас
Не мога да ти препопоръчам хирург , но е добре да си направиш консултацията сега.Май месец не е много удачно .Такива процедури е хубаво да се правят зимата или есента .Ще имаш най малко месец възстановяване.Ще трябва да носиш някакъв колан поне месец .
Имам приятелка която е добре запозната и от нея знам.

# 2
По време на 1-та си бременност ка4их около 30 кг,висока съм 166 и преди това бях около 52кг и въпреки вси4ките кг не бях толкова дебела,колкото изглеждах бременна с близнаци.Родих голямо бебе и след възтановяване корема ,а по-скоро кожата която остана беше ужасяваща.Не съм пестила пари от мазила,масла и всичко за което се сетиш,но ефек нямаше.След 2-то раждане предприех проучване на хирурзи за моя проблем,а освен това от големия корем бях получила и пъпна херния.Не можех да гледам.Аз съм от Варна и понеже в града има няколко хирурзи опитах първо тук.Не искам да споменавам имена,но никой не ми вдъхна доверие.Не спрях до тук и се грабнах до София при един широко рекламиран хирург, но след обявената цена щяха да падна.Съвсем слу4айно нау4их 4е във Варна идва хирург от София и след направена консултация уговорих дата за операция.Сега 2 години след това мога спокойно да кажа ,4е направих най-добрия избор за себе си и моето саму4увствие.Ако искаш пове4е информация ,а дори и снимки ми пиши на ли4ни.

# 3
...наистина е добре за процедурата да се направи в хладен период,но пролетта също е подходяща.Носи се стягащ колан или корсет,за да може кожата да прилепне доре към коремната стена.Носи се месец.

# 4
Първо трябва да свалиш излишните кг и тогава се подлагай на операция, иначе ще се обезсмисли

# 5
  • Варна
Съвсем слу4айно нау4их 4е във Варна идва хирург от София и след направена консултация уговорих дата за операция.Сега 2 години след това мога спокойно да кажа ,4е направих най-добрия избор за себе си и моето саму4увствие.Ако искаш пове4е информация ,а дори и снимки ми пиши на ли4ни.

Аз се интересувам живо от информацията, която имаш. Simple Smile Имам същия проблем, бях 50 кг., качих 28 кг. с втората си бременност, свалих ги, но ми се получи диастаза на коремните мускули и пъпна херния. Смятам да се подложа на такава операция, но, живот и здраве, планирам още едно дете след 2-3 години, и тогава. Но ми се иска да съм подготвена. Peace Има ли големи белези и къде са? Нов пъп ли правят или пробират по някакъв начин стария?

# 6
iviviv, и мен ме интересува всякакво подробно инфо.
Ако не ти се пише тук, дай на лични.

# 7
Съветвам да се подходи към тази процедура спокойно и добре премислено.Разреза е от кокъл до кокъл и се прави преместване на пъп.На мен ми прибраха и мускулите.Разреза е ниско и се скрива от бельото.Сега след 2 год. се забелязва слабо.

# 8
 Това клипче  предсавлява самата манипулация...

http://www.youtube.com/watch?v=fYl_5Mb69nE

# 9
Аз също се интересувам и бих се развала на малко повече инфо (може и лични). Само с абдоминопластика ли се занимава въпросния хирург или?

# 10
Записвам се да следя темата.

И моята кожа е малко отпусната след две раждания,планувам след 2,3 годни да имам оше едно дете,и предполагам тогава вече ще имам нужда да се оперирам,за това ще съм благодарна на всякаква информация по въпроса,ако някое момиче има желание нека пусне снимки,мисля че ще е много полезно за всички.

# 11
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
oo, ужас ...

мисля, че като отслабнеш голяма част от това, което не харесваш ще се прибере ... освен това, според мен,  ти е още рано .... почакай да минат поне три години, след като си отслабнала и ходиш на фитнес, примерно ...

# 12
аз качих два пъти по 40 килограма, и двата пъти ги свалям, наистина изглеждах зле, но откакто ми остават само 4 килограма да сваля, вече почти нямам такъв корем...смятам , че с повече упражнения съвсем ще се прибере ... пробвай преди да се подложиш на този ужас

# 13
При Абдоминопластика се премахва излишната кожа,която не можеш да прибереш дори и да не излизаш от фитнеса

# 14
да, но кожата се свива, когато мазнините подкожни изчезнат ... и мускулите се стегнат

Общи условия

Активация на акаунт