Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 495
  • В.Търново
Днес се свързах,писмото беше пуснато около 21 март,чак сега казаха,че е обработено и да очакваме играчка към 20 май!!!Пускам ви го като инфо...вървят с голямо закъснение.

# 496
Как успя newsm78,от сутринта звъня и дава непрекъснато заето. Rage

# 497
Днес се свързах,писмото беше пуснато около 21 март,чак сега казаха,че е обработено и да очакваме играчка към 20 май!!!Пускам ви го като инфо...вървят с голямо закъснение.
А какво ти казаха, че ще ти пратят?

# 498
и аз звънях и пак нищо ново под слънцето Twisted Evil обработвали седмицата 19-26 март,питаха ме от къде съм,но все още писмото ми не е обработено ooooh! Имало хиляди писма и процеса бил бавен #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 499
  • В.Търново
А какво ти казаха, че ще ти пратят?
Точките са 24,така че за вибрираща играчака.А за свързването по телефона,стана от първия път.

# 500
И аз успях да се свържа,за 36 точки момичето каза,че ще ми пратят пеещ приятел Sadи пакет памперси.Писмото си изпратих на 23.03,а нежеланата играчка ще пристигне около 20.05.Уолкърите също се изчерпали,вместо тях не знам какво изпращат-танцуващ и свирещ приятел+2 пакета памперси може би.Голяма простотия...

# 501
Цената на охлюва е към 55 лв. Гледах го по-скъп дори и от жирафа.
Явно играчката е по-нова, спрямо жирафа, а и е доста по-интересна и полезна. Моето дете използва кубчетата от охлюва, за да ги пуска и в жирафа.  Grinning
И ние така.В кофата слагаме кубчетата от двете играчки и почва едно зверско тряскане по жирафчо Grinning

# 502
И аз успях да се свърза днес с тях. Писмото ми е от 16.03 и се бориме за проходилката, но ми казаха че вече били свършили. Много гадно. Вместо проходилки пращали играчка за 24 т. и памперси 62 бр.

# 503
На мен писмото ми е от 17.03 и днес си получихме уолкъра  Simple Smile Чак не повярвах като ми се обадиха и като видях, че е желаната от нас играчка.

# 504
  • до Пловдив
а коя е куриерската фирма знаеш ли  newsm78
че и аз чакам една играчка обаждах се в памперс получено е писмото и е от 16,03 казаха че е изпратена при куриерите но като звъннах ми казаха че не са получавали скоро практи от памперс а преди куриерската фирма която ни достави първата играчка беше DnD Express

# 505
а коя е куриерската фирма знаеш ли  newsm78
Ин-тайм куриер е фирмата, но може за всеки град да е различна  newsm78

# 506
  • Варна
И аз вчера звънях да питам какво става с моето писмо, пуснато на 15.03. Казаха, че е обработено и е предадено на куриерската фирма - Ин тайм, обаче понеже имало много писма и играчките били свършили и нали давали играчка за по-малко точки и пакет памперси, та поради голямото количество мужни памперси, изкупували от цяла София и имало недостиг и ала-бала. Та затова се бавели и до 20.05. ще си я получа.

# 507
dnes si polu4ih prohodilkata, pismo ot 15 mart. In-time e firmata da.

zvynqh na pampers da gi pitam kakvo stava s pismoto mi ot 8mi mart, za6to nqmam ni6to, kazaha nqma pampersi, iz4erpani saaaaa..... Az se nadqvah ohliov da si polu4a, ima drugi momi4eta pisaha sa si polu4ili ohliov s pisma 10tina dni sled moeto, ama neise. Ot pampers deistvat kakto im skimne

sega obrabotvali  pismata ot na4aloto na april kazaha

PP, izvinqvam se za latinicata

# 508
За нашите играчки,първата фирма беше Лео,втората Ин-тайм.....но на село Simple Smile

# 509
Шило_в_торба на моя тозната от 5-6март мисля,си получи (само че проходилката)в началото на април.....в София
При теб що така

Общи условия

Активация на акаунт