Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 218
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Едже мълча толкова дълго време,изказа толкова много лъжи...правеше всичко с лоши намерения,искаше да си присвои насила човек,който не я обича...Сега се разкайва,иска прошка...ммм в унисон с нашия празник.
Казват:човешко е да се греши,божествено е да се прости  Thinking
Мен лично това закъсняло разкаяние въобще не ме удовлетворява...разкаяние на гърба на много нанесени вреди...това може ли да се прости...

Тотално несъгласна! Ама мина времето за спорове! Апелирам форумцитеда бъдат справедливи към героите! Един Арас причини не по-малко зло от Едже, ама срещу него немаше кофи с помия! Нали! Бяхте толерантни,очаквахте да се случи чудо и героят да претърпи очакваната метаморфоза! Но това не се случи!

# 511
Тук Еда е със залепена уста

# 512
Едже мълча толкова дълго време,изказа толкова много лъжи...правеше всичко с лоши намерения,искаше да си присвои насила човек,който не я обича...Сега се разкайва,иска прошка...ммм в унисон с нашия празник.
Мен лично това закъсняло разкаяние въобще не ме удовлетворява...разкаяние на гърба на много нанесени вреди...това може ли да се прости...

Тотално несъгласна! Ама мина времето за спорове! Апелирам форумцитеда бъдат справедливи към героите! Един Арас причини не по-малко зло от Едже, ама срещу него немаше кофи с помия! Нали! Бяхте толерантни,очаквахте да се случи чудо и героят да претърпи очакваната метаморфоза! Но това не се случи!

не искам да влизам в спорове,но тук ще кажа,че не съм съгласна.
това,което направи Едже,по никакъв начин не може да се сравнява с постъпките на Арас...

# 513
Тук Еда е със залепена уста

това е най-вероятно от серията,а на тези без лепенка са зад кадър... newsm78

# 514
  • София
Каламитси,а ти в стремежа си да оправдаеш лошите постъпки на Едже,недей да демонизираш образа и на Арас.Той също направи грешки в името на чувствата си към Еда,но никога не беше толкова нагъл колкото Едже,която гледаше Еда и Харун в очите и да си измисля истории за връзка,която е само в нейните болни фантазии,да не говорим и за това че въпреки че знае брат й колко злини причини на Арсланлъ продължава да го прикрива.Нарани едно малко дете което страда за мъртвата си майка,а после разправя че го обичала,това ако е обич  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Да не говорим че стана причина за смърттта и на едно неродено бебе,нека тази вина и тежи цял живот на съвестта. Аз също не одобрявам това че Арас скри от Харун кой е Кенан,но той не знае за многоот психариите му за разлика от Едже,която е наясно със всчико и пак го прикрива.Едже може и да преживява своя катарзис,но не може да заличи болката която причини на Еда и Харун.Така че защитат й е абсолютна кауза пердута и това че ще повториш 100 пъти Едже е много добра,не я прави такава  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 515
Каламитси,а ти в стремежа си да оправдаеш лошите постъпки на Едже,недей да демонизираш образа и на Арас.Той също направи грешки в името на чувствата си към Еда,но никога не беше толкова нагъл колкото Едже,която гледаше Еда и Харун в очите и да си измисля истории за връзка,която е само в нейните болни фантазии,да не говорим и за това че въпреки че знае брат й колко злини причини на Арсланлъ продължава да го прикрива.Нарани едно малко дете което страда за мъртвата си майка,а после разправя че го обичала,това ако е обич  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Да не говорим че стана причина за смърттта и на едно неродено бебе,нека тази вина и тежи цял живот на съвестта. Аз също не одобрявам това че Арас скри от Харун кой е Кенан,но той не знае за многоот психариите му за разлика от Едже,която е наясно със всчико и пак го прикрива.Едже може и да преживява своя катарзис,но не може да заличи болката която причини на Еда и Харун.Така че защитат й е абсолютна кауза пердута и това че ще повториш 100 пъти Едже е много добра,не я прави такава  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Рекси + 1   newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 516

Далеч от намерението да споря,но с кое не си съгласна...че Едже лъжеше,че съвсем умишлено нараняваше...че мълчеше толкова дълго време.И сега изведнъж решила,че е сгрешила.Но това не поправя факта,че от момента,в който реши да прикрива брат си...тя стана негов съучастник. И от този момент насам,всяко негово престъпление е наполовина нейно.Веднага подкачаш темата за Арас...не мисля за правилно да се опитваш да защитаваш Едже,сравнявайки лъжите й с тези на Арас...Кой е причинил повече или по-малко зло...А и аз лично не виждам какво толкова зло им причини той  newsm78

