Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 224
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Нещо не мога да Ви настигна!
Гледам реагирате! Не се гневете! Разбирам!  По-лесно беше да се напада Едже,
отколкото да пишете защити на Арас! Четете си старите постове! Какво мислехте, какво излезе!Но както и да е!
Завесата падна и споровете са безсмислени!

# 526
  • Русе
Каламици, съгласна съм с мнението на момичетата относно Едже и Арас. Само искам да добавя -Ако Арас започне да прави мизерии, хич няма и да се церемоня! Naughty Ще си бъде критикуван, както съм го правила и с другите герои! smile3521

# 527
кометке,добре дошла Hug Hug Hug
Добре заварила, Фокси!   love001 Днес поисках прошка от всички Ви. Дано да съм я получила, подмазах се и с тортички... Rolling Eyes

# 528
  • Русе
в духа на прошката , малко хумор от мен , втора дневна доза

Грешна ли съм

Задавам си въпрос риторичен,
За някой може да бъде първичен,
Грешна ли съм аз или не съм ,
Ангел ли съм или таласъм ,

Ако питате мама съм добричка,
голяма , но съм нейната сърничка,
Ако питате татко аз съм зверче ,
На него приличам , не може да се отрече,

Ако питате батко , глезла съм голяма ,
Такава  като мене друга няма ,
Ако питате приятелите за всичко мое,
Раздава и душата и сърцето свое ,

Ако питате мъжете в моят живот,
Ще ви кажат „е не е изчезналият кивот”
Стоя и си мисля милата  аз,
нали съм отворена , ербаб и курназ,

защо  се лудвам  от Изкушението ,
това ли е начина на забавлението,
само от тук ли изкача въодушевлението,
той ли е извора на секс намерението,

Мисля ,мисля и до Незабравима стигам,
Серхан като видя , готова съм котва да вдигам,
Този мъж е красив и страшен наркотик ,
Аман от валерияни и алкохоли, станах алкохолик.

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 529
в духа на прошката , малко хумор от мен , втора дневна доза

Грешна ли съм

Задавам си въпрос риторичен,
За някой може да бъде първичен,
Грешна ли съм аз или не съм ,
Ангел ли съм или таласъм ,

Ако питате мама съм добричка,
голяма , но съм нейната сърничка,
Ако питате татко аз съм зверче ,
На него приличам , не може да се отрече,

Ако питате батко , глезла съм голяма ,
Такава  като мене друга няма ,
Ако питате приятелите за всичко мое,
Раздава и душата и сърцето свое ,

Ако питате мъжете в моят живот,
Ще ви кажат „е не е изчезналият кивот”
Стоя и си мисля милата  аз,
нали съм отворена , ербаб и курназ,

защо  се лудвам  от Изкушението ,
това ли е начина на забавлението,
само от тук ли изкача въодушевлението,
той ли е извора на секс намерението,

Мисля ,мисля и до Незабравима стигам,
Серхан като видя , готова съм котва да вдигам,
Този мъж е красив и страшен наркотик ,
Аман от валерияни и алкохоли, станах алкохолик.
Еееее, нее, Кесара ти на всичко намираш смешната страна! Браво! newsm10 newsm51 smile3521

# 530
Кесара,  newsm10 newsm10 newsm10 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 531
  • Русе
Кометке, по коя орбита отново се приземи при нас?! Hug Hug HugУдоволствие е да те чета!
Халеевата ряпа  яде в сравнение с теб! hahaha

# 532
kesara браво!Страхотен стих.

# 533
Привет и от мен. Сега да измоля и аз за прошка, ако съм обидила някой.

Ей ... за два часа да ви остави човек и нямате стигане. Като на маратон съм...  animal037
Сега да ви кажа и моето мнение относно Арас в стил Дързост и красота.
Арас, Бату и Едже са с един баща. hahaha hahaha
Или още по- зле... Арас и Едже са с един баща, а Бату е подменен  .... Joy Joy Joy

Според мен Арас няма общи корени с Бату! Просто друг сюжет! Поне Назан трябва да знае кой е
баща му, но няма никакви индикации/спомени/ до момента за това! Няма да повтарят нещата с Толга!
Може да използват тази история и като повод да приключат с участието на арас, от което нямаше и досега никакъв смисъл!
Да ти кажа честно и аз не вярвам толкова в този абсурд, но за сценаристите може и да се види добър.
Представи си, ако Бату не е син на съдружника на Феяз. Обезсмисля се отмъщението му, животът му, омразата му. Това може да бъде добро наказание за него- да се посветиш на кауза, която не те засяга, не е твоя.

....След изясняване на ситуацията с бащинството, омразата да се поеме от Арас....
А и сценаристите обичат нов прочит на вече предлагани сцени.

# 534
  • София
Нещо не мога да Ви настигна!
Гледам реагирате! Не се гневете! Разбирам!  По-лесно беше да се напада Едже,
отколкото да пишете защити на Арас! Четете си старите постове! Какво мислехте, какво излезе!Но както и да е!
Завесата падна и споровете са безсмислени!
Каламитси,ти взе и като Бату да се изразяваш  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!,той обясняваше че завесата паднала  doh doh doh doh doh doh  Ние не нападаме Едже,а говорим за реалните й постъпки,които са далеч от нормалните. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Няма да пиша защита на Арас,казах каква е неговата грешка,но и ти прогледни най-накрая,стига гледала през тази пречупена призма и понеже не можеш да оправдаеш Едже,нападаш Арас  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 535
Ще си дам малка почивка! Уморих се да чета! И да не забравя!
Давам прошка на всички, които я поискаха! И поздравявам форумците - поети, автори на клипове,
фотосесии, колажи заради ентусиазма, с който  пишат в темата!

Кесара! Не страдай и не търси прошка от Изкушението! Не е грях, когато се бориш с него , а е грях, когато му  се отдадеш! В смисъл то те е победило!

bouquet  bouquet  bouquet

# 536
  • Варна
Брей, момичета, за малко да ви изтърве човек и сте преполовили темата- браво!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet..............
Страхотни нови снимки- явно Кенан захвърли камуфлажа Бату и сега е във вихъра си, и Мерт Явузджан- също! И той невероятен актьор и на ниво!  thumbsup
Като гледам снимките, ще има да тръпнем и треперим в сряда... #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
Дано само Кенан да е оставил Ямурчето в яхтата и полицията да я намира, че нищо друго не ми се гледа Naughty- горкото дете, настрада се, нагледа се на безумия и ужасии от собствените си родители и други хора! ooooh!
Кометке, добре дошла, доста дълго време се губиш- липсваш! bye Flowers Bouquet
Добре дошли и на новите членове на нашия клуб, толкова съм завеяна, че забравих да ги приветствам навреме- да ми е простено, днес деня е подходящ! Hug

# 537
# 538
  • София
Кесарче,специално за теб Божеството,тук вече и вратовръзката си му свалила,да не ти пречи  hahaha hahaha Blush Blush Blush Blush

# 539

Общи условия

Активация на акаунт