Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 135
а памуци от кашончетата от кауфланд важат ли?
Незнам дали важат, ама ти гледай да си уредиш печати пък аз ще ти дам памуци за 30 точки като дойдеш, демек 5 памука!  Grinning

# 136
аз искам да питам кои памуци важат тези които са отсрани на опакожката или трзи под напдиса Pampers care...
А някой пращал ли е и памуци и напдписи maxdry Peace

# 137
Момичета няма ги Sad  Явно понеже бяха в чантата на количката и като съм ровила са изпаднали. Бяха в едно наилоново пликче. Жалко. С такъв мерак ги събирах. Дано поне вие спечелите играчка за бебоците. Успех.
Ако търсиш още пиши ми,имам 4 макс драй ,1-2 от кърпички и едно мече 3т.

# 138
Вчера си получих и жирафът и пеещият приятел коте с писмо пратено на 17.02.Този път изобщо не се нервих да им звъня да питам дали е пристигнало писмото.

# 139
Здравейте Simple Smile Вчера си получихме уолкъра,най-сетне Simple Smile Сега чакаме други 2 играчки Simple Smile

# 140
Браво момичета.Хубаво е ,че  има за всички дечица 1swing

# 141
ЗДРАВЕЙ ТЕ МОМИЧЕТа някъде бях чела изпращаш  си адреса и те  ти пращат такава карта  за играта дано да не се лъжа бихте  ли ми казали  от къде да си  взема карта ще  съм ви много благодарна

# 142
ЗДРАВЕЙ ТЕ МОМИЧЕТа някъде бях чела изпращаш  си адреса и те  ти пращат такава карта  за играта дано да не се лъжа бихте  ли ми казали  от къде да си  взема карта ще  съм ви много благодарна
Това ще ти отнеме много време.В кое населено място си?
В сайта на памперс има списък с търг.обекти които участват в промоцията,просто отиди и си вземи карта. Peace
http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_list.asp

# 143
И ние вчера следобяд си получихме охлюва. Много ни харесва. Доволна съм  Grinning

# 144
аз искам да питам кои памуци важат тези които са отсрани на опакожката или трзи под напдиса Pampers care...
хайде някой с опит да сподели

# 145
хайде някой с опит да сподели
Изнамерих това за теб от предната тема.Там те успокоиха,че няма да имаш проблем.Случайно ако стане нещо,предполагам ще ти се обадят Peace
а някой с опит би ли казал дали може да се пращат и символи и памук ooooh! или само от 1 вариант става  Peace
Не гледате ли материалите, които са видадени, четете бе момичета, всичко си пише, за макс драй е показано и памука и символа, което означава, че и двете могат да се ползват или едното или другото от пакет.

# 146
  • StZ
Днес имаше промоция в Кауфланд Ст.Загора - при покупка на пакет памперси и мокри кърпи получаваш одеалце или диск с детски песни  Peace

# 147
благодаря,че си се разровила и в старата тема,но така и не разбрах кои памуци са валидни Peace отстрани на пакета или тези под надписа на самите памерси....

# 148
благодаря,че си се разровила и в старата тема,но така и не разбрах кои памуци са валидни Peace отстрани на пакета или тези под надписа на самите памерси....
Памуци не съм ползвала,незнам Rolling Eyes

# 149
Днес имаше промоция в Кауфланд Ст.Загора - при покупка на пакет памперси и мокри кърпи получаваш одеалце или диск с детски песни  Peace
В София дали ще има

Общи условия

Активация на акаунт