Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 953
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мен ми е много интересно дали по някакъв начин Харун ще разбере за Едже или тя сама ще му каже. newsm78

Аз мисля, че Едже сама ще  каже на Харун и затова отива в дома му, но ми е интересно Едже откъде разбира, че Бату е отвлякъл Еда и Ямур.
Може да и е загатнал....нещо/Бату/ или тя /Едже/ да му е звъняла...звъняла и вече разяждана от съмнения да е отишла при Хубавелко и всичко да му разкаже.Разкаяна...тя няма какво да губи.
Изморена е от действията на Бату . Ще иска опрощение от Харун.А и Ямурчето е в опасност....Тя обича това дете.Страхува се за него.

# 211
Мен ми е много интересно дали по някакъв начин Харун ще разбере за Едже или тя сама ще му каже. newsm78
Една информация свързана с Бату се предоставя на Харун и предизвиква голяма изненада… Това развитие го обърква толкова много, но и го зарадва… Защото вече в тази смъртоносна игра държи в ръцете си и един силен коз.
В резюмето е казано подвеждащо.Първоначално помислих ,че е информация от източник, но като го прочетох по - внимателно мисля ,че Едже сама му "представя"тази информация.Изненадата , я виждаме във фрагмента - бурната реакция на Харун.Ако Харун знаеше предварително според мен , нямаше да реагира така бурно и грубо спрямо Едже.

# 212
Може би тя ще му каже newsm78, той няма от къде да разбере, при положение, че за това знаят само Едже и Бату newsm78

Възможно е дори да му признае, че е премълчала появата на Еда на летището..
Може! Като е тръгнала да се разкайва, може и това да му каже newsm78 и дано да го направи Thinking

# 213
Може би тя ще му каже newsm78, той няма от къде да разбере, при положение, че за това знаят само Едже и Бату newsm78

Може! Като е тръгнала да се разкайва, може и това да му каже newsm78 и дано да го направи Thinking
Ама Вие май много се размечтахте!! hahaha hahaha hahaha hahaha
То ,че и пораснаха "ангелски крила"е истина, ама чак толкова .... newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy.
А пък и момента сега е много напрегнат , за да прави такива признания!!

# 214
  • София
Бату – ела! Хайде, ела!
Едже – какво е това място?
Бату – нашата къща! Трябваше да минат години, за да си върна бащината къщата.
Едже - Още нещо друго невъзвърнато остана ли, батко?
Бату – погубените ни животи!
Едже – спри вече, батко! Моля те, спри! И двамата да се отделим от този начин на живот и да заминем! Повече да не се нараняваме. Няма да мога да понеса повече да бъда наранявана.
Бату – не плачи, сестричке! Добре! Ще приключа тази война. Единствено заради теб. Ти да не се натъжаваш
...

...
Определено Едже е изморена от неговите действия.Става и вече страшно ...да е таен свидетел на -войната която води.....батко ooooh! ooooh! ooooh!
Усеща ,че е на предела на силите си.И психически и физически.
Отдавана бях заложила на нея....че ще мине в отбора на добрите.Дали обаче ще стане така само....времето ще покаже Thinking Thinking

# 215

То ,че и пораснаха "ангелски крила"е истина, ама чак толкова .... newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy.

Еее, Меги...нека си помечтаем преди епизода, че след това не се знае в какво състояние ще сме...  smile3502 smile3502 smile3502

# 216

smile3555 smile3555 smile3555 Наистина Меги, се размечтахме ooooh!, но знаем ли каква ще и е съдбата и дали ще има възможност друг път да го направи newsm78

# 217
  • София
Продължавам си с второстепенните герои.

Арас – Назан:
Арас – да питам нещо.
Назан – питай!
Арас – а-х, във връзка със сина ти има ли развитие?
Назан – Не-е.
Арас – в такъв случай, каквато събрана информация във връзка със сина си имаш, дай я на мен. На кое семейство е даден, кога е даден, всичко.
Назан – защо!?!
Арас – аз ще намеря синът ти. При последните обстоятелства, така ще е по-добре. А ти се успокой вече. (звъни се)… Ти си продължавай!  Аз ще видя.
(идва Харун и следва разговора за продажбата на фирмата), а след това:
Харун - ... Междувременно, приемам предложението ти. Ще си взема фирмата от теб обратно, колкото струва!
Назан – не вярвай на този мъж!
Арас – защо?... Попитах те, защо?... Защо ти треперят ръцете? А? Какво има в твоята информация? Какво знаеш, казвай!
Назан – нищо, нищо не знам.
Арас – семейството ми и мен добре познаваш! Знаеш за всичко преживяно! Сега, ще ми обясниш каквото има за миналото на семейството ми. Баща ми такова нещо можел ли е да предприеме? А? А, ако го беше направил, каква е причината за това?
Назан – неизвестни за теб неща няма. Бях близо до тях, но в една къща всичко което се случва, казва ли се?
Арас – остави ме сам. Казах, остави ме сам! Отивай оттатък!