# 517
Каламитси, с теб наистина не гледаме един сериал.
Постоянно оправдаваш постъпките на Едже, хубаво, но да изкарваш ,че Арас е същият , като нея. Извинявай! Единствената му грешка е,че си мълчи , кой е Кенан.
А Едже като започна с мизериите от летището и се кротна чак преди 1-2 серии.
Нямат оправдание нито постъпките й спрямо Ямур, нито спрямо Еда и Харун.
Изтормози психиката на едно малко дете, само и само да си постигне гнусните цели. Добре,че Харун не разбра за това,че нямаше да се размине само със счупеният пръст.
Да не говорим за наглостта й да твърди,че Харун е имал връзка с нея, след като никога не я е поглеждал с друго око. Постави си за цел в живота да го има, но явно осъзна,че няма да стане.
И пак в признанията си към Еда беше нагла. Нали не е очаквала да й прости и да я потупа по рамото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дори аргументите ти не вървят.
Аз стигнах до заключението,че продължаваш със защитата, защото не можеш да приемеш,че не си била права.

# 518
Лелее, пак сте се разгорещили.
Добър вечер на цялата приятна компания тук! С много талант, интелект и чувство за хумор изпълвате темата и поддържате огъня тук! Браво! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 519
http://www.facebook.com/notes/unutulmaz-dizisi-eda-harun-yağ … r/146124042117217

Информация от 6 март 2011

До колкото разбрах с чичо Гугъл това е последен сезон, но не съм сигурна.

# 520

Тотално несъгласна! Ама мина времето за спорове! Апелирам форумците да бъдат справедливи към героите! Един Арас причини не по-малко зло от Едже, ама срещу него немаше кофи с помия! Нали! Бяхте толерантни,очаквахте да се случи чудо и героят да претърпи очакваната метаморфоза! Но това не се случи!

Веднага се включвам в дебата, тъй като поста на Каламици ме провокира.
Каламици, много уважавам мненията ти и винаги съм ги чела с интерес, но с този пост не мога да се съглася. Арас никога не ми е бил симпатичен, даже външният му вид е малко недодялан, но той има едно скрито благородство, което демонстрира в определени ситуации. Дори и да е направил нещо в ущърб на Еда или Харун, то съвсем не е имал долни и егоистични намерения, каквито винаги е имала Едже, пък ако щеш и Мелда (преди поникването на крилцата й) спрямо Харун. Арас направи няколко грешки от любов, но не с такива фатални последици, каквито имаха грешките на Едже. Та тя им отрови живота ooooh!. Според мен Арас все още търси себе си, все още не се отърсил от загубата на любим човек и се хвана за Еда като удавник за сламка. Но в никакъв случай не би искал да й навреди. Отказът да изпрати снимката на Едже е достатъчен пример за това, че все пак той има достойнство, за разлика от Едже и дори Мелда.

# 521
кометке,добре дошла Hug Hug Hug

# 522
Привет и от мен. Сега да измоля и аз за прошка, ако съм обидила някой.

Ей ... за два часа да ви остави човек и нямате стигане. Като на маратон съм...  animal037
Сега да ви кажа и моето мнение относно Арас в стил Дързост и красота.
Арас, Бату и Едже са с един баща. hahaha hahaha
Или още по- зле... Арас и Едже са с един баща, а Бату е подменен  .... Joy Joy Joy

Според мен Арас няма общи корени с Бату! Просто друг сюжет! Поне Назан трябва да знае кой е
баща му, но няма никакви индикации/спомени/ до момента за това! Няма да повтарят нещата с Толга!
Може да използват тази история и като повод да приключат с участието на арас, от което нямаше и досега никакъв смисъл!

# 523
Дано да няма отново пострадали от нашите герои, достатъчно преживяха. Да се свършва вече.  baby_neutral 

# 524
  • Варна
в духа на прошката , малко хумор от мен , втора дневна доза

Грешна ли съм

Задавам си въпрос риторичен,
За някой може да бъде първичен,
Грешна ли съм аз или не съм ,
Ангел ли съм или таласъм ,

Ако питате мама съм добричка,
голяма , но съм нейната сърничка,
Ако питате татко аз съм зверче ,
На него приличам , не може да се отрече,

Ако питате батко , глезла съм голяма ,
Такава  като мене друга няма ,
Ако питате приятелите за всичко мое,
Раздава и душата и сърцето свое ,

Ако питате мъжете в моят живот,
Ще ви кажат „е не е изчезналият кивот”
Стоя и си мисля милата  аз,
нали съм отворена , ербаб и курназ,

защо  се лудвам  от Изкушението ,
това ли е начина на забавлението,
само от тук ли изкача въодушевлението,
той ли е извора на секс намерението,

Мисля ,мисля и до Незабравима стигам,
Серхан като видя , готова съм котва да вдигам,
Този мъж е красив и страшен наркотик ,
Аман от валерияни и алкохоли, станах алкохолик.

Общи условия

Активация на акаунт