Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 217
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
На една от снимките се виждат 2 гилзи във въздуха, когато стреля Бату. Явно се завързва престрелка между него и Харун. Възможно е, освен Еда  и Едже да пострада.

# 496
  • Русе
Благодаря на Мокси и Диди88 за помощта! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
за новият подпис ли?тъкмо гледах ,че подписа ти е нов , тази целувка си я направила много детайлна , бавна , какър по кадър , ах Вениииииииииииии  hahaha hahaha hahaha hahaha, всичко можеш да изсладваш , като снимков материял е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз не умея, мила!  hahaha Пъъъъъълен индиън! Подарък от момичетата!

# 497
По повод бащата на  Арас - всички са за честа и морала, но се оказва често срещано явление деца без брак примери много в този филм, а уж всички само за това говорят.
уж голям морал,чест и достойнство,а пък няма филм,в който някой няма любовница... newsm78

# 498
  • Варна
Благодаря на Мокси и Диди88 за помощта! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
за новият подпис ли?тъкмо гледах ,че подписа ти е нов , тази целувка си я направила много детайлна , бавна , какър по кадър , ах Вениииииииииииии  hahaha hahaha hahaha hahaha, всичко можеш да изсладваш , като снимков материял е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
браво на момичетата Мокси и Диди 88 ,станало е страхотно

# 499
Аз само посъветвах за размера...прелестното клипче май е на пепел от рози   bouquet

# 500
Малко за пояснение, последната сцена от 73. епизод:

Харун – Бату (разговорът по телефона):
Харун – моля!
Бату – Много ме чакаш, нали?... Но този ден трябваше да е специален.
Харун – какви ги говориш не разбрах. Идваш ли или не идваш?
Бату – Не затваряй телефона (включи си видеото), ще рабереш какво искам да кажа. Днес ще бъде един много специален ден. За теб ще бъде страдание, за мен – удоволствие. Както искаш го разбирай (наречи)! Тази нощ за всички ще стане една незабравима нощ. Нощта на просветлението (нощта на разкриването на истините)!
Харун – Не си играй с мен игра, КЕНАН!
Бату – Не се тревожи. Това е последната игра. Тази нощ ще падне завесата след последното действие.
Харун – какво се опитваш да направиш, безчестнико!...Да излезем един срещу друг като мъже и да разкрием козовете си!
Бату – Ще ги разкрием, Харун Арсланлъ, ще ги разкрием. Но погледни за последен път любимите си. Защото тях повече няма да ги видиш.
Харун – Еда…. Ямур…. Остави ги, прокетнико!....

Миленче , много благодаря за преводите!!
Искам тук да кажа няколко думи, понеже снощи нямах възможност!!
За разлика от някои момичета , които се появяват от дъжд на вятър и само питат за преводи и качени субтитри , по - голяма част от нас са тук всеки ден.Чакаме и се радваме на всяка  дума преведена от теб , Рекси , г-жа Броненосец и Габи. Благодаря Ви за това , което правите !!!!
smile3525 smile3525 smile3525
Искам да се разгранича от някои "субекти",които честно казано прекаляват с нахалсвото си!!

аз също мисля като Меги.
забелязала съм,че има момичета,които влизат само, за да питат за преводи...
това едва ли ще свърши,просто има хора и хора...така че искам да кажа на момичетата,които превеждат просто да подминават такива постове...
аз лично съм много благодарна на всички,които полагат такъв труд,за да сме осведомени и ние/които не знаем език и не можем да правим чудеса/.

Подкрепям тези постове! В тая тема се пише с толкова себераздаване,емоция и страст, че едни такива въпроси, без да се положи и най-малко усилие да се попрочете нещо за да се намерят преводите, а се чака наготово,  ги определям като
обидни! И затова никога не им отговарям! Една тема се поддържа с писане, а не с въпроси!  Дори за повечето форумци писането в темата е като личен ангажимент! Нека да се самоуважаваме!

# 501
Сега като стана на въпрос за последствията от тази стрелба...и подсказките,които имаше...дали Еда отново не застава на пътя на куршума,за да предпази Харун  newsm78

# 502
Сега като стана на въпрос за последствията от тази стрелба...и подсказките,които имаше...дали Еда отново не застава на пътя на куршума,за да предпази Харун  newsm78
Ако Бату стреля веднага тя може да е още с гръб и нищо да не вижда! newsm78

# 503
Дами, по едно питие...

оооооо,  няма да откажа! Hug Hug Hug

# 504

а,тия снимки от каде си ги извадила?Да не са пуснали нов фрагмент............и аз да не сам разбрала? newsm78 newsm78 newsm78

# 505
  • Варна
Благодаря на Мокси и Диди88 за помощта! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Аз не умея, мила!  hahaha Пъъъъъълен индиън! Подарък от момичетата!
Аз само посъветвах за размера...прелестното клипче май е на пепел от рози   bouquet
На Пепелка е , тя е кралицата на гифчетата , въпреки  конкуренцията, сега е време и нея да поздравя , страшна си мила   bouquet  bouquet  bouquet

# 506
Благодаря Каламитси за прошката, аз вече ти казах преди няколко дни , ако има нещо за прошка ,сторено е , да остане в миналото.

Абе момичета кокичета , момчетата ги няма днес , поста на Каламитси ме подсети , вашата прошка къде е , толкова ли съм грешна аз горката , горки сълзи ще редя , искате Еда ли да изпреваря по рев. Аз държа на традициите , искам си прошката .

Споко,не си грешна.Ина тебе ти е простено.

# 507
  • Варна
Благодаря Каламитси за прошката, аз вече ти казах преди няколко дни , ако има нещо за прошка ,сторено е , да остане в миналото.

Абе момичета кокичета , момчетата ги няма днес , поста на Каламитси ме подсети , вашата прошка къде е , толкова ли съм грешна аз горката , горки сълзи ще редя , искате Еда ли да изпреваря по рев. Аз държа на традициите , искам си прошката .

Споко,не си грешна.Ина тебе ти е простено.
благодаря , нямам спомен , ако не съм те приветствала за добре дошла , го правя сега , признавам си много съм отвеяна , това е един невероятен форум , твори на воля , постове , снимки , клипчета, стихове . Тук са събрани много интелигентни хора , купона е винаги на мах.

# 508
дидикриси,доколкото знам няма втори фрагмент,но заедно с резюмето пускат и снимки,от които не всички са от серията.има такива и зад кадър

# 509
Привет на форума в деня на Сирни Заговезни!
Ще ви прочета, може и да напиша нещо, стига да има какво да Ви кажа!
Изгледах само фрагмента! Не мога да не изразя задоволството си от развоя на действието! Горе-долу познах!
Значи каузата Едже не се оказа кауза пердута!
И някои от форума получиха особен урок!
Няма предварително обречени каузи, може да загубиш битката, дори войната, но това не значи,
че каузата ти е обречена и не си струва!
Каламици, каузата на Едже беше : да отстрани Еда и да има Харун за себе си, с целия пакет/Яамур/!
Още ли мислиш, че Едже ще спечели ?!

Дарлинг, говоря за моята кауза и за моята битка за Едже! Ако си спомняш тезата ми беше, че Едже ще преживее своя катарзис, а не деградация! И бях обвинявана от форума, че каузите са ми все обречени! И усилията хвърлени на вятъра! В тоя смисъл се чувствам реванширана!

Общи условия

Активация на акаунт