# 218

...
Определено Едже е изморена от неговите действия.Става и вече страшно ...да е таен свидетел на -войната която води.....батко ooooh! ooooh! ooooh!
Усеща ,че е на предела на силите си.И психически и физически.
Отдавана бях заложила на нея....че ще мине в отбора на добрите.Дали обаче ще стане така само....времето ще покаже Thinking Thinking

Тя е изморена Боб, но явно баткото тепърва е загрял...

# 219
  • София

Цялата история с разкаянието на Едже е супер странна,да не кажа дори смешна  ooooh! ooooh! ooooh! Сътвори една камара гадости с удоволствие,замина за няколко дена далеч и сега изведнъж се връща и супер разкаяна,иска прошка наред-от Еда, от Харун  #Crazy #Crazy #Crazy Моли брат си да заминат и да оставят всичко,но не може да поправи сторените злини с едно разкаяние. Мисля си че отива при Харун да се видят лице в лице за да го моли да й прости,както направи с Еда,а и нали той по телефона я отряза.Тогава явно научава за отвличането и съвестта й проговаря,признава че Бату й е брат.Но все пак не одобрявам агресията на Харун,въпреки напрегнатия момент  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 220
Една информация свързана с Бату се предоставя на Харун и предизвиква голяма изненада… Това развитие го обърква толкова много, но и го зарадва… Защото вече в тази смъртоносна игра държи в ръцете си и един силен коз.
В резюмето е казано подвеждащо.Първоначално помислих ,че е информация от източник, но като го прочетох по - внимателно мисля ,че Едже сама му "представя"тази информация.Изненадата , я виждаме във фрагмента - бурната реакция на Харун.Ако Харун знаеше предварително според мен , нямаше да реагира така бурно и грубо спрямо Едже.

И аз съм против насилието, но грубото отношение на Харун спрямо Едже, според мен е продиктувано от това, че Едже 4 год. се е правила на "света вода ненапита" и е крила тази истина при положение, че знаеше, че Харун търси Кенан още след първото отвличане на Ямур.

# 221

Еее, Меги...нека си помечтаем преди епизода, че след това не се знае в какво състояние ще сме...  smile3502 smile3502 smile3502
Сега , ако кажете ,че и Бату ще му каже ,че е спал с Меца и тя е била "девица" ..... ....!! #Crazy Naughty Naughty
Ще ме убиете!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 222
  • Стара Загора

smile3555 smile3555 smile3555 Наистина Меги, се размечтахме ooooh!, но знаем ли каква ще и е съдбата и дали ще има възможност друг път да го направи newsm78

И в този ред на мечти и аз да допълня. Бату, умирайки, с изкривена усмивка казва на Харун, че Мелда го е преметнала за бебето и че тя е била само негова /т.е. на Бату/ и издъхва.  smile3532 smile3532 smile3532
Миленка, приеми и моите благодарности за преводите!  smile3525 smile3525 smile3525

# 223
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Без теб

Сърцето ми за теб скърби...
Всяка глътка въздух тежи...
В душата ми оставя следи
като огнени кървави дири...

Любовта можела да боли...
Така жестоко...Като рана...
Спомена за теб ме гори...
Но само той ми остана...

Но дори и ужасната рана
ми е скъпа,защото само така
те чувствам до мен сега,
имам нещо твое-макар и това...

Отсъствието ти е осезаемо...
Така съм объркан и осиротял...
Всяко чувство е нетрайно,
светът ми е празен...опустял...

Как ще продължа напред?!...
Да се науча да живея без теб?!...
Но как може да се случи това-
всичко ми напомня за теб сега...

Където да погледна-ти си там!
Изпълваш въздуха...небето...
Като нежен полъх на вятър,
мисълта за теб гали сърцето...

Без теб- времето е спряло...
Завладяла си ме изцяло...
За мен няма друг живот-
само с теб и твоята любов!...

# 224
  • Стара Загора
О, Меги, извинявай, мислим еднакво по едно и също време!

Общи условия

Активация на акаунт