Удоволствие е да те чета!
Вени, не си честна както казва моята дъщеря.

Днес поисках прошка от всички Ви. Дано да съм я получила, подмазах се и с тортички... 

Вени, не си честна както казва моята дъщеря. 

. Според мен Арас все още търси себе си, все още не се отърсил от загубата на любим човек и се хвана за Еда като удавник за сламка. Но в никакъв случай не би искал да й навреди. Отказът да изпрати снимката на Едже е достатъчен пример за това, че все пак той има достойнство, за разлика от Едже и дори Мелда.
Съгласна! Дори си мисля, че отсега нататък Арас ще бъде съвсем положителен герой- той показа поне доблест като дори пое чужда вина за доставянето на снимката, кани се да връща фирмата на Харун без никой да го кара, само защото си мисли, че така е правилно, доколкото разбрах, прекратиха съдружието с Еда- той излиза от живота им, да не им пречи и да не нанася волю или неволю вреди! Засега, до доказване на противното, Арас няма в какво да бъде упрекван, освен за маниакалната си любов към Еда, която й донесе известни неприятности, не без нейно участие! Единствената му вина до сега е, че запази самоличността на Кенан в тайна, но такава беше уговорката му с Бату срещу обещанието, че няма да навреди на Еда и Ямур по никакъв начин! Но след отвличането им, нещата се променят и Арас би трябвало да представи доказателствата, които има срещу Бату и ако сега се включи по някакъв начин в освобождаването на Еда и Ямур- ще бъде реабилитиран и като нищо в някой следващ момент си стиснали ръцете с Харун като истински джентълмени! Разбира се, това са само мои предположения и може нищо от това да не стане! Ще видим!
Препоръчани теми