Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
-
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
-
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
Лосионите на Mustela за бременни и бебета обикновено се приемат добре от майките. Те помагат за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки харесват аромата и ефективността на продуктите. Мненията за марката Mustela за бременни жени и бебета обикновено са положителни. Продуктите се използват за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки са доволни от аромата и ефективността на продуктите.
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за облекло на новородени, включително избор на дрехи и използване на слингове?
хаха ще забравиш ама друг път,то ще ореве махалата,ако ти не се сетиш то плаче поне съседите ще те подсетят

. Просто не знам от къде да подхвана, всичко е на вили и могили в нас
.

хич зор няма да си давам... само пренареждам някои други рафтове и излишните работи в черните торби и на боклука... дет се вика чистка на шкафовете...
, все едно "аа пилето още не е опечено, айде още малко да се поопече...
Иначе магнезий не пия, имам през 4-5 дни някоя друга мижава контракция. Витамини още не съм изпила и една опаковка за месец, не се мажа.. изобщо много през просото го ударих предния път. И за килограмите дето писах миналата седмица, че съм + 4, явно е било като съм преяла, + почти 3 се оказвам, от 53 на 56 в момента. Така че май не е от повечето начални килограми. spasdidi и Хера също писаха за малко/никакво качване.
. Вече започнах да се мажа и вечер, но с Икаров, досега го избягвах, защото много мирише и попива бавно, но поне вечер вече се мажа с него. Кажете ми - има ли шанс да махна появилите се вече стрии - те са още ярко червени, има ли мазило, което помага за изчезването им?
.

Или нещо бъркам