Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 231
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
Кометке, по коя орбита отново се приземи при нас?! Hug Hug HugУдоволствие е да те чета!
Халеевата ряпа  яде в сравнение с теб! hahaha
Привет, Вени! Благодаря ти! Моята орбита нещо изчезва отвреме на време, та затова не се вясвам. Рея се из небесата някъде.  newsm52

# 543
в духа на прошката , малко хумор от мен , втора дневна доза

Грешна ли съм

Задавам си въпрос риторичен,
За някой може да бъде първичен,
Грешна ли съм аз или не съм ,
Ангел ли съм или таласъм ,

Ако питате мама съм добричка,
голяма , но съм нейната сърничка,
Ако питате татко аз съм зверче ,
На него приличам , не може да се отрече,

Ако питате батко , глезла съм голяма ,
Такава  като мене друга няма ,
Ако питате приятелите за всичко мое,
Раздава и душата и сърцето свое ,

Ако питате мъжете в моят живот,
Ще ви кажат „е не е изчезналият кивот”
Стоя и си мисля милата  аз,
нали съм отворена , ербаб и курназ,

защо  се лудвам  от Изкушението ,
това ли е начина на забавлението,
само от тук ли изкача въодушевлението,
той ли е извора на секс намерението,

Мисля ,мисля и до Незабравима стигам,
Серхан като видя , готова съм котва да вдигам,
Този мъж е красив и страшен наркотик ,
Аман от валерияни и алкохоли, станах алкохолик.

smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

# 544
# 545
Уауууу, отново релефни прелести на хоризонтааааа... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Вени, не си честна както казва моята дъщеря. ooooh!

# 546
кометке,добре дошла Hug Hug Hug
Добре заварила, Фокси!   love001 Днес поисках прошка от всички Ви. Дано да съм я получила, подмазах се и с тортички... Rolling Eyes
разбира се,мила  love001  love001  love001

# 547
  • Варна
Кесарче,специално за теб Божеството,тук вече и вратовръзката си му свалила,да не ти пречи  hahaha hahaha Blush Blush Blush Blush

Мерси слънце

# 548
  • Русе

По кецове!

# 549
Момичета, при мен задачите преливат и за да не се удавя в тях, трябва да ги отхвърлям с нечовешки сили. Но като мине този натоварен за мен период, се надявам да съм по-често тук с Вас, Вие сте истинска терапия. А в скоро време се очертава да дойда за няколко дни в София, така че се надявам и да се видим с някои от Вас на живо!!

# 550
  • Варна
О Кометке добре дошла  newsm64 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 551
  • Русе
Уауууу, отново релефни прелести на хоризонтааааа... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Вени, не си честна както казва моята дъщеря. ooooh!
Съвсем "честно" споделям възторга си?!Аааа! Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

# 552
# 553
  • Варна
Едже мълча толкова дълго време,изказа толкова много лъжи...правеше всичко с лоши намерения,искаше да си присвои насила човек,който не я обича...Сега се разкайва,иска прошка...ммм в унисон с нашия празник.
Казват:човешко е да се греши,божествено е да се прости  Thinking
Мен лично това закъсняло разкаяние въобще не ме удовлетворява...разкаяние на гърба на много нанесени вреди...това може ли да се прости...

Тотално несъгласна! Ама мина времето за спорове! Апелирам форумците да бъдат справедливи към героите! Един Арас причини не по-малко зло от Едже, ама срещу него немаше кофи с помия! Нали! Бяхте толерантни,очаквахте да се случи чудо и героят да претърпи очакваната метаморфоза! Но това не се случи!

Веднага се включвам в дебата, тъй като поста на Каламици ме провокира.
Каламици, много уважавам мненията ти и винаги съм ги чела с интерес, но с този пост не мога да се съглася. Арас никога не ми е бил симпатичен, даже външният му вид е малко недодялан, но той има едно скрито благородство, което демонстрира в определени ситуации. Дори и да е направил нещо в ущърб на Еда или Харун, то съвсем не е имал долни и егоистични намерения, каквито винаги е имала Едже, пък ако щеш и Мелда (преди поникването на крилцата й) спрямо Харун. Арас направи няколко грешки от любов, но не с такива фатални последици, каквито имаха грешките на Едже. Та тя им отрови живота ooooh!. Според мен Арас все още търси себе си, все още не се отърсил от загубата на любим човек и се хвана за Еда като удавник за сламка. Но в никакъв случай не би искал да й навреди. Отказът да изпрати снимката на Едже е достатъчен пример за това, че все пак той има достойнство, за разлика от Едже и дори Мелда.
newsm10 newsm10 newsm10 Съгласна! Дори си мисля, че отсега нататък Арас ще бъде съвсем положителен герой- той показа поне доблест като дори пое чужда вина за доставянето на снимката, кани се да връща фирмата на Харун без никой да го кара, само защото си мисли, че така е правилно, доколкото разбрах, прекратиха съдружието с Еда- той излиза от живота им, да не им пречи и да не нанася волю или неволю вреди! Засега, до доказване на противното, Арас няма в какво да бъде упрекван, освен за маниакалната си любов към Еда, която й донесе известни неприятности, не без нейно участие! Единствената му вина до сега е, че запази самоличността на Кенан в тайна, но такава беше уговорката му с Бату срещу обещанието, че няма да навреди на Еда и Ямур по никакъв начин! Но след отвличането им, нещата се променят и Арас би трябвало да представи доказателствата, които има срещу Бату и ако сега се включи по някакъв начин в освобождаването на Еда и Ямур- ще бъде реабилитиран и като нищо в някой следващ момент си стиснали ръцете с Харун като истински джентълмени! Разбира се, това са само мои предположения и може нищо от това да не стане! Ще видим! Peace

# 554
  • Русе
Момичета, при мен задачите преливат и за да не се удавя в тях, трябва да ги отхвърлям с нечовешки сили. Но като мине този натоварен за мен период, се надявам да съм по-често тук с Вас, Вие сте истинска терапия. А в скоро време се очертава да дойда за няколко дни в София, така че се надявам и да се видим с някои от Вас на живо!!
А кога ще прескочиш до провинцията? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт