Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 189
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Това сигурно е след като Еда удря Бату, не успяват да избягат от него. Затова са уплашени!
Според мен стреля в земята,затова са така изплашени  ooooh!

# 467
  • Русе
Благодаря Каламитси за прошката, аз вече ти казах преди няколко дни , ако има нещо за прошка ,сторено е , да остане в миналото.

Абе момичета кокичета , момчетата ги няма днес , поста на Каламитси ме подсети , вашата прошка къде е , толкова ли съм грешна аз горката , горки сълзи ще редя , искате Еда ли да изпреваря по рев. Аз държа на традициите , искам си прошката .
Кесарче, Харун памук ти е купил! Не плачи! Hug

# 468
# 469
  • Варна

Тази вратовръзка нещо не му е натъкмена както трябва..Или някой по време на снимките му я размества или незнам какво да си мисля ..... hahaha hahaha
аааа,кесарче пак не си била достатъчно дискретна... hahaha hahaha hahaha
поне му оправи вратовръзката,че да не бие на очи .... hahaha hahaha hahaha

нямаше време , бързаше за  снимки , докато го управя той бяга ,режисьора щял да вика , питаш ли ме мен с такъв мъж как да се оправя ?

# 470
  • София
Еда на някои от снимките е със залепена уста на други не  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 471
  • София
Едже толкова се успокоила,че чак спи   ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 472
  • Варна
Благодаря Каламитси за прошката, аз вече ти казах преди няколко дни , ако има нещо за прошка ,сторено е , да остане в миналото.

Абе момичета кокичета , момчетата ги няма днес , поста на Каламитси ме подсети , вашата прошка къде е , толкова ли съм грешна аз горката , горки сълзи ще редя , искате Еда ли да изпреваря по рев. Аз държа на традициите , искам си прошката .
Кесарче, Харун памук ти е купил! Не плачи! Hug
аз от него всичко бих приела , човещинкааааааааааа , всичко ще му дам , пак човещинкааааааааааааааа.

# 473
  • София
Харун какъв поглед има #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 474
Добро утро, съфорумци ! И хубав ден !  Hug

Благодаря на г-жа Броненосец, Милена и Рекси за преводите.

Както разбирам, Арас заминава да търси истината от майка си, значи той ще е извън голямата игра в драматичната нощ.
От друга страна, каква ли истина за произхода му ще излезе наяве  ? Rolling Eyes
Вече знаем, че майката е Назал, но кой е баща му ?
Защото един баща тръгва да се отказва от детето си, най-вече при съмнение, че е негов баща.
Така ли е и сега ? Заинтригуваха ме с Арас, дано не е само поредна димка на сценаристите.
Знаем как безславно прключиха нещата с Толга.

Още веднъж - хубав ден ! И хубав празник  !  Hug

Искал е да се откаже, защото се съмнява, че му е законен син! Атиджан е била бездетна, и Назан е забременяла! Може би от бащата на Арас, ама той не знае!Според мен, де! Има някаква тайна между Атиджан и Назан, свързана с арас! Нали Назан я рекетираше нещо, когато беше изгонена!

# 475
  • Варна
Едже толкова се успокоила,че чак спи   ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

даже го е завела в къщата на родителите им, може би наистина се е съгласила да бъде жертвен агнец , а и беше редно.

# 476
  • Русе

Ако наистина всичко му е казала, сигурно й е олекнало! Не вярвам Харун да я е млатил до приспиване.

# 477
То се видя,че Керем , колкото и години да минат ще си бъде все същия инфантил и няма да се промени. Това, което ме издразни е ,че си позволи да дърпа ухото на Ямур  ooooh! Баща й не си позволява да го прави , а тоя кретен  ooooh! ooooh! ooooh!
Дори да е било на шега , е малко глупаво. Еда не си е оставила детето там да му дърпа ушите и да го въвлича в простотиите си  ooooh!
И Тюркян вижда , как се държи вече порасналият й син и нищо не казва  Sick

Ами ураганче, от тази гледна точка, права е Ъшъл, като казва на Харун да не дава детето си на Еда.
Аз пък не разбирам каква стая на Еда и Ямур приготвя Джамил, като Еда си има дом, нали ни го показаха, там да отглежда детето си с бавачката, далеч от Гюлер.
И още - на Джамил не му ли обясни Еда, че ще стои до Харун.
Може би заради разговора с Харун  Rolling Eyes
Аман с тоя първосигнален човек. И пак ще го лъжат , този път за Ферда  Embarassed

Не ми се мисли какво ще остане от възпитанието на Ямур, ако е в дома на Гюлер,
макар първите пет години да си ги има вече. Hug

Подкрепям!

# 478
  • София
Психар  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 479
  • Варна

Едно поне е ясно, размяната е минала успешно...Дано само Бату стреля тук по колата на Харун...
и да стреля , няма да успее , Едже го дърпа

Общи условия

Активация на акаунт